Obama žvaće žvaku dok svira Marseljeza

Društvene mreže bavile su se danas američkim predsednikom Barakom Obamom koji je viđen da žvaće žvakaću gumu dok je svirala Marseljeza na svečanoj ceremoniji obeležavanja 70-godišnjice "Dana D" u Normandiji.

Svijet 06.06.2014 | 21:11
Obama žvaće žvaku dok svira Marseljeza

"Obama hoćete li i Kouk (Koka-kolu) dok žvaćete žvaku, dok se Marseljeza (francuska nacionalna himna) svira"; "Kraljica (britanska kraljica Elizabeta) stiže, a vi Obama žvaćete zvakaću gumu", navela su dva korisnika tvitera, prenela je agencija AFP.

Korisnici tvitera objavili su kako Obama "sramno" i "vulgarno" žvaće, dok je jedan korisnik oslovio američkog predsednika kao "mangup".

Američki lider se suočavao sa sličnim napadima na društvenim mrežama pošto je viđen da žvaće zvakaću gumu na sahrani južnoafričke legende u borbi protiv

aparhejda i bivšim predsedniku države Nelsonu Mandeli u decembru.

Obama se suočava se aktuelnom bitkom ostavljanja cigareta i često žvaće nikotinske žvaku da bi oterao žudnju za cigaretima.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

VRS RVI

07.06.2014 10:22

USA "kultura"

ODGOVORITE
Name

Md

07.06.2014 13:18

Pa dobro nije uzeo hamburger i kolu stoka americka

ODGOVORITE
Name

dr-sranjo tuđman

07.06.2014 21:55

crni rob se ne zna ponašati!

ODGOVORITE
Name

Beba

08.06.2014 07:00

Još jedan puzdan znak da svijetom vladaju bitange za koje ništa nije sveto.Očito se radi o nedostatku odgoja bez obzira o kome se radi.Dočekan uz sve počasti i sa poštovanjem a on na ovakav način izgleda dokazuje svoju moć.

ODGOVORITE