Pape više nije hteo da priča na BHT-u!

Selektor Bosne i Hercegovine gostovao u emisiji BHT 1, a nakon serije neugodnih pitanja, uredno se izvinio i rekao da nema više vremena za ragovor.

Fudbal 17.07.2014 | 11:06
Pape više nije hteo da priča na BHT-u!

Safet Sušić vodio je Bosnu i Hercegovinu prvi put u istoriji na Svetsko prvenstvo. U Brazilu je je BIH upisala pobedu i dva poraza i okončala nastup posle prve faze takmičenja.

Sušiću su posle nastupa na Mundijalu mnogi zamerili na izboru igrača, a dobar deo kritikovao je i njegovu odluku da ostane na klupi nacionalnog tima.

Sušić je telefonski gostovao u emisiji BHT 1, ali je brže nego što se očekivalo odlučio da završi razgovor. Pitanja novinara Mirze Kolara sa TV Sarajevo kao da su "prelila čašu". On je selektora pitao da objasni zbog čega nije imao isti tretman prema novinarima, iako su ga oni svi zdušno podržavali sve vreme, kao i odakle kod njega tolika želja da predvodi reprezentaciju posle kritika koje je primio.

Sušić je odgovorio da ne razume pitanje o kakvom nefer odnosu o novinarima se govori, dok je u vezi ostanka na klupi BIH rekao da je to bila zajednička odluka ljudi iz Saveza i njega.

Ubrzo nakon toga Sušić se "odjavio", rekavši da je odgovorio na dosta pitanja i da nema više vremena.

Komentari / 0

Ostavite komentar