General Mladić bolestan

Zbog zdravstvenih problema general Ratko Mladić danas se nije pojavio u sudnici Haškog tribunala.

Region 16.06.2014 | 23:08
General Mladić bolestan

Prema riječima njegovog branioca Branka Lukića, Mladić ima stomačnih problema i nalazi se u bolnici pritvorske jedinice.

Zbog ovakvih okolnosti, sudija Alfons Ori prekinuo je suđenje do daljeg.

Iako je generalu Mladiću bilo loše i juče, Tim odbrane je tek jutros saznao da je general Mladić bolestan i da se nalazi u haškoj bolnici Bronovo.

“Da, juče je cijeli jučerašnji dan proveo u Bronovu gdje je prenesen nakon što je utvrđeno da je bolestan. Danas se nalazi u pritvorskoj jedinici u bolnici i danas treba da se odluči da li ponovo da ga odvode u Bronovo ili ne, jer ljekari treba da izvrše te preglede. Ne radi se o srcu, niti ima problema sa mozgom, samo smo obavješteni da se radi o nekoj vrsti stomačnog gripa, on je malo bolje danas nego juče i zahvaljujući stražarima uspio sam da razgovaram sa njim telefonom, mada to inače nije moguće” istakao je generalov pravni zastupnik Branko Lukić.


Sudsko vijeće je od odbrane zatražilo i dodatne informacije o zdravstvenom stanju Mladića.

Prema odluci Sudskog vijeća suđenje će biti nastavljeno tek kada general Mladić bude u stanju da prisustvuje suđenju. Za sada nije precizirano kada bi to moglo biti.

BN TV

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Jovan

16.06.2014 09:57

Oporavice se, delija. Generale, uz tebe smo.

ODGOVORITE
Name

tvoj vojnik

16.06.2014 17:28

Ne dajte se generale istina mogu slobodno reci ni ovamo nije bolje dusmani navalili da sruse sve sto ste vi i Vojska Republike Srpske napravili ne biraju sredstva.

ODGOVORITE
Name

grga

17.06.2014 08:09

Nedaj se djenerale izdrzi bar jos 24h

ODGOVORITE