Dodik šampion lažnih obećanja

U moru laži koje nam svakodnevno servira predsjednik RS Milorad Dodik neke su ipak nezaboravne.

Republika Srpska 04.06.2018 | 13:32
Dodik šampion lažnih obećanja
Iako je konkurencija velika i stalno se nadopunjuje mi smo odlučili da izaberemo 15 Dodikovih laži koje nam je predsjednik RS servirao tokom svoje vladavine, bez da se ijednom zacrvenio. Jer, obraz -  đon.

Naravno, da bismo se osvrnuli samo na one najosnovnije, laži za početnike Milorada Dodika, bilo bi potrebno da umjesto novinarskog teksta napravimo jedan seminarski rad, pa smo se odlučili da izaberemo neke od onih koje su nanijele ogromnu štetu Republici Srpskoj, koja se danas mjeri stotinama miliona maraka.

Pa da počnemo:

1. Jedna od najvećih laži je sigurno saga sa Serdarovim i Komsarom.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik obećao je sa vlasnikom kompanije "Komsar Enerdži" Rašid Serdarov izgradnju TE Ugljevik tri, ulaganje 700 miliona evra i 800 novih radnih mjesta. 

Do danas Ruska kompanija “Comsar Energy” još nije počela gradnju Termoelektrane “Ugljevik 3”.



Dalje. Isti akteri, lokacija Han Pijesak. 

"Danas smo u Han Pijesku zbog pokazanog interesovanja ruskog milijardera Rašida Serdarova, vlasnika firme 'Komsar', da ovdje izgradi fabriku peleta, koja bi kao sirovinu koristila drvni otpad sa područja ove i susjednih opština", rekao je Dodik i dodao da smo svjedoci Seradarovog interesovanja da izgradi i jednu veliku pilanu u Han Pijesku, koji je srce zone najbogatije kvalitetnom šumom.

"To sam obećao Han Pijesku i zato sam sada ovdje", naglasio je Dodik.

Na kraju, iako Han Pijesak zaslužuje fabriku, od obećanja nije bilo ništa.

A obećao je još mnogo toga Dodik th godina, pa se ispostavilo da je slagao. 

"Ovo je značajan početak velikog posla na izgradnji hidroelektrane. Moram da istaknem da će izgradnja ići značajno ubrzanim tempom jer je sva sredstva obezbedila kompanija Rašida Sardarova. Računamo da će biti građena naredne tri ili četiri godine.

Dvije godine kasnije Deža vi. Dodik u društvu sa Serdarovim i njegovom djecom Karinom i Timurom, oko Rudog jezdio zrakom, kopnom i vodom, pa na kraju postavili još jedan kamen temeljac.

Danas, od HE "MRSOVO", osim kamena temeljca postavljenog prije tri godine nema ništa. 

2. Tu je uvijek zanimljiv slučaj Farmlenda zbog kojeg je Dodik slagao obećanje na obećanje, laž na laž i na kraju, kad je njegov lični govedar isisao sve što se moglo od kreditnih i potsticajnih sredstava pustio i radnike i firmu niz vodu. Laž je odradila posao.

3. Vjerovatno jedno on najvećih obećanja i laži koja se proteže još od dolaska Dodika je mreža aerodroma u RS. Kako je to govorio Dodik: "U našim planovima je aerodrom na Sokocu, jedan funkcionalan, koji može da primi određenu vrstu letjelica i da uspostavimo bolju komunikaciju unutar RS i nakon toga ide modernizacija aerodroma u Bijeljini". 

Naravno, tu je i neizostavni aerodrom u Trebinju, koji je čak i bio funkcionalan, ali makadamska pista nije odgovarala nježnim avionima stranih avio kompanija.



4. Kada govorimo Trebinju, aerodrom nije jedina velika Dodikova laž podmetnuta Hercegovcima. On je najavio tu još mnogo, mnogo miliona.

