Vlada koristi neviđenu tragediju -nasilno preuzeli vlast u Doboju

Srpska demokratska stranka zahtjeva od predsjednika Vlade RS Željke Cvijanović da hitno povuče odluku o imenovanju povjerenika vlade za grad Doboj.

Republika Srpska 20.05.2014 | 10:35
Vlada koristi neviđenu tragediju -nasilno preuzeli vlast u Doboju

Odluka je sraman pokušaj da iskoriste neviđenu tragediju za obračun sa lokalnim vlastima u vrijeme kada je neophodno jednistvo i saraadnja svih nivoa vlasti i svih građana RS.

Sa istim ciljem su donesene i odluke da sva pomoć koju skupljaju građani i opštine u RS ne mogu ići direktno ugroženim područjima, nego moraju biti upućeni na raspolaganje vladi u Banja Luku.

Sramna je i odluka da ugrožene opštine ne mogu otvarati i raspolagati sopstvenim računima za pomoć. Takve odluke će znatno umanjiti priliv pomoći, jer je više nego očigledno da im je cilj politička promocija SNSD i korumpirane nesposobne vlade Željke Cvijanović.

Da bi prikrili svoju nesposobnost i odgovornost za ponašanje u kriznim trenutcima, Dodik i Cvijanovićeva su zadužili policiju RS i penzionisanog generala Zeca za provođenje sramnog političkog puča u Doboju.

Puč je počeo još u vrijeme najveće krize, kada su ministri vlade RS došli u Doboj i osnovali nelegalni paralelni krizni štab u dobojskoj bolnici, bez dogovora i kontakta sa lokalnom vlašću.

Ovakvi potezi vlasti RS neće prikriti činjenice da je, iako tvrdi da su bili obavješteni o dolazećoj katastrofi, predsjednik RS otišao na službeni put u inostranstvo u vrijeme kada se dešavala tragedija u Doboju, a da su predsjednica vlade Cvijanović i ministri letjeli službenim helikopterima kao muve bez glave, pokušavajući da stvore sliku da rade nešto korisno.

Ako su znali da dolazi katastrofa kako tvrde, zašto tada nisu proglasili vanredno stanje na cijeloj teritoriji RS i naredili evakuaciju ugroženog stanovništva?

Ovakve odluke neće amnestirati vlast Milorada Dodika od odgovornosti zato što poslije poplava iz 2010. nisu ništa uradili da saniraju sistem vodozaštite i osposobe civilnu zaštitu Republike Srpske da organizuju zaštitu stanovništva u slučaju katastrofa kao što je ova.

Srpska demokratska stranka poziva vlasti da odustanu od pokušaja izvlačenja političkih poena u vrijeme tragedije koja je zadesila Republiku Srpsku i poziva sve na solidarnost i jedinstvo, kako bi se sanirala šteta i pomoglo ugroženo stanovništvo.

Informativna služba SDS.

Komentari / 89

Ostavite komentar
Name

drago

20.05.2014 08:25

sramota šta radi prevodilac u vidu premijerke. sramota. pomozite jadnom narodu koji je ostao bez igdje ičega umjesto što pokušavate da na narodnoj muci profitirate i pokušate da se održite na vlasti.

ODGOVORITE
Name

Banja Luka

20.05.2014 08:28

Neka Cvijanoviceva odgovori Banjalucanima zasto je Bocac potopiso grad.

ODGOVORITE
Name

Slavica

20.05.2014 08:30

Smjenjuju Petrovica kojem je voda preko glave, a Cvijanovicka paradira u bijelim lakovanim PRADA cizmicama. Sramota!

ODGOVORITE
Name

Miko Picar

20.05.2014 08:33

Predsjednice, spremni smo da preuzmemo vlast u Doboju!

ODGOVORITE
Name

Vožd

20.05.2014 08:37

U svim normalnim zemljama zaštita i spašavanje su temeljni stubovi vlasti, ali kod nas sistem CZ ne funkcioniše. Odbacili smo provjeren sistem bivše Jugoslavije kao relikt prošlosti, a nismo ustanovili novi.

ODGOVORITE
Name

KOMENTATOR

20.05.2014 08:40

Dobojski policajac: Da nam nije Federacije pocrkali bi od žeđi Policajac MUP-a ZDK iz Doboja Dušanko Kitić posvjedočio je iz prve ruke tragediji u gradu i nefunkcionisanju lokalne i entitetske vlasti u otklanjanju posljedica poplava.

