Ko će biti novi kapiten Zvezde?

Strateg crveno-belih će biti na mukama, poznato je da on voli da mu kapiten bude igrač koji je konstantno na terenu, koji od početka do kraja utakmice svojim autoritetom brani interese tima.

Fudbal 14.08.2014 | 19:30
Ko će biti novi kapiten Zvezde?

Sada već izvestan odlazak kapitena Crvene zvezde Nenada Milijaša nametnuo je potpuno novu temu za razmišljanje šefu stručnog štaba srpkog šampiona Nenadu Lalatoviću – koji igrač će povesti ekipu u nastavku sezone?

Lalatović će biti na mukama, pred njim je izuzetno teška odluka. Poznato je da voli da mu kapiten bude igrač koji je konstantno na terenu, koji od početka do kraja utakmice svojim autoritetom brani interese tima.

Kao glavni favoriti u prvi mah se izdvajaju iskusni igrači Savo Pavićević i Nikola Mijailović, koji imaju sve potrebne atribute da postanu novi lideri.

Savo je omiljen među igračima, ima prirodan aturotiet, vole ga i navijači, smiren je i iskusan.

E sad, Džonijeva reč u svlačionici se najviše sluša. I tokom Milijaševe ere prozvan je kapitenom kluba! Ipak, ima buran temprament što mozda nije dobro za kapitena.

Najduzi staž u klubu ima Darko Lazović, ali on sa druge strane ima blag karakter i vrlo lako može da se desi da za njega do kraja prelaznog roka stigne ponuda koju uprava kluba neće moći da odbije.

Među ozbiljnim kandidatima svakako je i Zvezdino dete Aleksandar Kovačević. Crveno-beli "tenk" je po povratku u matični klub zagospodario sredinom terena i već na početku sezone pokazao da je izrastao u pravog lidera. Njegov izbor svako bi predstavljao povratak tradiciji našeg najtrofejnijeg kluba.

Komentari / 0

Ostavite komentar