Prema njegovim obećanjima u Hercegovini je trebalo da se slije novac za bolnice, škole, toplotne fasade, puteve, HE "Dabar". Zatim, pare za tekstilnu industriju, trebinjski „Novoteks“...

5. Milorad Dodik je svojevremeno otvorio i drvoprerađivačko preduzeće “Nova Romanija” na Sokocu, u koje je Vlada Srpske uložila oko pet miliona KM rekavši da je Vlada odlučila da kupi imovinu ovog preduzeća u stečaju i ne dozvoli njegovu likvidaciju, već obezbijedi novi početak.

Umjesto novog početka došao je krah. Radnici bez plata, firma uništena.

6. Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da će Turistički centar "Klekovača" kod Drinića, kada bude izgrađen za 12 godina, biti jedan od najreprezentativnijih turističkih centara ovog dijela Evrope. Dodik je istakao da je ovaj impozantan projekat jedan od najvažnijih za Republiku Srpsku.

Trenutno se na Klekovači odmaraju samo medvjedi.

7. “Dženeral elektrik” (GE) planira da uloži 400 miliona evra u energetski i zdravstveni sektor Republike Srpske, rekao je jedne prilike Milorad Dodik. I naravno, opet slagao.

8. Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da su u završnoj fazi pregovori o privatizaciji Banke Srpske i dokapitalizaciji od 300 miliona evra.

Dodik je naglasio da bi na ovaj način Srpska mogla da postane najstabilniji finansijski sistem u BiH i potpuno "oslobođena od reformskih očekivanja" međunarodnih finansijskih institucija.

Banka Srpske je u međuvremenu propala i postala ogroman finansijski uteg oko vrata građana RS. Prije nekoliko dana je prodata i centralna zgrada banke u Banjaluci za 5,2 miliona KM.

9. Elektroautomobil iz RS je možda i jedna od najvećih laži Dodika kojom je manipulisao narodom i za milionski iznos oštetio RS, te omogućio ogromno bogatstvo sebi bliskim ljudima.

10. A tek najava gradnje desetak fabrika u inat protivljenju MMF-a. Dodik je za "Face TV" najavio da će Srpska u 10 opština izdvojiti po 20-30 miliona KM i napraviti desetak fabrika, iako se Međunarodni monetarni fond (MMF) protivi tome da država pravi fabrike.

11. Sjećate li se fabrike traktora u Bijeljini koju u krugu preduzeća "Elvako", koja je članica Grupacije Bobar, otvorio predsjednik Dodik rekavši tad da će traktori, koji će se ovdje proizvoditi, olakšati cjelokupnu poljoprivrednu proizvodnju i da ne treba da postoji strah od plasmana ovih proizvoda.

Priča je naravno doživjela fijasko već nakon prve godine.

12. Milorad Dodik je prije 10 godina najavio i da će sa vladom Srbije graditi Hidroelektrane Buk Bijela i hidroelektrane u Foči. Najavio je da će 110 miliona evra dobivenih od privatizacije naftne industrije RS biti usmjereno u Razvojni program RS, kao i kamate veće od 7,5 miliona evra koje dobija od deponovanih sredstava privatizacije Telekoma RS.

Danas više niko ne spominje milione od privatizace, od Telekoma, ali još uvijek su aktuelne najave izgradnje hidroelektrana. Obično pred izbore. 



13. Ako se ne sjećate ovih obećanja, sigurno su još uvijek svježi utisci sa prošlogodišnjeg putovanja u Kinu odakle nam je Dodik donio vijest da Kinezi ulaze u zdravstvo RS, odnosno otvaraju proizvodni pogon. Naravno, danas su iz Kine ostala samo lijepe uspomene.

14.  Ipak, šampion je izgradnja Termoelektrane u Gacku. Helikopteri, ČEZ, baloni u nebu, veselje... sve je to Dodik obezbjedio ne bi li ubijedio narod u novu laž koju im je servirao. I uspio je, a nakon svih ovih godina ona je ostala samo laž, koja ni dalje ne blijedi. Jedino su Čehe zamjenili Kinezi.  

