Zvorničani odlični na pripremama!

Fudbaleri Drine uspješno su priveli kraju visinske pripreme u Krupnju i u subotu se vraćaju u Zvornik. Trener Dragan Mićić je zadovoljan do sada urađenim.

Fudbal 20.07.2014 | 14:30
Zvorničani odlični na pripremama!

Njegovi igrači pokazali su zrelu i dopadljivu, ali prije svega efikasnu igru. Protiv tri renomirana protivnika postignuto je devet golova, a mreža golmana Gorana Maksimovića je ostala netaknuta.

- Protiv Donjeg Srema bilo je 4:0, Radnika iz Bijeljine 1:0 i Napretka iz Donjeg Šepka 4:0. Igrali smo i igraćemo ofanzivno, toga se nećemo odreći ni u Premijer ligi. To je i zbog toga što imamo igrače koji se lako transformišu iz odbrane u napad i tako stvaraju šanse. Svjesni smo činjenice da je napad najbolja odbrana, pa zato i forsiramo napadačku igru. Imamo dovoljno vremena do početka prvenstva da uigramo ekipu, u svim linijama, kaže Mićić.

Jedan od najiskusnijih igrača u ekipi Drine Aleksandar Kikić smatra da je najveći kvalitet Drine mladost i što je većina igrača već dugo na okupu.

- Mislim da Drinu nosi mladost njenih igrača, ali istovremeno i veliko iskustvo. Većina nas je ponikla u omladinskom pogonu, ali i nakupila pozamašan staž igrajući u prvenstvima Republike Srpske i BiH. Utakmice u pripremnom periodu pokazale su da su angažovana prava pojačanja, koja su se veoma brzo uklopila u naš sistem igre - rekao je Kikić.

Ovog ljeta u Drinu su se vratili njeni raniji igrači Aleksandar Ilić i Boban Đerić, koji su igrali u ekipama Istre iz Pule, odnosno Leotara. Stigli su i štoperi Damir Memović i Dejan Uzelac, napadači Filip Kostić i Stefan Čolović, mladi golman Filip Erić, te dvojica Korejaca Jang Von Kim i Ki Hjun Li.

- Mislim da imamo dobru ekipu koja će sigurno igrati zapaženu ulogu u Premijer ligi. Lično sam veoma zadovoljan sistemom rada trenera Dragana Mićića i igrama mojih saigrača. U svakoj liniji imamo kvalitetne igrače, pa ostaje samo da se dovoljno uigramo, rekao je Damir Memović, koji je u Zvornik stigao iz ekipe Doline iz Padine, prvoligaša Srbije.

Već u nedjelju Drina ima provjeru u Gradačcu protiv ekipe Zvijezde. Tri dana kasnije rival će joj biti Kolubara iz Lazarevca a još se traži protivnik za "generalku" pred prvo kolo i utakmicu sa Veležom u Mostaru.

Komentari / 0

Ostavite komentar