Digla se kuka i motika na Mektića

Ministarstvo bezbjednosti BiH označilo je kao bezbjednosnu prijetnju po BiH Ravnogorski pokret, vojvodu Slavka Aleksića, ruski Moto-klub "Noćni vukovi", udruženja "RS - Čast otadžbine" iz Beograda, "Veterane Republike Srpske", kao i radikalne selefiste. Nakon ove informacije Dodikovi takozvani savjetnici za bezbjednost osuli su do sada najžešću paljbu po ministru bezbjednosti BiH Draganu Mektiću.

  • Vijesti
  • Bosna i Hercegovina


Prof. Predrag Ćeranić, kojeg Dodikovi mediji tituliraju kao stručnjaka za bezbjednost, izjavio je da ministar bezbjednosti Mektić širi dezinformacije čime uznemirava javnost, te iznosi neosnovane i neargumentovane teze o tome da neko iz Republike Srpske šalje djecu na vojnu obuku u Rusiju i formira paravojne formacije.

"Mektić je eksponent nekih politika kojima nije interes stabilnost BiH i miran suživot njenih naroda. Politički je instrumentalizovao funkciju koju obavlja da bi se obračunavao sa neistomišljenicima, što će kad-tad doći na naplatu", rekao je Ćeranić.On kaže da se ne može smatrati pouzdanim to što je jedan od portala objavio informaciju o bezbjednosnim prijetnjama po BiH, jer je riječ o dokumentu koji je pod oznakom tajnosti i dostavljen je Zajedničkoj komisiji za odbranu i bezbjednost BiH.

"Međutim, ukoliko je ovo i tačno, postavlja se pitanje zar ima veće bezbjednosne prijetnje po BiH od Mektića", upitao je Ćeranić.

"Mektić mene neće ućutkati, niti Dževada Galijaševića i Miroslava Lazanskog, jer ukazujemo na bezbjednosne prijetnje kojima je izložena Republika Srpska i BiH", zaključio je Ćeranić.

Takozvani stručnjak za bezbjednost Dževad Galijašević izjavio je da organizacije u Republici Srpskoj za koje Ministarstvo bezbjednosti BiH i resorni ministar Dragan Mektić smatraju da su prijetnja po bezbjednost BiH nikada u svom djelovanju nikoga nisu ubile, niti bilo šta drugo uradile, te da su bezbjednosne strukture na nivou BiH najveća prijetnja po bezbjednost građana.

"Način na koji se suočavamo sa njihom izvještajima putem sarajevskih medija govori da tu nema bezbjednjaka i bezbjednosti. Najveća prijetnja po BiH su Mektić i direktor Obavještajno-bezbjednosne agencije BiH Osman Mehmedagić Osmica", zaključio je Galijašević. I domaćin "Srbske časti" u Banjaluci i predsjednik Udruženja "Veterani Republike Srpske" Duško Vukotić, dobio je prostotor na RTRS-u gdje je kazao da ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić najveća prijetnja po bezbjednost BiH, jer neargumentovano govori o udruženjima iz Republike Srpske.

"Ukoliko je tačna informacija, koju je objavio jedan od portala, da su najveća prijetnja po bezbjednost BiH udruženja i pojedinci iz Republike Srpske, onda se može reći da je BiH sigurno najbezbjednije mjesto u svijetu", rekao je Vukotić.

On kaže da bi o svemu trebalo da raspravlja Narodna skupština Republike Srpske i da će sve učiniti da tako i bude.

(SB)

KOMENTARI163
POŠALJITE PORUKU

Pitanje

18.03.2018 18:48

Ko su tzv. Veterani, tj. ima li tamo boraca Otadzbinskog rata, ili se samo radi o raznim uhljebima i prevarantima? Naravno, ove odgovore bi trebao dati Milomir Savcic, ali i on sam je klasican poslijeratni uhljeb, koji ne samo da nije nista uradio za borce, nego su borci u toku njegovog mandata - nestali kao kategorija.

Svi znamo da je tacno. Sta ce nama takve organizacije koje demonstriraju extremizam

Re

18.03.2018 19:50

Гријешиш што се тиче Савичића,то је један частан и поштен официр ВРС!!!!

Одговор

18.03.2018 19:52

DOSTA OVIH SMOZVANIH,VUKOTIĆ PRIMIO PARE DA NE RUŠI VLADU I POSTA EKSPERT GALIJASEVICU DOSTA TVOG IZMISLJANJA,ĆERANIĆU SAMOZVANI EKSPERT, KUPIVAO SI SA BILJANOM GENERALE 96.

ZA PITANJE

18.03.2018 19:55

Mekticu bagre se neboj!!! Postene patriote oni koji su krvarili i dali svoje dijelove tojla su uz tebe!!! Ovi sto misle da mogu sa novcem sve, pokazace vrijeme da su obicni lazovi kao sto su i lazne patriote!! Oni RS vole onoliko koliko imaju da opljackaju jos ovo malo sto je ostalo od njenog bogastva. Ova banda ako ostane jos na vlasti RS ce ostai ljustura koja postaje zemlja staraca, i oni koji su u vladajucim strankama , zive dobro, a nista nerade!!! Ziv nam bio Dragane!!! Nisi bio kukavica u ratu, a siguran sam 100% da te nemogu uplasiti ovi domaci i svjetski hostopleri i bitange.

VRS-RVI

18.03.2018 20:30

Galijasevic je u ratu bio pripadnim odreda El mudzahid, to svi znaju, pukla tikva oko talova i pobjegao u B.luku, zna da ga ceka metak u Maglaju! Jeftino se Dodiku prodao, nema 4 razreda skole i on ekspert. Nek kaze gdje su tijela mrtvih srba iz Vozuce gdje je bio u akciji. Pitajte ga sto je zbrisao iz Maglaja , dosao vama srbima zjale da prosipa, jadna vam majka s njim

Ismet Maglaj

18.03.2018 21:35

Mektic je sve dobro rekao svidjalo se to ovoj dodikovoj bandi samozvanaca ili ne. Jel ovim kvazi- strucnjacima jasno da je domet njihove strucnosti bircuz potpuno pijanih gostiju i nista vise

Vuk

18.03.2018 21:45

J... Mektić i uši zavrće.... hahahahahahahaha.

ROMANIJA

18.03.2018 23:15

Odavno sam rekao da je Savicic papak i da sve to posmatra precutno a boracki ima osnovani i gdje su neki rodjeni u ratu ili poslije.

borac

19.03.2018 00:49

Sds i dalje podržava Mektića,dobro neko reče ne možeš ljudima zabranit da sami sebi pucaju u stopalo.

saša

19.03.2018 18:18

Okante se čoveka smela vas Sveta Nedelja!