15. Možda jedna od najvećih građevinskih iluzija i obećanja bio je plan vlasti RS iz 2008. godine, kada je donesena odluka da se podigne nova zgrada entitetskog parlamenta u Banjaluci na lokaciji Gradskog stadiona, što je obećao Milorad Dodik, tada premijer RS. Tom prilikom prvi put je zvanično predstavljen plan rušenja objekta FK Borac i gradnje novog stadiona, u neposrednoj blizini univerzitetskog kampusa, koji bi trebalo da bude podignut po uzoru na "Alijans arenu" u Minhenu. Uz to, plan je bio da se u Ulici olimpijskih pobjednika, uz novu zgradu parlamenta, podignu i koncertna dvorana i reprezentativni hotel, što bi cijelu ulicu, uz novu zgradu Vlade, učinilo rezidencijalnim središtem!?

Evo još nekih "malih" svakodnevnih laži:

Dodik: "Uskoro 70 miliona evra ruskog kredita". 

Mada, nakon sklapanja akcizne koalicije ni MMF nije loš. 

Dodik najavio: "Referendum je 2018., tražićemo otcjepljenje. usvojili smo i Deklaraciju naziva 'Republika Srpska - slobodna i samostalna'". Sve što je obećao i učinio je, osim što je RS još uvijek entitet u sastavu BiH i finansijski zavisna. 

Dodik najavio mogućnost ponovnog formiranja Vojske RS. Vjerovatno je mislio na Treći puk unutar OSBiH.

A tu su i priče o super likvidnosti RS, o manjku radne snage, o boljem životu u RS nego ostatku Evrope, ubačenim izbjeglicama ekstremistima, stranim plaćenicima, novim tehnologijama, ulaganjima, rasterećenju privrede... lista je stvarno duga, a vi je slobodno nastavite.

(Buka)

Komentari / 74

Ostavite komentar
Name

DOXA

04.06.2018 11:32

Pa to je Srbska bolest pa i Vucici laze dze god stigne nije to nista posebno....

ODGOVORITE
Name

LET ZA TREBINJE

04.06.2018 12:11

POLETITE ZA TREBINJE NJEGOVIM OBEĆANJEM A NE AVIONOM KAD STE MUTAVI!

Name

Kal

04.06.2018 12:42

Obećao Njemanji milione, nije slagao.

Name

RedBull

04.06.2018 13:30

Ovaj me tekst posjeti na 150 afera i svaki dan smo citali jednu po jednu a sad dosle na red i lazi. Sta bi od onih silnih afera koje ste svaki dan objavljivali.Nista jedno veliko nista . Mozda su to ipak uspjesi dodikovi. On se moze po svima nama pisat da niko nece ni trepnut jos ce trazit da ih jos vise pisa.

Name

Mihajlo

04.06.2018 14:03

Rudonja je sve cega se docepao pokrao- dodig reci gdje su pare, pa lazi do besvijesti?.

Name

Rigobradi

04.06.2018 14:23

Baja, hvala ti :)))))

Name

Ana Dekanter

04.06.2018 15:49

On i Ana Dekanter.

Name

Posteno,

04.06.2018 17:25

Svaka kniga ,ima poslednju stranicu ,sta panicite ,Dodiku svi skupa niste do koljena ,zivi bili i videli ;jos ce te vi klecati pred njim.

Name

Paznja, paznja..

05.06.2018 05:00

Dripac..

Name

Da

04.06.2018 11:34

Koji to nisu i koji nelazu ikoni nece lagati ne glasajte bolesnici ni za koga.

ODGOVORITE
Name

RE MIHAJLO

04.06.2018 15:03

A jeste strucnjaci dobro je vucic rekao da nebi bio na dodikovom mjestu jer je pocelo sa svih strana udar na mup.lukaca institucije prljavo ali -olovka ce u oktobro dodika zaokruziti a vi nastavite..