ODGOVORITE
Name

aza

20.05.2014 08:40

Da li je moguce da u Republici Srpskoj ne postoji niko ko bi prozvao ovu premijerku i ovog predsjednika na odgovornost?!

ODGOVORITE
Name

ime

20.05.2014 08:42

Dobojski policajac: Da nam nije Federacije pocrkali bi od žeđi Policajac MUP-a ZDK iz Doboja Dušanko Kitić posvjedočio je iz prve ruke tragediji u gradu i nefunkcionisanju lokalne i entitetske vlasti u otklanjanju posljedica poplava.

ODGOVORITE
Name

kondor

20.05.2014 08:43

SNSD I KUMOVI VLADAJU REPUBLIKOM SRPSKOM.

ODGOVORITE
Name

sramota

20.05.2014 08:44

Sramni ste i jedni i drugi, prebacujete odgovornost jedni na druge. Sve zbog izbora . DOLE SNSD,DOLE SDS!

ODGOVORITE
Name

Jofa Ravensburg Njemacka

20.05.2014 08:49

Dodik ce zavrsiti kao NIKOLA CAUSESKU i to ubrzo.

ODGOVORITE
Name

Ja ti rekoh

02.12.2020 08:43

Ne vjerujem da igdje u svijetu postoji vlast kao ova naša prokleti da su, sem u sjevernoj koreji, ali i tamo mislim da ne pljačkaju svoj narod ovako kao ovi naši, da nam nije draška stanivukovića i nebojše vukanovića ništa mi nebi znali, bog oh blsgoslovio pa nam otvaraju oči i osvješćuju um šta se ovde dešava, a na nama je da odlučimo kojim putem ćemo dalje, što se mene tiče ja bih naj radije ovoga časa eliminisao sve pojedince koji su nas doveli do gladi, a članove njihovih porodica i sve ostale koji ih podržavaju i prikrivaju sve njihove bestijalne i kriminalne rabote, stavio pod strogu kontrolu vlasti 24sata dnevno i odredio im dobrovoljni društveni rad dok se država ekonomski ne opravi i ne stane na svoje noge, a onda bi ih istjerao iz nje jer ne zaslužuju da žive na svetoj srbskoj zemlji, za njih je blaga kazna čauševskog primjera

Name

arhimed

20.05.2014 08:55

Ovo je početak. Isti scenario se sprema i za Bijeljinu.

ODGOVORITE
Name

Vasilij Zajcev

20.05.2014 08:58

Jadan smo mi narod kada dozvolimo da nas Dodik i dodikovci "vode"

ODGOVORITE
Name

sandra

20.05.2014 08:59

A sta je ta lokalna vlast iz Doboja ucinila da se pomogne narodu? Svaka cast premijerko trba ih i krivicno goniti. Doboj je sramota za nas narod.

ODGOVORITE
Name

helikopter

20.05.2014 09:00

Treba se dobro potruditi pa pronaći i zrno ljudskosti kod Baje ovih dana.Kada se cijeli region solidariše sa ljudima u nevolji,kada se ponovo okrećemo jedni drugima spremni pomoći bezobzira ko je ko i kako se zove, Baja tjera po svome.Iz helikoptera se vidi mržnja prema svakome ko mu ne podilazi,ko drugačije misli.....uveo je embargo na vijesti koje govore o solidarnosti koja prelazi entitetsku granicu,ne uklapa mu se u politicki ,a izgleda i životni koncept.

ODGOVORITE
Name

patriota

20.05.2014 09:04

Mile svakim danom sve više otkriva svoje pravo lice! Da je brinuo za narod , ne bi u ratu švercovao naftu i cigare dok su borci ginuli! Stalo mu je samo do para i moći!ni za šta više! Leti,Mile, leti....ima i goriva i helikoptera...i kumova...i ovaca za šišanje!

ODGOVORITE
Name

Milan

20.05.2014 09:05

Svedoci smo najnovijeg genocida pomoću kiše i potopa, koji je nad nama izvršio NATO. Ciklon je držan 7 dana nad Srbijom i Republikom Srpskom dok nas kiše nisu potopile.

ODGOVORITE
Name

ljilja

20.05.2014 09:09

Oni nemaju morala...Kakvo prepucavanje u ovakvom trenutku. Treba nam jak čovjek, pravi vođa da izvuče zemlju iz krize.Žao mi je običnog naroda, sa kojim sredstvima da popravi štetu,kad i oni koji rade od minimalca mogu izgurati u najboljem slučaju desetak dana u mjesecu.

