Starosne penzije profesionalnim vojnicima

Vlada Republike Srpske utvrdila je danas Prijedlog zakona o ostvarivanju prava na starosnu penziju profesionalnih vojnih lica.

Republika Srpska 28.05.2014 | 16:28
Starosne penzije profesionalnim vojnicima


Vlada Republike Srpske utvrdila je Prijedlog zakona o dopunama Zakona o izvršnom postupku, Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Porodičnog zakona, te Nacrt zakona o javnom redu i miru, saopšteno je iz Biroa Vlade Republike Srpske za odnose sa javnošću.

Na sjednici je donesena uredba o metodologiji izrade godišnjeg izvještaja i propisa dodijeljene državne pomoći u Republici Srpskoj.

Vlada Republike Srpske usvojila je informaciju o inicijativi za podnošenje prijedloga za utvrđivanje opšteg interesa za eksproprijaciju nekretnina za potrebe izgradnje autoputa "Koridor pet ce" kroz Republiku Srpsku, te zadužila Ministarstvo finansija Republike Srpske da predloži način finansiranja postupka eksproprijacije za izgradnju ove saobraćajnice.

Na današnjoj sjednici prihvaćen je izvještaj o realizaciji međunarodnih projekata u oblasti poljoprivrede i seoskih područja za 2013. godinu.

Komentari / 0

Ostavite komentar