Name

Evo ti banka cigane..

04.06.2018 11:38

Moze jedna pjesma za kraj?

ODGOVORITE
Name

Nigne U Svetu,

04.06.2018 19:47

Narod nije ovako bezobrazan ,i da toliko znaju da mrze ,da ponizavaju , da gaze ljudsko dostojanstvo ;da ,i cudite se sto vas svet ne postuje "toliko skakati na svog vođu ,da ,pa vi ste ga izabrali "prijatelji moji ,nezaboravite :da je Dodik nadpoprecno ineligentan ,samo varate se da ce vam biti bolje zivi bili pa videli ,doce i taj dan.

Name

Nadpoprecno

04.06.2018 21:24

U to ne sumnjam.

Name

Trr

04.06.2018 11:43

NE MOŽE TOLIKO DODIK OBEĆAT KOLIKO NAROD MOŽE POVJEROVAT!

ODGOVORITE
Name

Hariz

04.06.2018 11:52

Ajde ba...

Name

Ima

04.06.2018 16:39

U trnovu ,onih sto vjeruju da doduk cuva srpski narod,samo gledaju snsd ovu tv ..

Name

Ra Nadpoprecno,

05.06.2018 08:09

Da ,u evropskom a sire .

Name

Plan b

04.06.2018 11:46

Dzaba kad su glasaci supljih glava.Jos ce on toga obecavati a ovi isti glasati ko i do sada.

ODGOVORITE
Name

Sinj

04.06.2018 11:59

GOTOV JE.

Name

I posle njeg

04.06.2018 14:05

I posle njega sve ce biti isto suplje glave ne lupajte

Name

SRPSKI SOKO

04.06.2018 11:55

DA MI JE ,,ILI DA NIJE,,SZP KOJI CINE SDS PDP I NDP URADIO BI ON,,ALI MU OVI SMETAJU,,A TEK *ONI IZ DRUGOG ENTITETA*GDE BI NAM BIO KRAJ,, MOZDA NEGDE KRAJ JUZNE OSETIJE,,ILI JUZNIJE/TUZNIJE,, KAD POBEDI SDS DA ZAVRSIS KARIJERIJERU ,,BAJA,,VEROVATNO SEBI I SVOJIM,,OBEZBEDIO ODSTUPNICU,,U NEKOJ PRORUSKOJ EGZOTICNOJ,, SETITE SE MIRE MARKOVIC??DIKTATOR KAO CAUSESKU IMA MESTO NA BUNJISTU ISTORIJE

ODGOVORITE
Name

Ulog

04.06.2018 12:01

Obecao u kalinoviku HE Ulog. 300radnih mijesta. Niko neradi narod odselio. Prvi.srednje cetiri djaka. Prvi osnovne cetiri djaka. Osmogodisna vladavina snsd u kalnoviku unistila opstinu do kraja.

ODGOVORITE
Name

Sta

04.06.2018 16:46

Je dodik obecao u trnovu :prosperitet ,fabrike,ulaganja itd, ljudi ograniceni ,dodik sleti na stadion donese lovu ,razapnu sator i udri po dzepu gradana,aplaudiraju mu guzne muve i supljoglavci ,kud ce gore kad ika bjelica iz sirokara koja prstom pritiska vodi politiku ....

Name

MARKO

04.06.2018 12:06

OVAJ DODIK JE SVJETSKI ŠAMPION U LAGANJU I SVA TAKMIČENJA BI OSVOIJO! Pođite od Ruskih kredita gdje je pred kamerama 3 puta tvrdio da stižu sl.mj. i onda do sutra bi mogli nabrajati!

ODGOVORITE
Name

Skeptik

04.06.2018 12:50

Bio bi apsolutni pobjednik Lažijade u Omarskoj. Van konkurencije!

