Vlada sutra o aktivnostima tokom poplava

Vlada Republike Srpske razmatraće na sutrašnjoj sjednici u Šamcu izvještaj o aktivnostima preduzetim prije, u toku i poslije poplava u aprilu i maju.

 

Republika Srpska 20.07.2014 | 19:20
Vlada sutra o aktivnostima tokom poplava

Na posebnoj sjednici Vlade biće razmatran i Izvještaj načelnika i Štaba za vanredne situacije o preduzetim aktivnostima na pripremi i organizovanju zaštite i spasavanja usljed elementarne nepogode na području opštine Šamac.

Pred ministrima će se naći i Nacrt zakona o izmjenama Zakona o veterinarsko – medicinskim proizvodima, Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o republičkoj upravi i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o hrani.

Na dnevnom redu je i Prijedlog uredbe o izmjenama i dopuni Uredbe o kategorijama, zvanjima i uslovima za obavljanje poslova službenika u jedinicama lokalne samouprave, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose s javnošću.

Ministri će razmatrati i Izvještaj o izvršenom administrativnom nadzoru nad radom jedinica lokalne samouprave za period od 1. januara do 31. decembra prošle godine, sa prijedlogom zaključka.

Sjednica Vlade Republike Srpske biće održana u Hotelu "Plaža" u Šamcu sa početkom u 11.00 časova.




Komentari / 0

Ostavite komentar