Krasić neće u Elće!

Član Primere poslao punudu srpskom vezisti, ali je njegov menadžer Dejan Joksimović nije prihvatio.

Fudbal 07.08.2014 | 08:45
Krasić neće u Elće!

Elće je želeo, ali Miloš Krasić nije. Ponuda člana Primere bivšem srpskom reprezentativcu je odbijena. Krasić je pre nekoliko dana priznao da ima ponude Elćea, Viljareala i jednog ruskog kluba (najverovatnije CSKA), ali izgleda da je Elće ispao iz kombinacije.

“Poslali smo dobru ponudu, ali je Krasićev menadžer Dejan Joksimović rekao da nije dovoljno. Njihovi zahtevi su bili preveliki za naš budžet. Nažalost, ništa od dogovora”, rekao je Viktor Orta, novi sportski direktor Elćea.

Problem je verovatno Krasićeva godišnja plata u Fenerbahčeu koja iznosi oko 2,7 miliona evra po sezoni što je velika cifra i za bogatije klubove od Elćea, a izgleda da će i Viljareal odustati iz istih razloga.

Fener pokušava da se reši Krasića i oslobodi budžet i mesto za igrača sa pasošem van EU, ali im to teško ide. Srbin ne želi da se odrekne bogatog ugovora i ako iz Rusije ne stigne zadovoljavajuća ponuda, sve su prilike da će ostati u Istanbulu.

Prethodnu sezonu je proveo na pozajmici u Bastiji, ali ni tamo nije uspeo da se vrati u nekadašnju formu zbog koje su ga svojevremeno jurili Mančester Junajteda, Real Madrid, Liverpul…

Komentari / 0

Ostavite komentar