Dva "Zvezdaša" za Honduras na SP

Selektor reprezentacije Hondurasa Luis Fernandes saopštio je spisak od 23 igrača na koje računa za Mundijal u Brazilu, a na spisku je i Luis Garido.

Fudbal 07.05.2014 | 07:50
Dva "Zvezdaša" za Honduras na SP

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde će biti u društvu nesuđenog „crveno-belog“ Vilsona Palasiosa, trenutno igrača Stouka, koji je prva zvezda tima.

Pored njega, veoma važna karika u timu koji će igrati u grupi E protiv Francuske, Švajcarske i Ekvadora je i fudbaler Vigana Rodžer Espinosa.

Na spisku je i desetorica igrača koji su nastupili i pre četiri godine na Mundijalu u Južnoj Africi.

Golmani: Noel Valjadares (Olimpija), Donis Eskober (Olimpija) i Luis Lopes (Real Espanja).

Odbrana: Brajan Bekeles (Olimpija), Arnold Peralta (Rendžers), Emilio Isagire (Seltik), Mejnor Figeroa (Hal), Viktor Bernardes (San Hose), Osman Čaves (Ćingdao), Huan Pablo Monter (Motagva).

Sredina terena: Luis Garido (Olimpija), Rodžer Espinosa (Vigan), Horhe Klaros (Motagva), Vilson Palasios (Stouk), Oskar Bonjek Garsija (Hjuston), Endi Nahar (Anderleht), Mario Martines (Real Espanja) i Marvin Čaves (Kolorado Rapids).

Napad: Džeri Bengston (Nju Ingland), Džeri Palasios (Alahuelense), Karlo Kostli (Real Espanja) i Roni Martines (Sosijedad).

Svetsko prvenstvo u Brazilu igra se od 12. juna do 13. jula, a Hondurasu će ovo biti tek treće učešće na Mundijalu, posle takmičenja Španiji 1982. i Južnoj Africi 2010. godini.

Komentari / 0

Ostavite komentar