Name

laž je oblik patriotizma

04.06.2018 14:25

Da mu nije Dobrica Ćosić neki rod

Name

Teslic

04.06.2018 12:07

Postovani iz Buke, hvala puno za ovo podsjećanje. Kao što ste i sami rekli ima toga još puno i teško je reći koje je obećanje veća prevara. Predlažem Vam da otvorite mogućnost čitaocima da dostavljaju ovakva obećanja, a vi to novinarski obradite. Ja sada podsjećam na dokapitalizaciju Borje iz Teslića koja je za rezultat trebala da ima preporod tog kraja, kada je Dodik kao predsjednik Vlade, izjavio da će svake sedmice u svom kabinetu imati sastanke kako bi se podigao sistem u koji je Vlada uložila pare.

ODGOVORITE
Name

kkk

04.06.2018 14:16

Ali je zato SDS u Teslicu napravio obecanu poslovnu zonu, jedini problem je sto ima toliko firmi pa nema dovoljno radne snage. ..

Name

Robin Hud

04.06.2018 12:14

Istina je da svi lažu,ali ovaj naš je pretjerao.,lopovom i kriminal su pretrpili mjeru...bolje i za njega i za nas da do promjene dođe....pa pogledajte samo koliko službenika ima samo u Ministarstvima....stanite i pogledajte kad je pauza,pogledajte kako se nose,gdje kupuju i kad se vraćaju na posao....da li je ikad iko pitao ili pokrenuo pitanje stručnosti,brojnosti,rezultata bilo kog ministarstva...sramni ali istina,neki ministri su zalutali,jedino što su stranački, to ih vadi...uzimaju pare gdje mogu i kad mogu za sve što bi pomoglo običnom čovjeku da radi,mislim na nas privatnike....recimo naprimjer studije izvodljivosti i do 10.000 KM i više....a stručnost,žalosno,ministar sporta ginekolog...jadan sportu mi u njemu...

ODGOVORITE
Name

Mile

04.06.2018 12:18

Predsjednik je veliki vjernik i lažima se bavi.

ODGOVORITE
Name

Zile

04.06.2018 14:45

Pa kakoje drugacije mogao ostati na vlasti da nije obecavao i lagao

Name

Vjeruje

04.06.2018 16:48

Dodik u Boga i Svetog Savu a do juce se nije krstio.

Name

SveSkupa

04.06.2018 12:20

Za dva mjeseca Dodik putuje u Južnu Osetiju.Sigurno ce tamo osim proslave na koju je pozvan, donijeti super vijesti i sve ispraviti sto je propustio. Bit ce tu posla i raznih ugovora sa jednom siromasnom, od mnogih nepriznatom drzavom, koja broji nesto vise od 50 hiljada stanovnika. Cuda se desavaju.

ODGOVORITE
Name

kakav dripac

04.06.2018 12:32

Decenija supljih prica uz licno bogacenje sa kumicima i prijateljima, eto to je rezime vladavine Dodika.

ODGOVORITE
Name

Па

04.06.2018 12:41

Ој, појма нисам имао да вас је оволико пута изварао Додик. Од 1995 год нисам никад ни за кога гласао, али овог пута ако будем жив и здрав само за ДОДИКА

ODGOVORITE
Name

Re

04.06.2018 15:10

Budala s budalom....uvijek bilo!

Name

Smiješni Boz

04.06.2018 15:45

Ma memoj se javljati botu dirigovani. Glasao si ti i lijevom i desnom rukom. Nema više laži i prevara. Vi ste svoje odguslali...sada će drugi da nas lažu ali vi nećete više. Vas je svima preko glave...

Name

Bošnjaci su krivi

04.06.2018 13:00

Ovi Bošnjaci iz Sarajeva su za sve to krivi, opstruirali predsjednika i sad ga svi krive...