Mami

19.03.2018 21:31

Zna se ko su "veterani". To su oni kojima je aktuelna vlast Republike Srpske organizovala i platila neuspjesni sastanak u bijeljinskom hotelu krajem decembra 2017. godine. To su Nedjo Vlaski, Savo Radic i jos neki koji su prema instrukcijama Ceranica (citaj Dodika) tada donijeli zakljucke u pet tacaka..."da treba raditi na boljim vezama MUP-a Republike Srpske sa MUP-ovima kantona iz FBiH...da ne treba provoditi referendum po pitanju ulaska BiH u NATO...". Tu vijest je jedini prenio internet portal Frontal.rs. Eto to su ti "veterani".

ZNA SE

20.03.2018 23:29

"Međutim, ukoliko je ovo i tačno, postavlja se pitanje zar ima veće bezbjednosne prijetnje po BiH od Mektića", upitao je Ćeranić. Medjutim, pravo je pitanje ko predstavlja vecu bezbjednosnu prijetnju po Republiku Srpsku - Mektić, ili Ćeranić? Ne treba zaboraviti da se, po potrebi, kada mu je trebalo Ćeranić predstavljao kao Hrvat ili Jugosloven kada je bio saradnik bivse BH Sluzbe drzavne bezbijednosti. Sada se on predstavlja kao Srbin, skoro veci i od Dodika!

Srbin, skoro veci i od Dodika!

21.03.2018 10:30

Prof. Predrag Ćeranić kaže: "Mektić je eksponent nekih politika kojima nije interes stabilnost BiH i miran suživot njenih naroda. Politički je instrumentalizovao funkciju koju obavlja da bi se obračunavao sa neistomišljenicima, što će kad-tad doći na naplatu", rekao je Ćeranić. A Ćeranić nije oblasnio da li je taj politički princip - "miran suživot njenih (BH) naroda" i glavni princip glavnog "Baje"? Kada se malo bolje pogleda ta sintagma, onda se ustvari ispod površine vidi ono zašto se zalaže Dodik. Pa se "s-u-život" može prevesti i kao: "život-sa-U". Jer šta bi, inače, moglo značiti Dodikovo besprimjerno zalaganje za uvođenje trećeg entiteta u ustavno politički poredak BiH? To je zapravo rušenje Dejtonskog mirovnog sporazuma, pa time i Republike Srpske.

Prof. Predrag Ćeranić kaže - stabilnost

22.03.2018 15:02

Zalosno

18.03.2018 18:52

Sve strucnjak do strucnjaka. Eee Dodo, pao si na niske grane da te ovi samozvani strucnjaci brane.

Molio bih nekog od novinara da pokuša pribaviti biografiju "stručnjaka" Galijaševića da jednom vidimo njegove reference u oblasti bezbjednosti. Duži period iznosi laži i budalaštine, oprostite na izrazu, za koje nema niti jedan argument. Znate li vi gospodine Galijaševiću koliko Srba radi u bezbjednosnim agencijama na nivou BiH koji nemaju veze sa politikom. Vi se sa svojim političkim protivnicima obračunavajte, ostavite obične ljude da rade. Usput da Vam kažem, Vi ste na budžetu Republike Srpske u Centru za istraživanje rata i ratnih zločina, da li ste uradili bilo šta kako bi se rasvijetlio i jedan ratni zločin na štetu Srba, a ako jeste da kažete koji. Koliko ste npr.dostavili informacija institucijama na nivou BiH u vezi sa tim. I na kraju, doći će vrijeme kada ćete biti raskrinkani, a javnosti pokazano kako ste kovali zavjereničke planove i skim. Nažalost, ili na sreću biće komprovitano mnogo ljudi zbog Vas.

Neshvaćen

18.03.2018 20:23

Galijašević je jos 2013 isključen iz Ekspertskog tima jugoistočne Evrope za borbu protiv terorizma, organizovanog kriminala i korupcije. Odluka je donesena na sastanku Direktorata, održanom u Beogradu, 18. januara 2013.

mili

18.03.2018 21:42

Bitno je da je Mektic veliki stručnjak. Hahaha

Ma

18.03.2018 22:35

Oni su eksperti samo za Milovu zadnjicu jer ne izlaze iz nje a Mektić im profesionalno i gospotski pomjera te zadnjice da ne znaju šta će od sebe...hahahahahaha

ROMANIJA

18.03.2018 23:55

Posebno dzevad galijasevic o je najopasniji terorista po BIH posebno po R.srpsku,e srbi kovas cuva svaka vam cast Lazanski i galijasevic sacuvaj boze.

ali

19.03.2018 10:53

Па

18.03.2018 18:52

Сам је крив. Трача о свему и свачему ко жена на пијаци

Smetnja je SNSD koji je duboko u kriminalu. I na poziciji gdje moze da urgira hapsenje SNSD lopova. Tek kad odu sa vlasti saznace se steta koju su napravili.

Smetnja

18.03.2018 20:13

Jeste najveca prijetnja za kriminalnu BiH

Realo

18.03.2018 20:54

Mektic je najveća prijatna za zdrav razum i ni za koga više..

Ma

18.03.2018 22:36

Mektic ,neka se najprije nauci kontrolirati ,zatim i pricati " mlati praznu slamu 'gdje su ti tvoji rezultati "đesu".

Re Pa,

19.03.2018 10:15

Ima li oko da mi kaže koju školu je završio tzv. ekspert Dzevad Galijasevic.

Julija

19.03.2018 18:35

Dignite spomeni mekticu..pamtice narod njegove izdaje,..ne brinite ..kazna stize na izborima..zestoka poraz do raspada kvazi srpskih stranaka..ne moze se narod zavarati..imamo mi usi i svoje glave...ko bi kazao da ce sds prijeci na stranu sda..radovan se stidi u zatvoru..

sram vas bilo

20.03.2018 12:53

Luka

18.03.2018 18:56

Jadna nam majka kad nas 'brane' dobro, od rezima, placeni 'strucnjaci' poput Galijasevica, Ceranica i Lazanskog, jos im fali jos jedan placenik Mato Dj., ali on je medijski guru,Gebels u RS- oj. Svi su oni zaduzeni i dobro placeni da sto vise udaraju vrlo nisko po onima koji cestito rade svoj posao, a ne mogu da vidim niti jedan, jedini argument za njihove napade. Ima li ista konkretno da su oni naveli, samo uopstene fraze, ponavljanja..pogledajte izjave onog nesretnog Vukotica, pa cijeli Zvornik bruji o njemu kao o totalnom negativcu.