ODGOVORITE
Name

blbl

20.05.2014 09:12

Hoce predsednik da sva lova prvo ide u BL pa ce on kad namiri sebe i jarane ako sta ostane na kasiku davati ugrozenim podrucjima plus sto niko nece ni uplacivati jer unapred zna ca ce ta pomoc oticu u privatne novcanike. Da ste pametni otvorili bi racun u nekoj od banaka u federaciji i na taj nacin onemogucili lopove iz BL da vas pokradu. Ova sramna odluka vlade vazi samo na teritoriji entiteta Republike Srpske.

ODGOVORITE
Name

DPS

20.05.2014 09:16

Sto se tice republicke valasti i njihove brige za Dobojem do sada bi taj narod umro. Sreca pa postoje okolne opstine da priteknu u pomoc: Tesanj, Doboj Jug i Doboj Istok.

ODGOVORITE
Name

Alan Ford

20.05.2014 09:17

Strasno!!!Zar je toliko vlast slatka ovim crvenim? Briga njih za narod. Podrska napacenom narodu iz Banjaluke.

ODGOVORITE
Name

neđo

20.05.2014 09:17

General Zec je penzoner neupotrebljiv ali je upotrebljiviji od Obrena 10 puta, Obrena sve ovo vrijeme nije bilo nigdje, da bar priđe i upita koga za zdravlje, pozivan predsjednika Bosića da smjeni Petrovića

ODGOVORITE
Name

коста

20.05.2014 09:23

срамота шта ради преводилац Жељкица. није довољно што ништа нису урадили по питању одбрана од поплава за све ове године владавине. није довољно што нису ништа урадили ни 2010. године. није довољно што је Влада основала "Воде Српске" којој је одбрана од поплава једна од надлежности, које ништа нису урадиле. они и даље пребацују лоптицу и кажу нисмо ми, неко је други крив.

ODGOVORITE
Name

Vojic

20.05.2014 09:27

Baja, ne sprdaj se sa vlastitim narodom moze ti to doci glave, zar ti je i u ovakvoj muci stalo samo do vlasti.

ODGOVORITE
Name

Baja Mali Dodo

20.05.2014 09:29

Slijedi slanje povjerenika u sve opštine gdje SNSD nije na vlasti, da mogu kontrolisati priliv pomoći i novca u tim opštinama.

ODGOVORITE
Name

Teslic

20.05.2014 09:30

Kao neko ko podrzava SDS smatram da imam pravo reci da vlast u Doboju treba povjesati po ulicnim rasvjetama. Sramota je kako je Dobojska vlast reagovala pre poplave, za vreme poplave a pogotovo posle poplave.Velike kolicine hrane,vode,pelena,odjece je dopremljeno u Doboj a narod u Doboju nista od toga nije video, i dalje su i zedni i gladni, i bosi i neodjeveni.Za to neko mora da odgovara.

ODGOVORITE
Name

mrki

20.05.2014 09:31

Budimo ljudi

ODGOVORITE
Name

lazar

20.05.2014 09:32

Da li je moguce da stranka pa bio to i SDS plasira ovakvu pricu u ovakvom vremenu. Mislim da i oni najveci pristalice te stranke zgrozavaju se nad ovakom izjavom.

ODGOVORITE
Name

Vožd

20.05.2014 09:37

Volio bih da nisam upravu, ali mi se čini da je ovaj pakleni plan krenuo u pravcu svoje realizacije ka svim sredinama u kojim vlast obavlja koalicija oko SDS-a.Aktuelna vlast pod krinkom vanrednog stanja suspenduje aktuelne načelnike u cilju vlastite promocije.Pred ovakvim zastrašivanjima i manipulacijama bi i Idi Amin ustuknuo.

ODGOVORITE
Name

JOFA

20.05.2014 09:40

Drugi put premijerko obuci CRVENE CIZME.

ODGOVORITE
Name

kondor

20.05.2014 09:44

ZA BIJELJINU JE IDEALNA MILICA MARKOVIC KOJA JE RIJESILA I KRIZU UNAGORNO KARABAHU A JOS JE IZ BAJINE STRANKE.

ODGOVORITE
Name

baja

20.05.2014 09:50

Presjednik i vlada vrlo konkretno i ozbiljno su se pokazali za ovo vrijeme, kapa dole za presjednika!

ODGOVORITE
Name

dux

20.05.2014 09:51

Ovu crvenu bagru ce bog kazniti ako ih ne kazni narod! Baja, gdje su nam nasipi koje si obecao 2010 godine?

