Lepa Brena u gipsu šest sedmica

Pjevačica Lepa Brena, koja je prije nekoliko dana doživjela nezgodu i polomila obje ruke u Hrvatskoj, operisana je u subotu u Ortopedskoj klinici u Lovranu.

Srbija 28.07.2014 | 12:40
Lepa Brena u gipsu šest sedmica

- Operacija je trajala sat. Zbog težeg preloma žbice desne ruke (podlaktične kosti, prim. aut) koristili smo moderan i manje invazivan zahvat koji omogućuje raniji oporavak. Gips na desnoj ruci nosiće najmanje šest sedmica, a na lijevoj ipak nešto kraće. Iz bolnice bi trebalo da je otpustimo tokom sljedeće sedmice - rekao je ortopedski hirurg Hrvoje Mokrović.Da se Brena osjeća dobro, potvrdio je i njen sin Stefan Živojinović.

- Mama je dobro i sve je pod kontrolom - rekao je on.Portparol Lepe Brene Ivana Đorđević rekla je da se pjevačica osjeća dobro i da se oporavlja.Porodica Živojinović se povodom trenutne situacije oglasila saopštenjem.

- Zahvaljujemo na velikoj pažnji koju su nam ukazali svi zaposleni u Ortopedskoj klinici u Lovranu, ali i svim bliskim prijateljima, kao i celokupnoj javnosti širom Balkana na ukazanom interesovanju i brizi za zdravstveno stanje folk zvezde. Porodica Živojinović koristi priliku i da zahvali medijima na objektivnom izveštavanju, ali i da predstavnike štampanih i elektronskih medija zamoli za očuvanje privatnosti do potpunog oporavka Lepe Brene, kada će ona u skladu sa svojom profesijom i odgovoriti na novinarska pitanja u vezi s njenim zdravstvenim stanjem - piše u saopštenju.

Pjevačica se u petak ujutro, poslije doručka na terasi hotela u Novom Vinodolskom u Hrvatskoj, okliznula i nezgodno pala te tom prilikom polomila desnu ruku i povrijedila lakat lijeve ruke.

Izvor: Agencije

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

maja v 28.07.2014

28.07.2014 10:50

bože moj koga Brena zanima ja ne živim od njihovih pjesama niti ih slušam niti gledam puče mi pi**a za njima i njihovim silikonima

ODGOVORITE
Name

333

28.07.2014 11:35

Toliko pompe oko nekoga ko je polomio ruku na odmoru u Hrvatskoj sa svojom porodicom a mi ovdje nemamo ni za hljeba.Koliko je pored tolikih para donirala za poplavljene u Republici Srpskoj i Federaciji objavite to.Nije nista.Ako bude duboko se izvinjavam.Molim da objavite.

ODGOVORITE
Name

Vicete

28.07.2014 13:10

To majo i meni Puče ona stvar za njima jer ko previše uživa u životu dok drugi nemaju ni za kiflu mora nekad da se i namuče NEK i noge polomi

ODGOVORITE
Name

BOS

28.07.2014 14:05

I da je i noge polomila koga ona zanima u ovoj teskoj situaciji svih nas u BiH.Dobro kaze Maja.V kolko je to ona uplatila za poplavleni narod javni mediji su objavili one dobre ljude.ali ne cuh da je spomenuta Brena a toliko bogatstvo ima.Kaznio je bog.

ODGOVORITE
Name

Shaban

28.07.2014 15:06

Bas mi je žao. Nadam seda ce gospođa Lepa Brena uskoro biti dobro.

ODGOVORITE