To brat moj.Pozdrav od drugara iz Istocnog Sarajeva. Sve si u pravu.ZVORNIK ZNA

Re LUKA

19.03.2018 20:23

blbl

18.03.2018 18:56

A kako svi ovi strucnjaci znaju da doticni nisu pretnja? Odakle im informacija da su doticni nevini?

A šta, samo Mekta zna ukucati u google, za ostale smrtnike je to enigma!?

Z

18.03.2018 20:11

Dobro pitanje, zašto se ne oglasi Ministarstvo unutrašnjih poslova ? Uvijek se oglase dvije-tri dvorske lude.

Neshvaćen

18.03.2018 20:27

U pravu si, njegovi saborci mu bili žiranti i vraćali kredit za njega... Samo pare čovek voli, za pare bi pričao sve i svašta, a ovamo glumi nekog borca - sa transportnom vrećom je došao iz Srbije, ženio se nekoliko puta i uvek iza sebe ostavljao nered i sad on ima nekom nešto da kaže...

zvorničanin

18.03.2018 22:29

okta

18.03.2018 18:57

U oktobru kad Mekticu istekne mandat i imunitet, ne dozvoliti da bjezi i trazi azil u arapakim drzavama ili na zapadu vec odmah hvatati i procesuirati za narusavanje Ustavnog poretka RS i izdaju svoje drzve, pa nek se 15-20 god. kiseli iza resetaka na tunjicama i sve pare sto je primio oduzeti i podjeliti borcima.

Nikoga ti nećeš procesuirati. A Republika Srpska se svakodnevno urušava neviđenim stepenom korupcije, pljačkom, zaduživanjem i odlaskom ljudi iz ove zemlje

re okta

18.03.2018 20:03

Mama, molim te

haha

18.03.2018 20:12

Poslije oktobra Mektić dolazti u MUP RS. A MUP RS, za razliku od ministarstva bezbjednosti, ima izvršnu snagu. To je faktički ta udarna pesnica, zakonska sila i represija, narodna uzdanica. Prema tome, dabome, neka se pripremi svako ko je krivično grešan.

Puca zora

18.03.2018 20:18

Hej bolan jesi li ti normalan? Sta to pises? Ko te placa?

Re okta

18.03.2018 20:57

Amerikanci mu kupili cak i fensi odijela pa se folira okolo a nema "tri čiste "

Slažem se sa Oktom

18.03.2018 22:38

Пуца зора: касно му је ако буде чекао октобар. Опозиција управо ових дана дијели фотеље. До октобра ће бити све попуњено, тако, мислим, ја, како би рекао, онај, све је то, ма ја ћу, е е е оћу баш то.

Па

19.03.2018 07:35

U oktobru ćemo tražiti tebe a ti ćeš se zavući u mišiju rupu.Nađemo te ne brini , svako je pronađen prije ili kasnije.

Re okta

19.03.2018 07:40

“Okta” dabogda ti sin bio bajker u noćnim vukovima, ćerka udata za nekog gospodina iz srpske čast a ti kao ljubitelj tih civilizovanih i obrazovnih ljudi podržavo ih kao četnički vojvoda a savjetnik ti bio ekspert za bezbjednost i veliki četnik vojvoda Dževad Galjašević...

ROMANIJA

19.03.2018 12:23

E moj OKTA hajvanu jedan znaš li ti da je DRAGAN MEKTIC kao vojnik VRS u rovu i u borbi stvarao Republiku Srpsku i Ti bi ko biva štitio RS tako da zatvaras onoga koji je pravio.On je samo štiti od hostaplera i dezertera koji je opljackase. Pa jel tebi jasno kako ljudi dobivaju nadimke pa po onome šta rade.Eto imaš ti zaštitnika RS u imenu MILE RONHIL pa se dosjeti šta je taj radio u ratu.

Julija

19.03.2018 18:44

Ehehe, ti što "prijetiš" mora da si 1 od ovih čuvenih Mektinih operativaca. Nađe li se šta na guglu?

Hihi 2Re okta

19.03.2018 21:06

Драга "моја" Јулија, Ти си Јулија таман колико са и ја (твој) Ромео. Тај твој много хваљени министар је недавно посетио Катар и Саудијску Арабију, а посе путовао у Лондон. Шта је тамо радио и са ким се састао?

Ромео

20.03.2018 13:26

Poludio

18.03.2018 18:59

Poludio je.

Grga

18.03.2018 19:01

Mektic se ne bori za vlast on pokusava da duznost obavlja casno kao sto se casno borio u ratu.

On borac, borio se za krst i REPUBLIKU SRPSKU.Zemljo otvori se, sjedili su po kafanama i sami sebi djelili ordenja. Pa grga kad je toliki bio borac sto sad sramoti REPUBLIKU SRPSKU. IZROD, nista drugo

re grga

18.03.2018 20:07

Bio kuvar u ratu

re

18.03.2018 20:11

Grga koliko je častan govori broj uhapšenih terorista, famozne fotografije koje ne dokazuju ništa i borba protiv srpskog naoda.

re

18.03.2018 21:05

Meketalo ratovao u Diznilendu. Kakav je on borac bio i gdje? Pitajte mu komšiluk gdje se sve krio.

re

19.03.2018 06:56

Neka mi samo neko odgovori sta je Dodik radio i gde je bio za vreme rata.*ebo vas on sto ga branite.

Re.

19.03.2018 14:40

Aaaa

18.03.2018 19:02

Pa ljudi, je li normalno da Srbin proglasi 5 srpskih organizacija prijetnjom po državu?Pa po koga su ti ljudi prijetnja?Od vehabija samo selefisti,ostali su ocigledno ok...

Stručan si, nema šta. Čuo si i ti da pričaju o tamo nekim Vehabijama.

Don

18.03.2018 20:08

Nemaš ti pojma, BiH je decentralizovana država, odluku da je neko prijetnja po nacionalnu sigurnost ne može donijeti jedan ministar, on je samo jedan od njih 10-tak koji moraju usaglasiti stav. Inače ova vijest je izmišljotina snsd-ovaca

re

18.03.2018 20:10

Gdje si to pročitao tupak , uslikaj nam tekst sa pečatom ili eventualnim logom ministarstva bezbjednosti , predstavi se imenom i prezimenom pa da razgovaramo onda ima li išta od te priče ili nema , ovako lupaš gluposti , pričaš floskule i sviraš uz neku stvar kmeru.