ODGOVORITE
Name

Bijeljinac

20.05.2014 09:53

Nemoguce je da nasip pukne prirodno onako na 4 mjesta bez ljudskog uticaja.Dodik odleti za Beograd i prodade Semberiju za Sabac.Sada ubacuje svoje u Doboj i uvodi diktaturu. Pa ljudi osvjestite se vise,propadosmo!

ODGOVORITE
Name

Mirko

20.05.2014 09:54

Jeste htjeli vanredno stanje?? JESTE!!!!!! E pa sad slušajte Zeca, a Obren Petrovic ce u zatvor odmah posle izbora!!!

ODGOVORITE
Name

galileja

20.05.2014 09:56

Pitala bih premijerku gdje su snimci iz robnih rezervi RS ?

ODGOVORITE
Name

Vode Srpske=Vlada=krivac

20.05.2014 10:02

"Vode Srpske" danas će raditi na probijanju drinskog nasipa na lokalitetu Rača radi odvoda vode sa poplavljenog evakucionog područja, saopšteno je iz Republičke Uprave Civilne zaštite. U nadležnosti "Voda Srpske" koje je 2013. godine osnovala Vlada RS je između ostalog i "zaštita od voda i nadzor nad hid. teh. objektima." dakle za odbranu od voda nadležna je Agencija Vlade RS što govori da je glavni krivac Vlada RS! nemojte prebacivati krivicu na druge, nego pokušajte sada da ublažite štetu koju ste svojim neradom i nebrigom nanijeli ovom napaćenom narodu!

ODGOVORITE
Name

xim

20.05.2014 10:09

Zec je izgubio svaku bitku u ratu,izgubice i ovu u miru! Pada vlada!

ODGOVORITE
Name

Mikica

20.05.2014 10:12

Ako je htjela da nekog smijeni, trebala je smijeniti rukovodstvo Banjaluke i HE Bocac. I mala djeca bi znala sa 4 brane regulisati Vrbas da ne dodje do poplave u Banjaluci.

ODGOVORITE
Name

P

20.05.2014 10:20

GDJE SU PARE I ROBA IZ ROBNIH REZERVI REPUBLIKE SRPSKE ??????

ODGOVORITE
Name

justice

20.05.2014 10:30

Pa kako vas nije sramota bijednici! Ostavke predsjednika i kompletnog vrha ODMAH!!!

ODGOVORITE
Name

Miki

20.05.2014 10:34

Lopovi pokupice svu humanitarnu pomoc, a uskoro ce i glasanja pa ce jadnom narodu obecavati kako ce pomoci da glasaju za njih, to ce takva politika da bude ovo treba smijeniti sto brze ( ova poplava trebala otici u vladu da sve pokupi odjednom ) a ne na jadan narod

ODGOVORITE
Name

kolaps

20.05.2014 10:43

Bruka i sramota,u ovakvom vremanu takve stvari raditi,umjesto pomoci narodu. Nemaju pametnija posla.Ne znaju sta ce pa prave sulude poteze.Nece to bas tako lako proci. Narod sve zna i ubrzo ce ih kazniti.Silom se nista ne moze,samo ce izazvati kontra efekat.

ODGOVORITE
Name

Bijeljinac

20.05.2014 10:47

Kakav je to predsjednik koji u najvecoj katastrofi u zadnjih 20g ide u Beograd a 1/3 RS je pod vodom? Kakav je to predsjednik koji ide u Beograd a zaobilazi Bijeljinu,Samac,Doboj,Semberiju? Znamo da ima vilu na Dedinju,ali zar smo mi ovdje zivotinje da se potapamo? Zamolio bih odgovor od ljudi koji su glasali ili imaju namjeru glasati za SNSD i Dodika. Hvala.

ODGOVORITE
Name

Goran 74

20.05.2014 11:19

Bruka i sramota pa u ovoj državi ne moze nista proci bez politike.

ODGOVORITE
Name

¸Mrki

20.05.2014 11:27

Što je više kleveta i laži Dodik nam je miliji i draži

ODGOVORITE
Name

GORAN VRS

20.05.2014 11:32

Ovaj tupan je nastiman da sve poslove oko sanacije namjesti firmama Dodikovih bajica te da dokaze kako je lokalna vlast nesposobna.Gdje je masinerija sa autoputeva,zasto nije mobilisana te na vrijeme poslana u Doboj u sprijecavanju katastrofe, a poslije u sanaciji te odvozu kabastog otpada? Ma Baja se pita, a svim silama mora dokazati kako su svi nesposobni, a samo on i njegova uciteljica u bijelim Prada markiranim cizmicama imaju organizacijske sposobnosti, te sposobnost da narod spasu od katastrofe koju su svojim pljackama i javaslukom izazvali upravo mocnici SNSDa.Brzo ce oktobar.Jadan je general koji sluzi dezerteru i ratnom profiteru.