ODGOVORITE
Name

re Bosnjaci su krivi

04.06.2018 13:48

Tako i Bakir kaze da ga ne opstruiraju ovi iz RS bili bi ko Sicarska, i sve tako u krug od izbora do izbora

Name

re

04.06.2018 14:31

Možda Baja liči na Bakira u političkom smislu ali Bakirovi kradu ali i rade, recimo smo namjenska industrija u federaciji je prošle godine izvezna stotine miliona maraka robe, u RS defakto ne radi ništa, ekonoimija ne postoji, ili ovaj primjer, samo Tuzlanski kanton ima registrovanih autombila kao cijela RS, šta treba više komentarisati

Name

kkk

04.06.2018 15:16

Slagali ste za broj registrovanih automobila.

Name

Čovek

04.06.2018 13:05

Lakše bi ti, prijatelju, bilo da si govorio o istinama koje su izašle iz usta Milorada Dodika..... mada, onda ne bi imao materijala ni za rečenicu čestitu, kamoli za duži tekst...

ODGOVORITE
Name

Није баш да само лаже...

04.06.2018 13:06

Када су Додо и Милко почињали ренесансу у Рудом (чини ми се 2000.године), обећали су да ако Руђани не буду гласали за СНСД, неће имати хљеба да једу. За 12 година владавине су позатварали сва предузећа и фирме које су радиле. Успјели су Рудом обезбједити статус "изразито неразвијена општина". Отјерати сву омладину у Србију да тражи егзистенцију. Над средњом школом виси катанац. Улице сабласно пусте. Значи оно обећање што се тиче хљеба, постепено се испуњава...

ODGOVORITE
Name

KRIV JE NAROD!!!

04.06.2018 13:07

Dodik Srbe smatra MALOUMNIM, a oni mu to, na izborima, stalno POTVRĐUJU!!! NIJE DO DODIKA!!!

ODGOVORITE
Name

Profesionalac

04.06.2018 16:22

"Nije Sloba kriv, mi smo govna"

Name

Херцеговац

04.06.2018 13:09

А дистрикт Врчко и оставка?

ODGOVORITE
Name

apsolutna nula

04.06.2018 13:11

Lakse bi bilo pitati koliko je bilo ispunjenih obecanja. odgovor bi bio apsolutna nula

ODGOVORITE
Name

frax

04.06.2018 13:18

Dodik je najveće zlo koje se desilo poslije rata. Neka mu dragi Bog vrati sve ono što je on uradio svom narodu.

ODGOVORITE
Name

DA

04.06.2018 15:09

TAKO JE I POLAKO SE POKAZUJE NAMA MAJMUNIMA KOJE JE U POČETKU UBIJEDIO DA SDS NEVALJA!Ja ću mu sad vratiti GLASANJEM PROTIV NJEGA AKO NIŠTA DRUGO NEMOGU! LAŽOVČINA! NOVI LJUDI NOVA ŠANSA AKO NIŠTA!

Name

Zoran

04.06.2018 13:27

U RS je stvorena vrlo dobro organizovana kriminalna hobotnica i narod to vrlo dobro zna. Zbog toga se narodu zgadila i politika i politicari a vecina je polupismena i kriminalna. Hobotnica naravno organizuje da njihove pristalice uvijek izadju na izbore i glasaju za njih i u tome je problem. Kad bi svi izasli u oktobru na izbore ne bi nam bilo ovako kako jeste. Nadam se da ce avidovo ubistvo pokrenuti one koji ne glasaju da izadju na izbore i tako uklone to kriminalno cudoviste

ODGOVORITE
Name

Sinisa

04.06.2018 13:28

Mljekara u Banjaluci je unistena radi atraktivne lokacije i izgradjena u Aleksandrovcu.Nikad nije pustena u pogon. U Aleksandrovcu je takodje obecana tvornica akumulatora.Za sada ima samo kamen temeljac i ograda od bodljikave zice na kojoj visi tabla sa natpisom,zabranjeno bacanje smeca-privatan posjed. Aerodrom Mahovljani to jest Banjalucki aerodrom.Prica kako ce kinezi doci i izgraditi jos nekoliko pista jer ce kao ovde biti njihov glavni teretni aerodrom za ovaj dijo Evrope.Sve seljaci sto proizvedu u Lijevcu natovare u traktorske prikolice i kamione i direkt na aerodrom.To ce kinezi sve otkupiti i svojim avionima razvesti po evropi. Eto tri primera iz moje sredine