Vuk

19.03.2018 07:45

Pa selefisti su vehabije,nemas pojma a lupas po kanti.

aaa budalo

19.03.2018 15:11

DMITAR

18.03.2018 19:07

Ako ima, ali nema ikakve casti i postenja taj meketic ne treba ni da se javlja. NAJ veci srbomrzac na ovim prostorima. Od mrznje prema Dodiku cjeli srpski rod blati.Aleksicu vojvodi nije do koljena, i on je nasao da oznaci njega kao pretnju po usranoj bih. Tu svoju lozu meketica si za vjek vjekova oznacio kao srpske izdajice.

Kakav crni vojvoda, taj aleksić je jedan umišljeni četničić. Uostalom, gdje ti slavni četnoliki likovi bijahu '45-e.

'45-a.

18.03.2018 20:23

Zelen si ti vise od djeteline. Netreba trositi na tebe i takve likove vrjeme. Nagari kod nekog dobrog psihijatra, ha ha cuj 45

re 45

18.03.2018 20:44

Dimitar, ko tebe placa? za takve kao ti je svako ko govori istinu srbomrzac i izdajnik, a to ti nisi?

Yu

18.03.2018 21:01

Kakve istine? Pa to ni blizu istine nije.

re YU

19.03.2018 06:58

Vaš vojvoda je krao kokoši iza linije.

Re

19.03.2018 07:46

Бања Лука

18.03.2018 19:08

СПИС, СПИН, СПИН, Човјек није нешто посебно интелигентан, али је за добру забаву гладном народу. Таман да се скрене пажња са нпр.топлане.

Plava voda

18.03.2018 19:08

Gledam vijesti ATV i tačno se može viditi da je došlo do vlasničke transformacije ove tv kuće a samim tim i uređivačke politike.Baja je dobio još jedan medij pod svojom kontrolom.

Iz aviona se da primijetiti..

Re

18.03.2018 20:50

Baja je formirao još jednog lajavca, ATV, bravo gebels spin?

lika

18.03.2018 21:31

dusanculi

18.03.2018 19:33

Realno, ne snalazi se u ovoj poziciji a ako je stvarno odgovoran za objavljivanje ove besmislice i to preko nekakvog opskurnog portala onda nije ništa bolji od ovih koji ga optužuju i lideri SZP bi trebali mu sugerisati da bez obzira na optužbe, jednostavno smanji "gas" pošto se baš ne snalazi u svemu ovome.

Maverock

18.03.2018 19:34

Cim te oni (Galijacevic,Ceranic eksperi mozes mislit ,PLJUC!!!)Mekzicu optuzuju znaj da si na dobrom putu.

Hare

18.03.2018 19:36

Udri Mekta istina ih boli

ne name

18.03.2018 19:38

Kakvi savjetnici takav predsjednik

rus

18.03.2018 19:45

Jedini koji uspijeva bar poljuljati rezim u rs ogrezao u kriminalu pa ga pokušavaju kompromitovati...mora zesce udariti,iskoristiti sip-u,ući u robne rezerve,aluminu,farmalend...

Srle

18.03.2018 19:48

Mekticu, care, svaka ti čast.

Svaka ti se pozlatila Mektiću.

Samo udri bandu

19.03.2018 07:48

Celinac

18.03.2018 19:49

a sta surjace nas ako se utvrdi da je izvjestaj istinit

Ti iz Čelinca si bot i ne prepoznaješ, spin majstori.???

simo

18.03.2018 21:33

Ng

18.03.2018 19:50

Ne dati da bježi iz zemlje nakon mandata, hvatati i procesuirati za sve ovo što radi, ovo je kriminal i izdaja neviđenih razmjera. Korumpiranu vrhušku iz tzv. SzP sve procesuirati

Istina je da tebe treba procesuirati na psihijatriji

Re Ng

18.03.2018 21:04

Zamalo prvi

18.03.2018 19:52

Па треба скренути пажњу са акциза на гориво а блентави МЕКТИЋ се сам потура.

šta si ti to pročito , de nam pojasni , možda i nas edukuješ , jel iko vidio taj dokument.Niko, a mlatite praznu slamu.

Au

19.03.2018 07:49

Xxx

18.03.2018 19:52

Hhahaha ovaj Galijasevic je komican skroz...Dodikov covjek prica kako mu se kaze...providno skroz kad god nesto treba on se nadje da 'objasni"...

Opet ti....

18.03.2018 19:55

Vucina bi opet da unovci izbore. Sve mi ovo lici na njegove konstrucije. Tacno, pa kome on predstavlja pretnju osim budzetu

NI

18.03.2018 20:00

MEHTIĆ IM JE NAJVEĆA BOLJKA ŠTO IM KAŽE ISTINU A ISTINA BOLI VIŠE NEGO LAŽ SAMO NAPRED MINISTRE DA NAROD ZNA STA GA ČEKA ZAR DA NAM GALIJAŠEVIĆ PRIČA O BEZBIJEDNOSTI PA NJI MUČI STO SU U OVOM MANDATU IZGUBILI TRI BANKE I TO ĆE REĆI DA MINISTAR LAŽE

Koliko cujem,a nisam proverio niti imam mogucnosti u ovakvom drustvu kao slobodan gradjanin ,da su u te tri banke na rukovodecim mestima bile supruge visokopozicioniranih politara iz PDP stranke///Dokle vise,sad se izgleda krade novac sleperima.

PC.

19.03.2018 18:56

Dijagnoza

18.03.2018 20:01

Upleli su se oni u svoju mrežu ali narod je naivan, naći će Milorad način da im podiđe, baciće im prašinu u oči po ko zna koji put.

Skoro neko napisa na portalu "jesmo ovce, al nismo metiljavi" nadam se da će ta rečenica mnoge navesti na razmišljanje.

re dijagnoza

19.03.2018 17:24

NI ČELINAC

18.03.2018 20:29

A ŠTA AKO SE UTVRDI DA SU OVO LAŽI ZAVISI KO ITVRDUJE PA KAD BI MEHTIĆ REKAO DA SU IZGLASAN AKCIZE CRVENI KMERI BI REKLI DA TO NIJE ISTINA UDRI MINISTRE ISTINOM TO NAJVIŠE BOLI PA NI RADARI NISU BILI ISTINA PA ŠTO IH POVUKOEE

U ovako teskoj egzistencijalnoj situaciji je vrlo privlacno blebetati za 3000 km kao Galijasevic,Ceranic,Lazanski.

Ja

18.03.2018 22:40

Војвода Славко

18.03.2018 21:12

Други ме не интересују, али био сам саборац Славка Алексића. Тужна времена, бранили смо Јеврејско гробље. Честит човјек, по свему. Ако је ово тачно, сваки напад на њега је аутого.