ODGOVORITE
Name

most

20.05.2014 11:51

Mrki.Ne mogu da razumijem zašto presjednik RS na pitanje novinarke "ZAŠTO NIŠTA NIJE URAĐENO NA UTVRĐIVANJU NASIPA POSLE POPLAVA 2010 god A TO JE OBEĆAO I TO JE DUŽNOST REPUBLIKE".Normalno u svom stilu kao veliki BAJA novinarku nalijepi ružnim riječima jer nije imao kamo kud.Kada su oni krivi tu je sila i bahatost. ZA OVU NESREĆU I NEODGOVORNOST VLASTI NEKO TREBA ODGOVARATI.

ODGOVORITE
Name

siptar

20.05.2014 12:04

Zalosno je vidjeti sve sto vodela stihija uradila ali je jos zalosnije citati ove komentare. Zalosno je reci da bi sa fenjerom u pola dana morao traziti covjeka. Ljudi ima ali covjeka je tesko naci!

ODGOVORITE
Name

Bela ruka

20.05.2014 12:16

Pa što Željka ne smijeni Savu Minića načelnika Šamca? Naravno da ga neće smijeniti jer je Savo član SNSD-a.

ODGOVORITE
Name

Kontra

20.05.2014 13:49

Ova KONCITA pokusava da imitira Dodika, ali bezuspjesno,kako gestikulacijama tako i pricom. Iskoristila je priliku da vlada Dobojem pa makar i dok traje vanredno stanje. Ne branim Petrovica i ne vidim sto je on krivlji od bilo kog drugog ili od tzv. premijerke, koja je imala srecu u nesreci Srbije, pa da vidi kako se radi u pravoj i pravnoj drzavi te primjeni kod nas (ali ni slicno).U stvari ona je los plagijator u svim domenima.

ODGOVORITE
Name

Ogi Banja Luka

20.05.2014 13:55

Pozivam sve građane Banjaluke i Republike Srpske kojima se sprema ekonomski genocid da napokon otvore oči. Zašto je Budžak, Trn, Glamočani i ostali deo Banjaluke POTOPLJEN. Zato što idioti po stranačkoj knjižici SNSD-a vode i tako važna mjesta kao što je BRANA BOČAC. Jezero BOČAC je bilo puno vode do zadnjeg trenutka iako se znalo da velike kiše slede, koje su i onako padale već mjesec dana. Da su ispuštali vodu iz jezera u dozvoljenim količinama 3 dana prije kap vode iz Vrbasa ne bi bio na Banjalučkim ulicama. Što se tiče Bijeljine, o nasipu koji je uništen prije 4 godine, VLADA i VODE Republike Srpske nisu ni marke uložile u sanaciju nasipa a pritom treba pogledati i imovinsko stanje istih koji vode ove institucije. Šta reći za kraj. SRBIJI će mnogi pružiti pomoć i to u milionima jer imaju ĐOKOVIĆA i mnoge druge velike ljude. A nama dok imamo BAJU i BAJICE, hoće ali u mrvicama. Republika koja ne vodi računa o svom narodu i budućim naraštajima ne treba ni da postoji.

ODGOVORITE
Name

boki

20.05.2014 14:04

Sto posto tacno,kao i u ratu Dodik i njegova stranka traze nacin da se obogate na patnji i jadu ovog jadnog naroda.Pare za nasipe je potrosio na satorijade,na skupa vozila a sad treba da uzmu od naroda ovu pomoc.Ni pare na njihov racun ne treba uplatiti nego direktno u Doboj ljudima direktno pomoci

ODGOVORITE
Name

Miki

20.05.2014 14:07

Moje misljenje da stanovnici grada Doboja (odnosi se i na druge) trebaju da kolektivno napuste grad i ostave ga Miletu i kompaniji (mislim na sve partijske i politicke vlasti) neka rintaju ako toliko zele. Ja da sam u Doboju, ne bih pipnuo lopatu, toliko lud nisam, svejedno mi je da li umro od gladi ili od tifusa...Gradili smo jednu drzavu na lopatama i znamo kako je nestala... Sad neka je grade oni koji ce je unistiti...Hvala

ODGOVORITE
Name

duznik

20.05.2014 14:13

Posto dugujem za porez I bankama, sve vas pozivam da bez ustrucavanja dodjete u Velino Selo i popisete svu moju pokretnu i nepokretnu imovinu da bi ste namirili ono sto vam dugujem. Bez bojanzi, camac ce vas dovesti do krova kuce. Izvinite sto nisam tu, evakuisali su me.

