"Ceca na pjenu od Mila"

Ražnatovićeva u poslednjih nekoliko meseci avionom privatnog prevoznika više puta odlazila u Podgoricu, gde joj je domaćin bio crnogorski političar.

Region 09.06.2014 | 07:40
"Ceca na pjenu od Mila"

Srpska folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović u poslednjih nekoliko meseci svoje slobodno vreme sve češće provodi u društvu crnogorskog premijera Mila Đukanovića.

Prema tvrdnjama našeg odlično obaveštenog izvora, Cecine posete se nisu uvek poklapale s njenim nastupima, pa se postavlja pitanje kakva je priroda njenog odnosa s političarem.

Da li je folk diva dobila angažman kod Mila kao savetnik za pitanja Srba u Crnoj Gori ili je samo reč o druženju i pesmi, tek činjenica je da ni jedno ni drugo o susretima ne priča na sva zvona.

- Svetlana u Podgoricu uvek dolazi u tajnosti, privatnim avionom. Nikad se ne zadržava duže od dan-dva, a društvo joj uvek pravi Đukanović. Vrlo su diskretni u tim susretima i nikad se ne pojavljuju zajedno na javnim mestima. On uživa u njenom društvu i njenim pesmama - kaže naš izvor.

Kako dalje otkriva sagovornik Kurira, u istom periodu u Beograd je dolazio i Milo Đukanović, takođe privatnim avionom, ali o njegovim posetama ne postoji zvanična evidencija.

- Đukanović je diskretan čovek i vodi računa da tragovi njegovog putovanja nigde ne budu evidentirani - kaže izvor našeg lista.

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Miloje

09.06.2014 06:08

To je normalno, ljubav je ljubav ima se mozese.

ODGOVORITE
Name

Milojko

09.06.2014 06:21

Pogledajte samo kako izgleda Milo, pa usporedite sa Milokradom Laktašenkom, razlika je očigledna. Prvo je ljepši, drugo je kuturniji i treće je veliki gospodin. Naravno da če Ceca odabrati Milu a ne našeg krkana Milokrada Laktašenka.

ODGOVORITE
Name

Re milojko

09.06.2014 07:55

A otkud uopste da se poredi sa dodikom? Čovječe izbaci Dodika iz glave. Opsjednut si njime. Prošetaj malo. Drmni koju pivu. Smuvaj neku trebu večeras... Provodaj je kroz grad za rukicu... Poljubi pred kućom. ... Piši joj ljubavne poruke.... Najiskrenije ti poručujem ovo.... Pusti ti Milu i Mila.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

09.06.2014 10:17

Šta je ovdje čudno? Ceca je uvjek bila sponzoruša ali je prelazila na veći nivoe i naravno slabost su joj kriminalci.

ODGOVORITE
Name

Md

09.06.2014 15:15

Mora da je Sulejman prezauzet ili je nasao neku novu pa Ceci dosadno,a bolje je i Milo nego Hasim,mada negleda ona na vjeru nego u novcanik

ODGOVORITE
Name

O3PEH

11.06.2014 13:17

"Savjetnik za srpska pitanja". Cak i goraka ironija ovakve izjave ostavlja bol. Dokle vise povezivati kriminalna, medijska, nemoralna ljudska smeca sa Srbima? Srbi su castan i posten narod i treba ih vezivati za casne i postene ljude.

ODGOVORITE