Na vojvodu Aleksića ovakvu ljagu da baci pa ovo je sramota. Ni muslimani koji su bili na Grbavici čitav rat ne mogu i nemaju obraza reći loše za vojvodu, a on se našao vrijeđati ga..

Pitomac sa Jevrejskog

18.03.2018 23:53

Četnici "branili" Jevrejsko groblje??? 😂😂😂😂 Branili da se ne probude Jevreji koje ste pobili? Koje ste prvi u evropi očostili sa prostora Srbije? Nazad u pećinu spodobo!

Jevrej

19.03.2018 00:23

Он ти је мали миш какав је борац Мекта за Бејха.

Па

19.03.2018 07:43

Joj

18.03.2018 21:13

Ministre samo radi svoj posao za koji si placen... daje bogdom da se i ostali na tebe ugledaju...

Mektic zna samo da mekece, voli covjek da je medijski propracen kao i zmaj od sipova. Sta bi za njegovu skolu? Veliki intelektualac.

antimektic

20.03.2018 11:14

petar

18.03.2018 21:20

Za Mektica vazi ona njegoseva ; Ne bojim se vrazijega kota , nekaq ga je kqa na gori lista , no se bojim domacega skota dragana mektica .

Ukljuci mozak

18.03.2018 21:28

Prvo ova vijest je izmisljotina Dodikovih placenickih portala i medija. Čuj eksperti, Galijasevic, Lažanski sve plaćenici Dodini, udaraju po Mekticu jer ih isproziva za kriminal pa im muka. Čovjek da izjavu od 15ak minuta rtrs izvadi dvije recenice, pretumba ih i izkonstruise, smijesni su i čuj pozivaju se na neke portale koji drze Snsd uhljebi! Nekima je mozak ispran ili su zaboravili, neki su na koritu Miloradovom, mekinjasi. Najvece zlo za Srpski narod posle Tita je Dodik odmah posle rata podijeli Srbe i danas to radi. Prvo na Istok i Zapad pa sa babom Biljanom na meke i tvrde Srbe a sad odjednom meki i u Sarajevu napozeljniji Dodik postade najveci patriota, srbenda i branitelj srpstva, sve mu se ledja iskrivila od mitraljeza. Izdajnicima taj naziva ljude koji su ratovali i krvarili i u ratu se dokazali kad je bilo najteze iko garantuje da posle izbora nece postati Turcin najveci! Vidjeli smo na usvajanju akciza kako se zagrlise on i Bakir!

Divan komentar,al dzabe,nemogu glupani ukljuciti mozak,jer ga nemaju.

re ukljuci mozak

19.03.2018 11:22

E baš mi je drago zbog vas dvojice što se razumijete, baš našla krpa zakrpu.

MeHtić

19.03.2018 21:13

Изазови...

18.03.2018 21:32

Мектић не износи ништа из своје главе самоиницијативно, него оно што службе утврде. А , као што неко рече, тамо раде људи свих националности, сигурно има и кадрова који су из СНСД . Политику не пратим али с е згражавам на медије. Кад они неког"узму на зуб" ја сам по аутоматизму за њега. Обично су на удару у медијима људи који не одговарају устаљеном мишљењу и режиму.

Gugl je jedini izvor.

re

19.03.2018 07:01

Vladimir

18.03.2018 21:34

E moj Meketicu na sta si ti spao,cetiri patriotska udruzenja svrstavas rame uz rame sa selefijskim pokretima. Izdajnice!

Botu sta si postar, šumar, električar ili pandur Dodikov? Ili ti je bas ispran mozak! Zar mislis da je to istina sto pisu vasi portali plaćenički i Dodikova Televizija, smijesni ste! Sta bi sa referenduma Dodikovog obrisa patos s njime a akcize? Dobar mu Bakir kad treba pritisnuti narod za pare! Ovi su sad u Sarajevu izdajnici jer tako Rtrs kaze i zato sto se ne prezivaju Špiric, Radmanovic, Majkic malo sutra nece cam to proci!

Vladimire

18.03.2018 22:36

Mektic kao i oni iz SDS koji ga pumpaju trebaju pomoc.Niko se iz SDS ne ograduje od besmislica koje izgovara ova notorna neznalica.

Gingocel

19.03.2018 06:52

damjan

18.03.2018 21:42

Pa braco neka nam je ziv i zdrav predsjednik Rusije Vladimir Putin!Pa sta je sad: citam komentare i vidim da ima i onih koji brane savez za promjene i mektica!Pa ljudi moji da li je ovo moguce?Moguce je kod nas Srba: 2 Srbina , stvore 3 partije.Zaboravili ste sve pa i obraz.

Ovo što pišeš tačno, ali za sve je kriv RUDONJA , ŠTA FOLIRA ŠTO DANAS NE ODE NA GLASANJE U RUSKU FEDERACIJU.IMA PASOŠ I DRŽAVLJANSTVO RUSIJE, ALI SE BOJAO TRAMPA

ZA DAMJANA

19.03.2018 00:47

Jedino lose u svemu ovome je SNSD. Nije SzP razbijao jedinstvo vec SNSD DNS i SP. Sjetimo se hapsenja clanova SDS, pa zatvaranja - zasto tada SNSD nije demonstrirao jedinstvo? Ah da "Ko hoce da slavi slavu nek ide u SDS". Jel ovo dovoljno ?

DodikZlo

19.03.2018 01:02

Samo izdajnici mogu braniti Meketala.

re damjan

19.03.2018 07:02

Bravo Re!Drago mi je sto znas sta je zrno a sta kukolj.Samo tako.Casno i posteno.Pa sva Srpska zna da su Dodikovi uvijek bili bogati.I prije zadnjeg rata.Bogatasi.Srecno i pozdrav.

damjan

19.03.2018 10:09

Odgovor na DODIK ZLO!PA ZNS LI DA JE SVE JOS DAVNO POCELO.KRIMINAL,KORUPCIJA I SVA NEPOCINSTVA KOJA SU SE DESILA I DESAVAJU.PA ZNAS LI DA JE RATNI SDS 90 POSTO UPRAVO OVO BIO.STA SADA:OVI MIRNODOPSKI SDS JE BOLJI.MA NE.ONI SU JOS GORI KAD SU OVAKVI.ZNAS LI ZASTO?ZATO BRALE STO JE ODAVNO MIR A ONI OVAKVI KAKVI JESU.ZA 10 FENINGA SU U STANJU PRODATI NAM DRZAVU .....A ZA LJUDE I NE PISEM.TAKO JE TO.DODIK JE IZ BOGATE PORODICE.ZAPAMTI I PRIJE ZADNJEG RATA SU BILI BOGATASI....

