Inter želi sve na 'ić'!

Posle Vidića, Kuzmanovića, Kovačića i Handanovića, još jedan igrač sa ovih prostora mogao bi da zaigra u Interu.

Fudbal 20.07.2014 | 12:59
Inter želi sve na 'ić'!

Stevan Jovetić bio je hit napadač u Evropi dok je igrao za Fiorentinu, ali je potpuno nestao sa radara od prelaska u Mančester siti.

Što zbog povreda, što zbog paklene konkurencije, popularni "Pujo" nije se naigrao fudbala prošle sezone na "Etihadu". Italijanski list "Korijere dela Sport" navodi da bi, već ovog leta, Jovetić (24) mogao da se vrati u Seriju A, ali u ekipu Intera!

Tamo bi ga sačekao Nemanja Vidić, s kojim je Jovetić tokom godinu dana bio sugrađanin u Mančesteru, ali ne i saigrač.

Inter namerava da Sitiju ponudi opciju pozajmice, uz mogućnost otkupa ugovora posle određenog vremena. Bivši kapiten Partizana je u dresu Sitija odigrao samo 18 utakmica u svim takmičenjima, uglavnom ulazeći s klupe, postigao šest golova, uz dve asistencije.

Poređenja radi, na 134 utakmice za Fiorentinu dao je 40 golova, uz 24 asistencije, od čega 27 pogodaka za poslednje dve sezone, od kada se oporavio od teške povrede ligamenata kolena zbog koje nije igrao godinu dana, tačnije celu sezonu 2010/11.

Igrajući za Partizan, Crnogorac je postigao 13 golova, uz deset asistencija na 31 utakmici. Fiorentina ga je platila crno-belima osam miliona evra, a Siti Fiorentini 26. Ugovor sa "građanima" ima do 30. juna 2018. godine.

Od fudbalera na "ić", u Interu igraju Srbi, Vidić i Zdravko Kuzmanović, Hrvat Mateo Kovačić i Slovenac Samir Handanović, a tu je i njegov zemljak Vid Belec.

Komentari / 0

Ostavite komentar