Nikolićev kabinet štedljiviji od Tadićevog

Kabinet Tomislava Nikolić je u prvoj godini mandata potrošio 23 miliona dinara manje od Tadićevog u poslednjoj godini mandata, piše "Informer" od ponedeljka, 08.07.2013 | 07:15

Kabinet Tomislava Nikolić je u prvoj godini mandata potrošio 23 miliona dinara manje od Tadićevog u poslednjoj godini mandata, piše "Informer" od ponedeljka,Prema navodima tog lista, Nikolić i njegovi saradnici su od juna prošle do juna ove godine potrošili 205 miliona dinara, a Tadić i njegovi saradnici u poslednjoj godini mandata, od juna 2011. do juna prošle godine, 228 miliona dinara, odnosno oko 11 posto više.

Nikolić je više nego prepolovio troškove za telefone, protokolarne poslove i reprezentaciju, a znatno je smanjen i budžet za putovanja. "Interesentno je da su milioni (oko 3,6 miliona dinara) sačuvani i zato što Nikolićev kabinet ni paru nije dao za rad komisije koja odlučuje o dodeli odlikovanja i pomilovanja", naveo je list. Nikolićev kabinet je povećao samo dve stavke u odnosu na Tadićevu administraciju - na izradu odlikovnja i bruto plate zaposlenih. piše "Informer".

Komentari / 0

Ostavite komentar