damjan

19.03.2018 11:06

CIK

18.03.2018 22:49

Nemojte da lajete na Galijaševića stoko nepismena, ustanite kada spominjete našeg Dževdu ljiljana! Kako je samo četnike davio po Vozuči, cičali su kao ošurena krmad. To Dževdo, za sada uzimaj pare genocidnoj bagri, poslije ćemo ih ponovo pod crnu zemlju bosansku! Živio Dževdo zlatni ljiljan, predvodnik mudžahedina protiv genocidne bagre!!! 😂😂😂😂😂

Ciku,nesto si poranio sa crnom zemljom bosanskom.Nema vise rata,podijelili smo se.Nema rata:svako je dobio sto je zaradio.Nijesmo mi kao vi muslimani.U Srpsku zivi dosta muslimana u odnosu koliko Srba zivi u Alijinoj federaciji.Dzaba vam sve nema ratan.....

damjan

19.03.2018 07:43

Јоване, Мирко, Миро ма ко је то?

Па

19.03.2018 07:50

BOBA

18.03.2018 23:42

KOME SMETA MEKTIĆ MENI LIČNO NE .ČOVIJEK GOVORI ONO ŠTO SVI TREBA DA VIDE.AKO SU NAS U RATU BRANILI OVAKVI KAO VUKOTIĆ I SRPSKA ČAST DOBRO SMO PROŠLI.TAKVI SU NAM DOŠLI GLAVE U RATU SAMO SU PLJAČKALI I MEŠETARILI TO SU DOKAZALI I DANAS.ČUDE ME ISTINSKI BORCI DA MOGU OVO GLEDATI I SLUŠATI.DA LI SU ONI UOPŠTE ŽIVI.

Helena

18.03.2018 23:45

Sve go stručnjak do stručnjaka, Dzevdo glavni , kolo vodi ,Vukotic provaljeni borac-plaćenik , Lazanski laze od rođenja, ovaj izronio kao nuklearna podmornica, bice da je i on momak s.manom. Svi sa miletove platne liste, jest ih birao k.o prstom u g...no. Samo malo mu ih je protiv jednog poštenog čovjeka.. ZNACI MEKTIĆ JE BAGRI NAJJJJOPASNIJI !!!! Gazi ih Mektiću, samo gazi ! Svaka Tebi čast !

Bravo Helena!Pokazala si da su Srbi Srbima najveci neprijatelji.Znas li,jadna ne bila da su Srbi sva carstva rusili na Balkanu.Neka prije,neka kasnije.Zbog takvih Srba i nasih poturica ,najvise se odrzalo osmansko carstvo.Zapamti to i ne ZABORAVI.Znas li da su i u ratnom sds bili takvi kao ti i mektic.Znas li da nam komandant nije bio najcasniji COVJEK od naseg postanka, ne bi nam ovog rata ostao ni kamen na kamenu.Ustani i pomoli se BOGU za njegovo zdravlje.Pa i dan danas postajete poturice.Zapamtite djeco:CAST ,POSTENJE I RAZUM UKLJUCITE U TE VASE GLAVE DA BUDETE SVOJI NA SVOME.SVE NEPOSTENE I KORUMPIRANE SKLONITE IZ JAVNOG ZIVOTA SRPSKE.CUVAJTE OBRAZ.ON JEDINO NE GINE.SVE DRUGO PROLAZI I DOLAZI.POOOOOOOOOOOZDRAV!

damjan

19.03.2018 09:30

Svoj Vi posao dumjane... Da su nam svi kao Mektić, ne bi bilo nerješivih problema u RS. a o kriminalu , pljački i sili da ne.govorim. O KAVOM VI SRPSTVU, RAZUMU i POSTENJU Vi lupetate dok nam - Vam je ratni profiter , mafijas, prevarant i nula od covjeka Predsjednik bilo cega .......... Il ste pali sa Marsa pa niste odavde, il ste u nekoj nepoštenoj i zloj sluzbi.

Helena

19.03.2018 15:55

Helena!Posteno igraj i navijaj.Ja nijesam dumjan,nego damjan.Nijesam dosao sa Marsa,nego razmjenom maja mjeseca ..93 izasao iz Tuzle.Toliko o tome.Struka mi je ISTORIJA,a ona se na nasu veliku zalost ponavlja.Stalno ide u krug.O losim stvarima,koje su nasi poiiticari radili tokom citavog ratnog vremena necu pisati.Komandant,nas im je davno oprostio,pa i ja.Tesko im je bilo svima.Danas je mir.Danas se dokazuje i pokazuje kako ko radi.Nijesam bot Dodikov.Njegovi su od pamti vijeka bili bogatasi.Zato djeco,pamet u glavu.Uvijek smo imali casnih i postenih.Uvijek.....

damjan

19.03.2018 18:31

Malo je pravih i iskrenih historicara. Onih koji realno gledaju fakte. Možemo biti rodoljubi, ali treba priznati činjenice i posljedice. A Srbi su bili sluge. Kome? Demijan zna! Izabrali veće zlo! Zato i nestaju!

Banshee

19.03.2018 19:18

Koji mi ? Ma sta Vi hoćete od mene damjane. Sita sam ja Vasih istorisanja i ekspertiza . Na pogrešnoj ste adresi . Šta Vi mislite, ako je neko Srbin da treba braniti, pljačku, kriminal, bezobrazluk, i carstva u kome je samo Vama i sličnima dobro. Jel zato što to ne brani, Mektić nije Srbin , i nije ni posten. SRAM VAS I STID BILO !!! A NAJVISE MEKTIĆA KOJI UZE PUSKU U RUKU A NE:IZBJEZE JE KAO SVERCER MILE...... Plus, ja igram posteno, i imam neke druge za koje navijam, a Vi bjezite, i ne.obracajte mi se vise, a jos manje djeci.

Helena

19.03.2018 19:34

Helena!Ja radim i pisem posteno.Dje to nadjoste te me optuziste da sam za pljacku,kriminal i ostale lose stvari...Helena!Jedno je drzavni interes,a drugo je pljacka.Sta je Vama.Ja sam dao predlog:Cuvajte SRPSKU.Sve ostalo manje vise se da ispraviti.Nema partije na Balkanu,bila pozicija ili opozicija sto nije ocerupala svoj narod.Javi ako nije tacno.poooooozdrav.

damjan

19.03.2018 22:23

Galeb

18.03.2018 23:46

Svaka cast Gos-Mekticu za istinu koju si imao petlju i progovorio I tacno je to i samo si jos zaboravio da dodas tim kriminalcima I Ronhila i njegove savjetnike i bratiju.

