Dodatnih 50 miliona evra zaduženja

Unikredit grupa posredstvom Unikredit banke Banjaluka odobrila je dodatnih 50 miliona evra kreditnih sredstava za potrebe Vlade Republike Srpske, koja će u ovim teškim vremenima biti usmjerena u skladu sa prioritetima i potrebama Srpske.

Republika Srpska 20.05.2014 | 15:10
Dodatnih 50 miliona evra zaduženja

Direktor Unikredit banke Banjaluka Dalibor Ćubela rekao je da "ovakvom odlukom Banka pokazuje svu svoju spremnost da u svakom trenutku, a pogotovo u teškim vremenima može da bude partner na čiju se podršku i pomoć može računati, jer osjeća i dijeli sudbinu lokalne zajednice".

"Plasmanom od 50 miliona evra, Unikredit banka Banjaluka želi da ubrza oporavak stanovništva, privrede i javnog sektora Republike Srpske", naglasio je Ćubela.

On je dodao da "Unikredit banka želi da pokaže da se poslije ovih katastrofalnih posljedica poplava ne smije stati, nego se mora još odlučnije i brže djelovati, kako bi se čim prije nastavio normalan život i nova ulaganja u Republiku Srpsku", saopšteno je iz Unikredit banke.

"Vjerujemo u ovo tržište i njegov potencijal zbog čega i jesmo dugoročno opredijeljeni za svoje prisustvo i poslovanje ovdje", poručio je Ćubela.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Miki

20.05.2014 13:58

Pa naravno da vjerujes u ovo trziste jer ni na jedno drugo i ne mozes da odes...

ODGOVORITE
Name

Rab Boziji

20.05.2014 14:02

Ne njima pare davati!!! Pa jeste li ludi??? Pa gdje ce lisica kokosi cuvati!!!

ODGOVORITE
Name

mia

20.05.2014 14:34

Pa sta bi oni drugo znali da urade osim da nas sve vise i vise zaduzuju!!!

ODGOVORITE
Name

drs

20.05.2014 15:07

Oporavak od zemlje od prirodne katastrofe iz kredita! Bravo!!! Jedinstven slucaj!

ODGOVORITE