ODGOVORITE
Name

Nenad

20.05.2014 14:22

Sve je to mudro smislio Dodik. Novac koji se uplacuje za pomoc poplavljenim opstinama ide prvo na njegov racun, pa ce on rasporediti taj novac malo ugrozenim opstinama, malo vise sebi.

ODGOVORITE
Name

Jovan bez zemlje

20.05.2014 14:37

Dosta je Milokrade!Vrijeme je da odeš. Što prije odeš, biće ti bolje.

ODGOVORITE
Name

Zvornik

20.05.2014 15:09

Ako Dodik pobijedi ponovo na izborima, ja mu skidam kapu i treba coveku dozvoliti da cijelu Republiku Srpsku upise sa 1/1 u svoje vlasnistvo

ODGOVORITE
Name

Педесет камиона

20.05.2014 15:19

Педесет камиона кипера превозника из бањалучке регије упутило се јутрос према Добоју, како би почели са утоваром и одвозом отпада из Добоја, које је остало након повлачења воде. Десет камиона из Бања Луке је на путу према Прњавору, гдје их на градилишту аутопута у Прњавору чека још 40 камиона, одакле ће се у колони упутити према Добоју. Њихов долазак у Добој се очекује око 9.30 часова. Тамо их чека и шест утоваривача, које је обезбиједио локални превозник из Добоја, који ће вршити утовар отпада у камионе. Координатор активности је Никола Грбић из Удружења превозника РС

ODGOVORITE
Name

Gago

20.05.2014 15:29

Zašto preuzimanje vlasti? Jer se je javno zahvalio Armiji BiH, bližnjim gradovima i Tešnju.

ODGOVORITE
Name

mila

20.05.2014 15:45

šta reći na ovako gnusan potez vlasti, danas kada nam svima treba biti samo jedan cilj da što prije zaliječimo i ublažimo rane katastrofe koja nas je zadesila, vlast iz SNSD-a proglašava povjereništvo i suspenduje civilnu vlast koja im nije po volji i na koju zele da prenesu sav teret krivice, iako znamo da su sve poluge vlasti na svim segmentima pa i nad vodoprivredom i civilnom zastitom u rukama Vlade, ne mogu da vjerujem da danas kada se pojavio među narodom zračak ljudskog, osjećaj za bližnjeg i unesrecenog, mogućnost da svako da svoj doprinos kome je potrebn, nekome pada na pamet da centralizuje protok pomoći prema unesrećenima, o Bože pa zar smo spremni da sve sto je dobro u nama uništimo u samom razvoju?!

ODGOVORITE
Name

Banjaluka

20.05.2014 16:04

I u Banjaluci tek danas voze otpad pa ne oduzima vlast svom du..lizu Gavranovicu. Sve je Dodo ovo lijepo smislio, ali narod je uz Obrena, a ne uz njega koji je paradirao pola sata kroz Doboj, zauzeo 3 camca od kojih je jedan prevozio samo kameru da njega izreklamira, a drugi njega i treci njegove gorile.

ODGOVORITE
Name

Otpor

20.05.2014 16:16

Što ne funkcioniše Civilna zaštita? Zato što se na njenom čelu nalazi polupismen lik čija je jedina referenca da je kadar Staše Košarca i da od njega kupuje rakiju. Zatvorili su opštinama i račune za pomoć da bi njihovi tajkuni mogli opet da kradu i na ovoj nesreći naroda. Po kojem to zakonu Cvijanovićka nameće Doboju nesposobnog Zeca? Dosta je bilo. Ma dočekati bagru motkama i ne dati im ući ni u jednu opštinu, ni u jedan grad, a onda krenuti na vladu

ODGOVORITE
Name

N. I.

20.05.2014 17:27

Ja bi volio da se kandidujem za predsedninka Srpske, ali onda ne znas do kad ces da zivis. Nije vic! Kad je sad sve pod kontrolom mafije! Doso bi ekstra iz Svajcarske da pomognem mom narodu, ovde sve sto smo mogli uraditi, uradili smo. Poslali smo toliko robe i hrane... A voleo bi vise da sam otiso dolje i svakome dao u ruke 100 chf..!!! Dizite se narod kad se smiri ovo, ako ne sad onda nikada! I stavite normalne ljude na vlast.