Javio se galeb.Mislio sam da ce se javiti dzamijski golub iz kalesije,koji su bili 15.05.1992.godine na brcanskoj malti.Pa ne znam ko moze vise leceti:galebovi ili dzamijski golubovi.Mozda galeb ne moze biti zlocest kao dzamijski golub.Ukljuci malo razuma i casne istorije.Pa znas li da su necasnije danasnje nase poturice ,nego one od postanja do zadnjeg rata.Zivi u svojoj drzavi casno.To ti preporucujem.

damjan

19.03.2018 10:00

Svoj Vi posao dumjane... Da su nam svi kao Mektić, ne bi bilo nerješivih problema u RS. a o kriminalu , pljački i sili da ne.govorim. O KAVOM VI SRPSTVU, RAZUMU i POSTENJU Vi lupetate dok nam - Vam je ratni profiter , mafijas, prevarant i nula od covjeka Predsjednik bilo cega .......... Il ste pali sa Marsa pa niste odavde, il ste u nekoj nepoštenoj i zloj sluzbi.

Helena

19.03.2018 14:13

hahahahahhah, ja pomislih Vi samo meni odgovorili.:) kad ono Vi miletov dezurni sluzbenik ...... ma dzaba Vam je damjane MEKTIC JE SMRTNO OPASAN Vasem šefu a i braci mu baketu i čovicu - PRE.OPASAN.

Helena

19.03.2018 14:19

cetnik

19.03.2018 00:12

Sta hoce ovaj da kaue sa providnim naocarima.Dodo p..i k..u sv.m dr...ru.Vi svi mozeteMektana povuci i to ako vam on da dozbolu.

borac

19.03.2018 00:45

Mnogima je SIPA nocna mora.

vida

19.03.2018 02:36

To su dodikovi poltroni sve sama olos ,oni su najveca prijetna po republiku zasto ne ospe paljbu po muslimanima koji su u skupstini RS oni laku na sav glas onasem postojanju .

Stara Lola

19.03.2018 06:30

Daj da mu jebe moni mrtvo i zivo i zensku celjad majku jebo svoju !

borac

19.03.2018 07:04

Borci na celu sa Dodikom.

St ti borce guras uz Dodika,mi smo apoliticni i nkad nismo bili nicija marineta,,gradili smo i branili Srpsku i nikad nas nije intresovalo koja je stranka na celu Srpske.Imali smo toliko obaveza i problema da ucvstimo vojsku i odbranu da nismo ni po kojem drugom osnovu imali pravo da se mesamo u civilne strukture,jer to je nekako otaljavala civilna vlast a imala je bezbroj propusta kada su se uguravali u njene strukture i vodjstvo.Tako su nam danas ostali njihovi naslednici iz krimalnih radnji ,sverca i prodaje tertorija.Kriminalci su i danas zatupljeni u svim strankama i strukturama Srpske a isto tako i jos vise u svim djelovima BH.

PC

19.03.2018 20:33

potur

19.03.2018 07:42

Znasli jadan cik daste bili uvijek necije sluge I kadasteim odradili zadati poso ondasuvas svi sutali niste nigde prispeli turcivas nece to nemozete biti a dase vratite srbima to nemozete znasli jado od kogaste postali vidi jado koste bili ferhat pasa [marko sokolovic] mehmed pasa sokolovic [radoica sokolovic bajo ] omer pasa latas [ mihajlo latas mico] hasan zvizdic [ djuro zvizdic] etoti jado malo istorije kosi I stosi poturica turcin nemozes biti a ni srbin negosi niko I nista vjeciti stranac u svom telu repa bez korena.

davidBL

19.03.2018 07:53

Prije 2-3 godine, Mektic je odavao osobine dobrog policajca, mada ispade samo veliki demagog. Da li je objektivno mogao vise ili ne , to ne znam, ali ove njegove zadnje aktivnosti mislim da su na stetu cijeloj RS, a najvise njegovoj matičnoj stranci. Zabranti Ruskim motoristima ulazak u RS, oznacavati borce vojske RS kao mogucu prijetnju stabilnosti, e pa to srpski narod ne moze zaboraviti.

Серб

19.03.2018 08:04

окта на преглед Хитно није ти добро.Лопови су црвени а не Мектић.Јеси црвен био весео

Hmm

19.03.2018 08:15

U mom gradu , Visegradu sve je jasno. Partijski prvaci poput Pere Petrovica preko noci postaju bogatasi i kupuju Fabrike . Vedre i oblace , trguju moci uzimajuci ogromne pare za zaposljavanje uhljeba na HE Visegrad. Na HE svako radno mjesto je pokriveno sa 4-7 radnika. Znaci umjesto jednog portira ima ih minimum 4 . Po elektrani se guraju i smisljaju nacine kako da se sakriju da ne bude ocito kako nemaju nikakvog posla za raditi . Doduse ni plata im nije neka. Cirka 1800 maraka neto za radno mjesto bravara ili cistacice npr. To je u njihovoj vizuri crkavica ako se porede sa seficima i sefovima koji su u jednom trenutku naplacivali 18 000 km za 22 radna dan. Na HE su nerijetko zaposlene cijele porodice .Otac , majka , sinovi...... Kazu da je to dobro jer nema na HE svalerisanja jer su otprilike svi u krvnom srdstvu na HE. Malo nepotizma svima dobro dodje. A kazu i da je neki pop koji je blagosiljao i odobrio podizanje crkve pored glavne upravne zgrade HE koja je orjentisana u pravcu JUG-SJEVER , sto je mimo nasih obicaja , rekao da nije inces ako spavas sa rodjakom drugo koljeno . Nije jer je to u sluzbi progresa politicke i moralne misli SNSD.

Серб

19.03.2018 08:20

Петре не погани Његоша ниси ти за то .Прво нелупајте јесте ли чули ил наводно прочитали шта је то речено.Погледај се поцрвенијо си .А њему подмећу свашта јер се плаше истине.

Desimir

19.03.2018 09:43

Ovog vukotica treba samo u Focu da sa m.ronhilom tamo daju izjave i Komentare... mozda imaju neki list koji izlazi u zaztvoru...

Pele

19.03.2018 10:05

MEKTIĆ JE ČASTAN I NAJBOLJI MINISTAR IZ RS-A U SAVJETU MIN. BIH.AL JE KRIMINAL NA SVIM NIVOIMA U RS-U I BIH.MILE NAJVEĆI,A LOPOVI GA ŠTITE.

