Benzema do 2019. - ništa od Falkaa?!

Što se tiče Reala sezona može da počne – odmah! Možda nisu još u top formi, pošto su izgubili sva tri meča na Internacionalnom kupu šampiona u Sjedinjenim Američkim Državama, ali Madriđani su toliko oduševili navijače potezima u letnjem prelaznom roku da se publika trese od uzbuđenja. Danas im je predsednik Florentino Perez servirao još jednu posllasticu, pošto je sa Karimom Benzemom dogovorio ostanak do 2019!

Fudbal 07.08.2014 | 09:00
Benzema do 2019. - ništa od Falkaa?!

Francuski napadač je odmah po povratku sa produženog odmora zbog obaveza na Mundijalu posetio kancelariju prvog čoveka kluba i odmah zatim potpisao produžetak ugovora za još pet godina. Na taj način okonače su špekulacije gde će nekadašnji špic Liona nastaviti karijeru, pošto su ga ovog leta tražili Mančester junajted, Arsenal i Liverpul. Plus, činjenica da mu je prethodni ugovor isticao narednog leta jasno pokazuje nameru Reala da oko njega gradi tim za budućnost.

Opravdano, jer jer Francuz na 235 utakmica za kraljevski klub postigao 111 golova!

E, sad: da li ovo znači da od dolaska Radamela Falkaa nema ništa?

U svakom slučaju, Real je i bez njega jak kao grom. U ovom prelaznom roku došli su Toni Kors, Hames Rodrigez, Kejlor Navas, ostao Benzema, a uz Ronalda i Bejla jasno je da Karlo Anćeloti opet ima ekipu da „puca“ na najviše ciljeve.

Ko može da im se suprotstavi?

Komentari / 0

Ostavite komentar