Obustavljen saobraćaj na putu Prnjavor-Srbac

Na regionalnom putu Prnjavor - Srbac došlo je do potpune obustave saobraćaja zbog izlivanja rijeke Ilova u mjestu Donja Ilova, a alternativnog pravca nema, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.

Republika Srpska 04.05.2014 | 15:11
Obustavljen saobraćaj na putu Prnjavor-Srbac

Zbog izlivanja vode na kolovoz na snazi je potpuna obustava saobraćaja na dionici puta Doboj-Modriča, u mjestu Bušletić.

Na magistralnom putu Brod-Odžak u mjestu Velika Brusnica zbog  obilnih kišnih padavina došlo je do oštećenja kolovoza u dužini od 100  metara, pa se saobraćaj odvija jednom trakom, dok je na magistralnom pravcu Banjaluka - Kotor Varoš, kod Babić mosta, došlo do većeg odrona
zemlje na kolovoz i saobraćaj je potpuno obustavljen.

Na putu Banjaluka - Čađavica, na 3,5 kilometara od Nule prema Han Kolima, došlo je do oštećenja kolovoza, te je kritično mjesto označeno propisanom signalizacijom i saobraćaj se u dužini od 50 metara odvija jednom trakom.

Na dionicama u usjecima i pored kamenih kosina prijeti opasnost od većih odrona i aktiviranja klizišta. Odroni su česti na dionicama Miljevina-Brod na Drini, Brodar-Rudo, Kneževo-Ugar i Banjaluka-Crna
Rijeka-Mrkonjić Grad.

 

Komentari / 0

Ostavite komentar