Bravo MEKTICU

19.03.2018 10:24

U pravu je Mekta za SVE!!!! Pobrojane organizacije treba hirurski odstraniti iz bh drustva. Na spisak jos dodati samo i Nasera Orica i Legendu.Svi pobrojani,ukljucujuci i ovu zadnju dvojicu,su OBER KRIMINALCI.Ljudi krvavih ruku i prljave savjesti.BH gradjani,u oba entiteta,godinama trpe stete u svijetu zahvaljujuci ovima. Nek se niko ne zavarava da ce suplja prica tipa "izdajnici-patriote" igrat neku znacajnu ulogu.GOTOVO JE

Pa sta te briga za federaciju?Imaju vise losih ljudi nego fobrih.Neka ih tamo.Imaju svoju federaciju,vlast,sve...Doci ce vrijeme da svako plati svoja losa dela pred BOGOM.DA MI RADIMO DA NASA SRPSKA BUDE NAJBOLJA.TO JE POENTA.IMAMO I MI LOSIH LJUDI.SAMO DA IH NE BIRAMO NI U JEDNOJ GRANI VLASTI.SAMO CASNO I POSTENO.

damjan

19.03.2018 10:48

xnxx

19.03.2018 10:42

Lako je vladati dok opozicija ima ovakvog ministra.

ZNA MEKI KO JE OPASAN SVAKA CAST

19.03.2018 10:48

E STVARNO CERANICU VAS TROJICA EKSPERATA ZA TERORIZAM STE UPRAVO TERORISTI OD KOJIH STVARNO POSTOJI OPASNOST PO BIH.IGOSPODIN MEKTIC JE PRAVE OZNACIO SVAKA MU CAST PA ZNA COVJEK PA STVARNO STE OPASNIJI I OD ONIH NOCNIH VUKOVA I OD SELEFISTA.

domi

19.03.2018 11:08

E ako je galijasevic rekao,onda je istina......hahaha,koji bebil.sramota me sto zivim ovde, pored galijasevica lazanskih i ostalih uvlakaca.

domi

19.03.2018 11:15

Ovo je tacno 100 posto.koga ova kriminalna vlast napada,taj je sigurno cestit i posten.bio on mektic, ili bilo ko.uvijek se lopov bojao postenog.

T A Č N O !!! 100 %

Helena

19.03.2018 14:21

Đorđe

19.03.2018 13:41

Nemoj se ustručavat niti stiditi Mektiću što te zovu izdajnikom. To je tako u ovim vremenima. Veliki pisac Thomas Mann je 1933.god. napustio Njemačku i proglašen za izdajicu. Svi su ga Nijemci masovno smatrali izdajicom koji su masovno bili za vođu. Ti si u boljem položaju, nas ima više, koji mislimo da nisi izdajica. Ovo govorim i svima onima, koji nemisle kao ja, To je jedino savjet što mogu danas da Vam učinim. Pozdrav dobrim ljudima....

Komparacija Mann-a i Mektica....hahahahahahahahahahahaha :)))))

Pop

19.03.2018 19:43

A jebote kakva paralela, evo krstim se i lijevom i desnom.

Hihi

19.03.2018 21:20

Pele

19.03.2018 15:09

OPASNOST PO RS-U SU KRIMINAL I KORUPCIJA OD STRANE DODIKA,ŠPIRIĆA,RADMANOVIĆA,KOŠARVA,ĐOKIĆA,PAVIĆA I OSTALIH VLADAJUĆI KLOŠARA.

NI DAMJANE

19.03.2018 19:10

PA I JA SAM DAMJANE ZA TO DA NAŠA SRPSKA BUDE BOLJA AL SA OVAKVOM VLASTI TO JE NEMOGUĆE TRI BANKE ČETRISTO MILIONA ŠUME PUTEVI ZDRAVSTVO PRIVREDA PEMZIJE I JOŠ MNOGO TOGA STO TI ISTORIČAR NE VIDIŠ HAPSI MEHTIĆ POZDRAV HELENI

Dzevad ekspert

19.03.2018 20:05

Znaci nista nije prijetnja dok nekoga ne ubije. Tek kad neko pogine, onda je to prijetnja. Alal vera Dzevade!!!

nn

19.03.2018 21:37

Galijasevic cuva REPUBLIKU SRPSKU gospodin DRAGAN MEKTIC je urusava! Ama narode imali iko pametan ovdje? Mektic cetiri godine u rovu boreci se protiv doticnog na Vozuci. LAZANSKI dolazio u ratu da se uslika na tenku 10 kilometara iza prve linije a dobro to naplati. NARODE PAMET U GLAVU I CUVAJTE SE OVIH CUVARA KAO STO SU galijasevic lazanski vukotic i da ne nabrajam dalje.

Pero

19.03.2018 21:53

Ovog Mektica pod hitno skloniti iz javnog zivota! Dodiku vecu korist ima od njega nego od clanova svoje stranke

petar

20.03.2018 07:01

Koja kuka i motika? niko mektica ne treba napadati , on je sam sebi najbolji napadac , jedina sansa mu je da suti i da se nigde ne pojavljuje . dok progovori mamlaz osta mamlaz.sto vise se pojavljuje u javnosti to je sve veci mamlaz . mamlaz nepismeni neobrazovaqni nekulturni . obican MAMLAQZ.

Петре, питам се како би назвао оне који нас покрадоше?

ре

20.03.2018 12:34

čegavara

20.03.2018 08:44

Najveća i najopasnija prijetnja za gradjane i drzavu BiH je korumpiran pravosudni sistem dve drugo je nebitno jdt se slučajevi rješavaju dilom da sudijama i tužiocima.

Tužilaštvo i sustvo su korupirani pokradenim narodnim parama! To je jedina i prava istina!

Да

20.03.2018 12:36

stidite li se sds-ovci

20.03.2018 12:50

A sta treba , da ga hvale za ono sto radi..pa svaki posten srbin cuje i gleda koje nebuloze covjek prica.sad se cuje da ce ga sarajevo nagraditi i da ce ga cijela federacija podrzati za jos jedan mandat.pametnom dosta osim ne clanovima sds-a koji se izgubise u vlastitoj izdaji..sram da vas bude mrtvih boraca..

Od kuda ti pravo da pominjes mrtve borce, casne ljude koji su stvarali ovu drzavu, a koju zvanicma vlast razgradjuje. Ne pominji mrtve jer te rane bole, a porodice su zaboravljene Da li se vi koji ovako pisete mozete zacrvenjeti?

re

20.03.2018 18:25

bosanko

20.03.2018 14:09

svaka cast Mekticu ako smeta nekom od 3 naroda odma stavljaj na listu.

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.