ODGOVORITE
Name

Posmatrac

04.06.2018 13:52

Jedino sto Mile sigurno nece slagat je dato obecanje Olbrajtovoj da ce potpuno unistiti sve sto dise u RS

ODGOVORITE
Name

Kako Ne Komtate

04.06.2018 13:57

Politika upravo sluzi tome da lazete narodu i da prodjete nekaznjeno,nije on izmislio toplu vodu,Srbima sto vise lazes oni ti vise vjeruju,poznaje on vrlo dobro ovaj narod,nista ne radi slucajno,sto je laz veca to je i uspjeh na politickoj sceni veci.Na zalost.

ODGOVORITE
Name

Savjetnik

04.06.2018 14:04

Sjetite se i najava pronalaska nafte u RS, pred neke tamo izbore masine voze tresu, koji pokvaren spin. Kao RS ce biti Kuvajt ?!

ODGOVORITE
Name

Istina

04.06.2018 14:20

Ima nafte u R.S-u,to nije laz,samo sto joj treba par miliona godina da sazri da bi bila spremna za eksploatisanje.

Name

24SATA, BACVE

04.06.2018 19:21

Nepresusivi izvori nafte u gatackom polju, veca nalazista nafte nego uglja..

Name

CABO

04.06.2018 14:13

Jasno je to meni sve a jasno je i ovom narodu ali nije mi jasno kako uvijek pobijedi na izborima?Volio bih da ne budem u pravu ali sam siguran da će ovaj sve bogatiji diktator opet pobijediti i to voljom sve siromašnijeg naroda.

ODGOVORITE
Name

Brate Savo

04.06.2018 15:28

Kako ti nije jasno,dali si ti u opste procitao ovaj tekst,jednostavno,covjek zna lagat i zato pobjedjuje.

Name

pop

04.06.2018 14:14

Vucic i Dodik su najvece fukare.samo lazu i mijenjaju pricu jedini cilj ostati na vlasti.Vucic ima brata lopova a Mile partijske drugove

ODGOVORITE
Name

Leo

04.06.2018 14:21

Ovaj clanak treba svaki dan utacno odredjeno vrijeme (ali kad je gledanost visoka) citati na Bn-u. Svaki ali svaki dan do oktobra. Narod je kratke pameti...

ODGOVORITE
Name

tako je

04.06.2018 15:11

I još koji put kad umjesto reklama

Name

Đedo

04.06.2018 14:50

Jedan od najvećih kriminalaca i lažova na Balkanu.

ODGOVORITE
Name

borac

04.06.2018 15:06

Manje vise on je tu da laze ali da je narod toliko zatucan i vjeruje u prazne price to je vise nego zalosno.

ODGOVORITE
Name

Lon Wolf

04.06.2018 15:25

Pisac i gospodin Siniša Kovačević prije par godina na pitanje šta je to demokratija odgovara:"To vam je kad trojicu doktora nauka preglasaju prostitutka, diler, džeparoš i korumpirani službenik." (citat nije 100% tačan, ali ko želi, razumijeće)

ODGOVORITE
Name

Svedska

04.06.2018 15:46

Nevjerovatno da narod glasa za njega.

ODGOVORITE
Name

Mile brate

04.06.2018 15:54

Jedva čekamo da ti vidimo ledja! Dosadio si i Bogu i narodu!

