Zvijezda Brgule sve jača za Drugu ligu

Debitant na drugoligaškom ''Istoku'' Zvijezda Brgule, uveliko se priprema za premijerni nastup u višem rangu takmičenja.

Fudbal 31.07.2014 | 14:00
Zvijezda Brgule sve jača za Drugu ligu

Ekipa iz Etno sela Stanišići koja je za četiri sezone prešla četiri ranga, znatno je pojačala kostur ekipe. Redovima Zvijezde Brgule priključili su se Dejan Vučić (Radnik, Bijeljina), Srđan Kalajdžić (Podrinje, Janja), Milan Jović (Jedinstvo, Brčko), Vladan Bunjevac (OFK Glasinac 2011, Sokolac) i Velibor Torbica, Dragan Lazarević (Napredak, Donji Šepak), dok su klub napustili Siniša Rakita (Ilićka 01, Brčko) i Đurđić (Radnik, Bijeljina).

- Na vrijeme smo krenuli sa pripremama. Uspjeli smo da zadržimo 90% ekipe koja je osvojila titulu u Trećoj ligi, a doveli smo par kvalitetnih igrača, koja smatram da su velika pojačanja, a to su Dejan Vučić koga svi znaju na ovim prostorima ai šire, igrač Premijer lige BiH, te Srđan Kalajdžić igrač Podrinja iz Janje i Velibor Torbica iz prvoligaša Napretka iz Donjeg Šepka, koji su se nametnuli radom. Takođe, došla su još 3-4 mlada igrača na probu. Kostur ekipe već znamo sad i cilj nam je da budemo među prve tri ekipe u ligi, i na proljeće da vidimo da li da idemo na Prvu ligu - rekao je Milorad Savić, trener Zvijezde Brgule.

Komentari / 0

Ostavite komentar