Mesi pobjedu posvetio poginulom novinaru!

Najbolji fudbaler Argentine Lionel Mesi napravio je potez vredan divljenja posle polufinalne utakmice na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Fudbal 10.07.2014 | 10:29
Mesi pobjedu posvetio poginulom novinaru!

Mesi na društvenim mrežama okačio sliku sa doping kontrole posle meča, a u opisu je izrazio saučešće i pružio podršku porodici argentinskog novinara Horhea Lopesa, koji je poginuo u Sao Paulu.

„Veliki zagrljaj za celu Argentinu i posebno sećanje na Horhea ’Topoa’ Lopesa. Ova pobeda posebno je posvećena tebi, prijatelju. Najveći zagrljaj porodicim izdržite“, napisao je Mesi na Fejsbuku.

Jedan od najpoznatijih argentinskih sportskih novinara poginuo je u Sao Paulu pošto je u taksi vozilo u kojem se nalazio udario automobil u kojem su se nalazili lopovi koji su bežali od policije.

Veronika Brunati supruga nesrećnog Lopesa je za pogibiju svog muža saznala preko ’Tvitera’ gde je tuižnu vest objavio trener Dijego Simeone.

Argentina je posle jedanaesteraca izborila plasman u finale Svetskog prvenstva, a Mesi je na siguran način otvorio seriju, da bi heroj meča bio golman Serhio Romero.

Mesi je odmah nakon serije morao na doping kontrolu, pa se saigračima u slavlju priključio nešto kasnije.

„Bio sam na doping kontroli, pa nisam mogao budem u svlačionici. Ponosan sam što sam deo ove ’škole’. Kakav uspeh svih nas, kakva velika utakmica, ludilo. U finalu smo, ostaje nam još jedan korak do kraja. Uživajte!“ napisao je Mesi.

Argentina će se u nedelju od 22 časa u finalu sastati sa Nemačkom.

Komentari / 0

Ostavite komentar