ODGOVORITE
Name

brecalo

04.06.2018 15:58

Pa narode glasajte za dodika opet da vas krade da vam price price kojecete verovati

ODGOVORITE
Name

Što bi Željka Cvijanović rekla

04.06.2018 16:06

Dodikijo alias Baron Minhauzen iz Bakinaca ne laže 113%...samo su obećanja prolongirana... do kad niko ne zna, ali je pretpostavka do osamostaljenja i nezavisnosti RS koju ćemo dobiti referendumom :)

ODGOVORITE
Name

SAMPION

04.06.2018 16:35

TREBA GA UPISATI U GINISOVU KNJIGU ,STVARNO ,ALI STVARNO POSTOJE DOKAZI I DOKENTACIJA KOLIKO JE IZREKAO LAZI, OKRENUO IZJAVA, KAD MU JE KAD TREBALO, ON JE TEZAK BOLESNIK. A OVI STO GA BRANE NEKA SAMI SEBE PROCIJENE ,KAKVI SU LJUDI AKO VJERUJU TOLIKOM LAZOVU.

ODGOVORITE
Name

Fikret

04.06.2018 18:17

Mnogi se izgube u politici,Dodik je puno zapwtljao spasava se,A narod hoce da njih spasava neznam kako ce to bit i birat presjednika koji nemoze putovat kako ce otic na neki sastanak u Ameriku.

ODGOVORITE
Name

Kao u pjesmi

05.06.2018 04:55

'Samo prazna obećanja dajem ja, više ne znam ni da dijelim stvarnost od sna,'..pa kaže.., 'mojim riječima se smiju, čuje li ko, samo ljubav tvoja čista/glasačka/ vjeruje to..' aaaaa etc etc...

ODGOVORITE
Name

beograd na vodi

05.06.2018 05:36

Mili kucu oduzeo sud i prodao na licitaciji ostao duzan agroprom banci.Drzao robnu kucu u Laktasima propao.Imao tvornicu duseka i opruga u Srbiji propao.Sverc cigareta nafte u ratu.U ovom biznisu moras placati radnike poreze i kojekakve namete docekivati inspekcije ganjati prodaju naplagtu toje njemu mnogo komplikovano nekoga morao i pocastiti.Nego je on radio prije rata u opstini i vidio daje bolje gram vlasti nego gram zlata.Normalno bavis se politikom napravis svoju partiju pa joj das naziv SNSD MILORSD DODIK da narod lakse prepozna za koga ce glasati da nebi pogrijesio kod zaokruzivanja.Izguras svoju pricu patriotsku i polako stices popularnos kod naroda i onda mu pricas ono sto oni zele da cuju.Otcjepljenje od BiH svoju vojsku svoju policiju koja ce po potrebi i ubijati ko bude smetao.Ovdje niko necjeni ljude domacine seljake i ljude koji rade i imaju firme i bore se u ovakvom poslovnom okruzenju.Nije narod ni toliko lud koliko se predstavlja u ovim komenterima niti se glasa za njih oni lazu ko laze taj i krade i ubija.Jedan DERAJIC donese 5000 glasova u vreci i zamjeni toje istina.Onda naravno da pobjede pamu je lakse tri mjeseca voditi kampanju i sledece cetiri godine hladovina uzimaj koliko tije volj.Ona polu hrvatica izjavi daje zaposlila neznam koliko radnika i ona je upravu toje mislila na Sloveniju Austriju ili neku drugu zemlju.Malo razmislite koliko je srpski narod neracijonalan 99% nasih gastajbajteri zaradilo penziju na zapadu.U dijaspori zivi vise srba sa ovih prostora na zapadu nego u matici.I ta jebena matica vise voli ruse nego zapad .Sve ostalo je glupo komentaisati osim stoje ovaj narod iracionalan.

ODGOVORITE
Name

pinokio predsjednik

05.06.2018 12:00

Hahaha pa koga ste vi birali za predsjednika... Ne zna se ko je veci debil, narod sto glasa za njega i dalje mu sve vjeruje ili lazni predsjednik. Trazim ja sad referendum da se taj pinokio predsjednik zatvori gdje mu je mjesto i da odgovara za svoj kriminal, pljacku i sve lazi. I zabraniti njemu ucesce na izborima!

ODGOVORITE