Turci slave dolazak Milijaša!

U Manisi ne kriju zadovoljstvo što su doveli Zvezdinog kapitena, pogotovo posle partije i gola protiv Jagodine.

Fudbal 17.08.2014 | 20:34
Turci slave dolazak Milijaša!

Prelepim golom iz slobodnog udarca protiv Jagodine, Zvezdin kapiten Nenad Milijaš se opostio od Marakane, a navijačima turskog drugoligaša Manise rasplamsao maštu.

Sa tri gola i jednom asistencijom u prva dva meča Superlige, Milijaš je pokazao da je u sjajnoj formi i razvukao osmehe na licima čelnika Manise. Prezadovoljni su kakvog su igrača dobili za realitvno mali novac…

Prema pisanju turskih medija, Milijašev ugovor sa Manisom je potpisan tokom sinoćnjeg meča protiv Jagodine kada su njegovi menadžeri i definitivno stavili paraf. Navodno, u jednom trenutku, direktor Manise Tahir Karapinar se čak i uplašio da bi posao mogao da propadne kada je video koliko Milijaš znači Zvezdi.

“Ispoštovali smo dogovor da Milijaš igra za Zvezdu u prva tri kola posle čega će nam se priključiti. Dobili smo zaista posebnog fudbalera i drago nam je što je njegova budućnost u Manisi. Imam osećaj da će Milijaš u narednoj sezoni biti zvezda Manise i jedan od najboljih igrača lige”, rekao je Manisin direktor Tahir Karapinar.

Komentari / 0

Ostavite komentar