Oteli 2.500 KM tražeći pomoć za navodno liječenje

 

Mještanka Donje Ljubije kod Prijedora policiji je prijavila da su joj dva nepoznata lica, tražeći pomoć za navodno liječenje, otela 2.500 KM, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti  Prijedor.

Republika Srpska 06.05.2014 | 09:54
Oteli 2.500 KM tražeći pomoć za navodno liječenje

 

Prema navodima oštećene, dva nepoznata lica došla su pred njenu porodičnu kuću i tražila novčanu pomoć, govoreći da su imala saobraćajnu nezgodu u kojoj je jedno od njih teško povrijeđeno, te da im je novac potreban za operaciju, jer su državljani Hrvatske.

"Oštećena je ušla u kuću kako bi im dala novac, a kada je uzela kovertu sa parama iza nje su neprimjetno ušla oba lica. Napadači su oštećenoj iz ruke uzeli kovertu sa novcem. Po izlasku iz kuće zaprijetili su joj da ih ne smije prijavljivati policiji", stoji u saopštenju.

Pokradena mještanka Donje Ljubije policiji je slučaj prijavila tek juče, iako tvrdi da se dogodio još 8. aprila ove godine, oko podneva.

Policija je obavijestila dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Banjaluka i nastavila dalji rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teške krađe.

Komentari / 0

Ostavite komentar