ODGOVORITE
Name

Doboj

20.05.2014 17:35

Od sada po Doboju samo vozila firme integral "besplatno"

ODGOVORITE
Name

boni

20.05.2014 17:45

Pa gdje su bili prvih dana majku im njihovu sad hoce da pokupe pare djubrad bezobrazna kako ih nije strah boga.

ODGOVORITE
Name

MILE

20.05.2014 17:54

SAD JE UPRAVO GENERAL OBJASNIO DA JE ON SAMO TU DA ČISTI GRAD A SVE OSTALO TREBA DA FUNKCIONIŠE KAKO JE I BILO, NIJE ON NIKOME UZEO VLAST, ČOVJEK SAMO ORGANIZOVANO ČISTI GRAD

ODGOVORITE
Name

bosanac

20.05.2014 18:16

Šapnula je Drina Savi jednu priču o poplavi. - Riješila sam, Savo, sestro,da se vrati sve na mjesto. Izliću se iz korita, potopiću polja žita. Puteve ću potopiti i krovove sve prekriti. Da podsjetim srca mnoga,šta je bratstvo, šta je sloga. I granice izbrisaću, da izmirim srpsku braću. Jer tek onda kad izgubi, brat će s bratom da se ljubi. Brat će brata da pomaže, brat će s bratom da se slaže. I saznaće srca mnoga za jednoga oca - Boga. Da se njemu oni mole i Hrvata, brata vole. Da poteku sa usana molitve za Muslimana. I da vole braću borce, Makedonce,Crnogorce. U molitvi svak' pomene braću našu, sve Slovene. Da se brat sa bratom druži, prijateljsku pomoć pruži. U nevolji da se sjete jedan drugom da dolete. To su, Savo, želje moje, da se vrati sve na svoje - Drina reče, pa poteče. Pričekaj me, Drino, vodo, poći ću i ja sa tobom. Potecimo mi zajedno, neka budu svi k'o jedno. Nek' nauče da se vole, Bogu ocu da se mole. Nek' se sjeti brat svog brata, da ne bude više rata..

ODGOVORITE
Name

mića

20.05.2014 18:47

Ko je taj zec,nisam za njega čuo za vrijeme rata,znam Mladića,Lisicu,Talića Gveru i druge časne srpske voojskovodje,ali ko je ovaj

ODGOVORITE
Name

pero

20.05.2014 18:54

davno sam poredio dodika i čaušeskua. a dodik ce to sam namjestiti da bi posle njega bio potop.

ODGOVORITE
Name

haos zivi

20.05.2014 19:50

Obren nije mrdno nicim.Sto je dobojska policija sklonila svoj vozni park u stari grad a niko nije mislio na djecu,da naprave uzbunu,svi ste vi krminalci

ODGOVORITE
Name

MILE

20.05.2014 19:54

ZA "MIĆA" TI OČITO NISI BIO U RATU, ČUJ ZA 4 GODINE NISI ČUO ZA GENERALA ZECA, ŠTA LI SI TI RADIO U RATU BOŽE

ODGOVORITE
Name

Озренац

20.05.2014 20:11

Невјероватно је да се овдје оглашавају људи који немају појма какво је стање у Добоју! Послије свега Петровић је бивши градоначелник, људи су огорчени на његово нечињење. Зашто се није угледао на Мићића него се кукавица три дана крије и појављује тек када се вода почела повлачити?!? Повјереник је апсолутно био неопходан, срам да вас буде.

ODGOVORITE
Name

grennn

20.05.2014 20:18

U svim normalnim zemljama premier , predsjednik i ministri bi barem se pojavili s lopatom u rukama , barem sat da pokazu ovom jadnom narodu da je uz njih, a ovde lopov do lopova, Dodik u helikopteru, ministrica u cizmama kao da je u Parizu na modnoj reviji, u Federaciji lopov u čizmama Lijanovic šef CZ , a on je unazadio i pokrao 1000 ljudi i koga on moze spasiti , ovo mu je idealna prilika da zamraci lovu u što ne sumljam , jer oni su bez morala , bili i ostali za mene stoka sitnog zuba ...

ODGOVORITE
Name

Mi

20.05.2014 20:23

Što niko ne kritikuje postavljanje Milorada Kutlešića u Šamcu?

