I ministri račune falsifikovali

Pripadnici MUP-a Republike Srpske, Policijske uprave Trebinje zajedno sa tužiocem trebinjskog Okružnog tužilaštva počeli su sa raspakivanjem obilne dokumentacije, zaplijenjene kod 69-godišnjeg Vukašina Papovića, bivšeg nastavnika likovnog vaspitanja iz Trebinja, osumnjičenog za slanje prijetećih pisama javnim ličnostima u Srpskoj.

Republika Srpska 21.02.2018 | 14:32
I ministri račune falsifikovali
Za Papovića je utvrđeno da je i falsifikovao diplome kao i razna druga dokumenta, među kojima i putne naloge.

Prema nezvaničnim saznanjima BN televizije već u prvoj vreći pronađeni su falsifikovani fiskalni računi iz inostranstva sa ličnim podacima visokopozicioniranih direktora javnih preduzeća čija su sjedišta u istočnoj Hercegovini, a među onima koji su koristili usluge bivšeg nastavnika navode se i pojedini ministri u Vladi Republike Srepske.

Pripadnici Policijske uprave Trebinje prilikom pretresa stana i prostorija polovinom februara, koje koristi osumnjičeni, pronašli su opremu za falsifikovanje, kao I veliki broj broj izdatih fiskalnih računa, putnih naloga, te školskih diploma za koje se pretpostavlja da su falsifikovane.

Tokom višečasovnog pretresa stana Papovića i drugih prostorija koje koristi, pripadnici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Trebinje pronašli i izuzeli četiri laptopa te dva štampača, kopir i skener aparata, nekoliko pečata "United office" s različitim natpisima - Slavija, Bijeljina, Novi Sad, M i slično, dva USB stika s natpisom "Investiraj u Trebinje", te još nekoliko stikova, četiri MP3 plejera, jedan MP4, kao i CD.

On je imao pripremljena i tri papirića okruglog oblika s pečatima sve tri trebinjske srednje škole i "Elektroprivrede RS", te jedan pečat i pincetu bez natpisa, što bi očigledno poslužilo za krivotvorene pečate srednjih škola u Trebinju i "Elektroprivrede RS".

Pronađeni su i različiti računi, brojevi i slova za pečate, kao i tri jastučeta za pečate, četiri fiskalna računa, 21 papirić s rarazličitim natpisima i otiscima te jedna poštanska markica Petar Petrović, rekli su nedavno na konferenciji za novinare nadležni iz Policijske uprave Trebinje.

BN televizija

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

PAPAJA

21.02.2018 13:40

Zbog tebe Papaja mnogima bride j.ja.

ODGOVORITE
Name

re PAPAJA

21.02.2018 14:10

Au kojoj ono stranci bi.

Name

Mmmm

21.02.2018 13:46

Mašala, Koliko njegovih diploma ima u javnim institucijama? Sistem samo te i uvazava, a svi znamo cija su to djeca....

ODGOVORITE
Name

21.02.2018 14:58

EKSPOZITURA ŠIROKI BRIJEG.ODKUDA OVOLIKI HOTELI I APARANI U PUSTOM GRADU, KOLA NAJNOVIJE TIPE.CIM SE MALOLJETMICA ZAPOSLI U,, HET,,I,,EPS,,SUTRADAN VOZILO NOVO.OD KUDA.ALI OD OVOG NIŠTA NEMA TO SU RACUNI SNSD I SPONZORA I KRAJ PRICE.

Name

ПЕРО ЛОЖАЧ

21.02.2018 16:00

Биће да је он пријетио неплатишама за учињене услуге?!

ODGOVORITE
Name

Trebinje

21.02.2018 16:59

20 radnih mjesta su ukrali vozači i preko njih direktori...javnih preduzeca...preko ovog tkz profesora ..hljeb su ukrali nezaposlenim....a njima malo plata Pa još 5'plata da ukrade.......Ako ima drzave sipu u firme pa da vidiš mamu vam lopovsku...a djeca gladna u školu idu.......Kako se boga ne bojite!!!!!

ODGOVORITE
Name

Helena

21.02.2018 19:15

Ne vjerujem u priču, a kod umjetnika nema sta nece naci, to je normalno ............No sta sve ljudima mogu podmetnuti i namjestiti, zavisi koja je gdje stranka i ko koga zaganjao po Trebinju .Što ne uhapsiše Luku kojem Trebišnjica pravi gubitke kad teče , i kome je HE pljačkaonica i kriminal opsezno krivično djelo.. ...jUNACI

ODGOVORITE
Name

Luka

21.02.2018 21:27

Odmah hapsiti bandu, ODMAH!!!

ODGOVORITE
Name

Cdbluka

21.02.2018 22:36

Bio film o tome...o onom kriminalcu iz Laktasa sto je falsifikovao diplome....

ODGOVORITE
Name

Madžar

22.02.2018 08:40

Imena na son narodu dajte. Inače sve propade, muklo nestade, ode u zaborav. Vatra proguta papire , delete počisti računare, odoše dokazi kao da ih nikada bilo nije. A glavnom akteru će zaprijetiti, koji dukat dati i gotovo. Svijet je pun gada, dobro reče junak poznate Andrićeve pripovijetke, kojeg nadomak varoši sustiže i umlati svjetina kojoj suda ni zakona nema.

ODGOVORITE