Stranka je spremna za učešće na izborima

Srpska radikalna stranka Republike Srpske spremna je za učešće na predstojećim izborima i već početkom naredne sedmice će predstaviti javnosti svoje stavove, izjavio je danas predsjednik ove stranke Milanko Mihajilica.

Republika Srpska 22.06.2014 | 16:23
Stranka je spremna za učešće na izborima

On je rekao da su ovom društvu potrebne korjenite promjene u kojima trebaju učestvovati stranke okupljenje u Savez za promjene.

Mihajlica je novinarima nakon sjednice Izvršnog odbora stranke rekao da su u Savezu za promjene razgovori u završnoj fazi, a Savez će imati po jednog kandidata za predsjednika Republike Srpske i člana
Predsjedništva BiH iz Srpske.

Mihajilica kaže da ono što se desilo u Upravi za indirektno oporezivanje /UIO/ BiH nije jedini slučaj, niti je jedino upozorenje.

"Uvjereni smo da je to stanje još lošije - katastrofalno je. Ovde je riječ samo o jednoj vrsti robe za što Tužilaštvo BiH tvrdi da su građani oštećeni za više od dvije milijarde maraka. Ako tome dodamo i drugu akciznu robu ili neotkrivene afere, šteta iznose više milijardi maraka", naveo je Mihajilica.

On je zamjerio vlasti u Srpskoj što je, kako je rekao, duboko posijala sjeme podjela. Mihajilica kaže da je vlast načinila štetu Srpskoj kada je riječ o broju zaposlenih, nivou standarda, obrazovanju, zdravstvenoj zaštiti, položaju mladih, standardu penzionera.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

vojo

22.06.2014 14:51

Ja licno ne volim ovu vladajucu garnituru i glasacu protiv njih ali budimo realni nisi ti za politike ne vidim nikakvih djela iza tebe bavi se necim drugim nemoj smetati Savezu za promjene jer kad tebe vidim u tom drustvu nadjem se u neobranom grozdju. Ne znam sta im ti tu znacis sem da i o njima imam lose misljenje.

ODGOVORITE
Name

ZORO

22.06.2014 15:20

VAŠA STRANKA JE RUGOBA OD STRANKE,A TI MIHALJICA I TVOJ ZAMENIK DRAGAN BABIĆ STE DNO DNA.GORI STE OD BAJE.

ODGOVORITE
Name

savo

22.06.2014 19:10

Hahaha cuj Mihajlica ko to bi,sta si ti to dobro uradio da bi izasao na izbore.Bosicu tjeraj ga sto dalje izgubices izbore zbog njega.

ODGOVORITE