ODGOVORITE
Name

za Milu

20.05.2014 20:34

Pitaj Zeca komadanta 30 divizije zasto mu je stab bio u Jajcu a ne u Srbobranu gdje je bila vojska?Pitaj ga sto je utekao 4 dana prije pada Srbobrana.Zasto je ostavio 31 brigadu mlade vojske?Zasto im niko nije rekao da se trebaju povuci???Ko ce odgovarati za smrt te djece?Pa nije tvoj general mogao da ih dozove iz BL.A da valja bio bi u Haskom sudu.

ODGOVORITE
Name

GORAN VRS

20.05.2014 20:37

Proveo sam 4 godine u diverzantima Srpske a za ovog Zeca nikada nisam cuo te molim ovog Mileta da mi objasni na kom frontu je general bio i kako sebi moze dozvoliti da mu komanduje dezerter

ODGOVORITE
Name

"UDRUZENJE PREVODILACA"

20.05.2014 21:29

KAD SPOMINJETE PREMIJERKU RS, MOLIM DA NE VREDJATE POSTENE PROFESIONALNE PREVODIOCE, KOJI POSTENO ZARADJUJU SVOJ KRUH...PREVODIOCI NISU PREMIJERI I PREMIJERI NISU PREVODIOCI... SVAKA SLICNOST MOZE BITI SAMO SLUCAJNA...

ODGOVORITE
Name

Priče iz šume

20.05.2014 21:54

Nekada davno Lisica a sada Zec...neko ovde nekoga zeza!!!

ODGOVORITE
Name

чорба бн

20.05.2014 22:15

Стварно је срамота за овакве изјаве у овом моменту,можемо да лајемо на звјезде,да сваљујемо одговорност на све и свакога само ми нисмо криви,наиме имали смо поплаве 2010 зар не,шта смо у Бн урадили,колико смо врећа напунили и за недај Боже имали у лизини насипа,,колико смо лопата земље бацили на насипе,зашто ми нисмо ништа учинили да се насипи дораде,зашто нисмо очистили канале за одводњавање,зашто много тога нисмо урадили за четри године,хоћемо ли опет урадити исто ЧЕКАТИ СЛЕДЕЋУ ПОПЛАВУ или ћемо кривити власт у БЛ ма која то партија сједела тамо,засучимо рукаве и на посао,чишћење,помагање другима,увести радну обавезу за све пунољетне грађане,строго казнити лица која оглуше о наредбу,затворити кафиће,казнити све који су дигли цијене животних намирница као ИНТЕРЕКС,данас је месобило 12 км а прије поплаве 7.45 км,,,,није све изгубљено,,,,,

ODGOVORITE
Name

Hadzo

21.05.2014 02:05

Za Sandru. A sta je to Doboj I vlast u Doboju mogla da uradi? Bez pomoci vlade koju je bas briga za narod . I samo usput ono ponasanje Milorada prema BN novinarima je diskriminantno kakav je on covjek koga on predstavlja I odakle mu pravo njemu I njegovom telohranitelju da se ponasaju tako neprofesionalno sva cast BN televiziji.

ODGOVORITE
Name

zike

21.05.2014 07:06

Dok ne uzmemo motke i ne potjeramo gamad iz svih stranaka ovo neće stati...

ODGOVORITE
Name

Neko

21.05.2014 08:44

Ajde eto odcjepite s Miletom republiku srpsku, jaki ste u PM...i neka vam Mile bude doživotni predsjednik...to bi otprilike bilo pravedno...ne treba vam veća kazna....

ODGOVORITE
Name

Niko

21.05.2014 10:42

toljage u šake i srušite đubre, šta čekate? .... vas on!

ODGOVORITE
Name

Pillll

21.05.2014 13:54

Nije mi jasno kako ovi u Doboju sto su na vlasti imaju snage za politicke borbe?

ODGOVORITE
Name

naza hujdur

21.05.2014 16:29

E moje Dobojlije sad vidite kako se na muci pokazu junaci a bogami i lesinari.

ODGOVORITE
Name

humanitarac

21.05.2014 18:05

Nisam član ni jedne stranke, ali dosta više. Obični narod pomaže bez razlike da li su Srbi, Bošnjaci ili Hrvati. Dosta više svađa i prepucavanja. Siti smo.

ODGOVORITE
Name

Ranko

31.05.2014 08:01

Pozivamo vlast da pohapsi bandu u gradskoj upravi hidrocentrali bocac i rafting klubu kanjon

ODGOVORITE