Đurovski: Borac ispao?! E, neka je!

Trener Slavije Milko Đurovski razočaran dešavanjima u finišu Premijer lige BiH, u kojem njegov tim nije uspio da obezbijedi opstanak. Dotakao se i eliminacije Banjalučana iz bh. elite.

Fudbal 16.05.2016 | 16:00
Đurovski: Borac ispao?! E, neka je!

Makedonski stručnjak Milko Đurovski doveden je kao spasilac u Slaviju, ali na kraju ipak nije uspio da sačuva premijerligaški status sa Slavijom.

U nekoliko navrata nudio je ostavku, prije svega razočaran dešavanjima u ligi, za koju smatra da je neregularna, što je ponavljao par puta. Ipak, rukovodstvo Slavije svaki put odbacilo je njegovu ostavku i zadržalo ga na klupi do kraja sezone.

U posljednjem kolu Slaviji je bio potreban trijumf protiv Željezničara, ali i da se poklope ostali rezultati. Na kraju nisu uspjeli. Odigrali su "sokolovi" samo 1:1, pa će tako od naredne sezone ponovo nastupati u Prvoj ligi Republike Srpske.

Po završetku susreta, Đurovski je po ko zna koji put naglasio da u Premijer ligi BiH nije sve čisto.

"Slavija je ispala, iako je moglo biti drugačije i žao mi je zbog toga. Da sam znao kakva je Premijer liga BiH, nikada ne bih ni došao ovdje. Sve se unaprijed zna", bio je ljut Đurovski nakon ispadanja "sokolova" u niži rang takmičenja.

Nakon utakmice u Banjaluci, gdje je njegov tim poražen 1:2, Đurovski je bio razočaran dešavanjima na Gradskom stadionu, pa stoga ne čudi njegov komentar na eliminaciju i Borca iz Premijer lige BiH.

"Čuo sam da je i Borac ispao. Pa neka je. Pokrali su nas u Banjaluci i davno su trebali ispasti", rekao je vidno razočarani Đurovski.

Dodajmo i to da su iz Uprave Slavije tražili izuzeće sudije Tomislava Čuića sa meča protiv Željezničara, ali u Fudbalskom savezu BiH nisu promijenili svoju odluku, pa je arbitar iz Tomislavgrada dijelio pravdu u meču koji je završen 1:1.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Nekim čudom, nisam im ni sličan

16.05.2016 14:10

E moj druže, Srbi i znaju jedino da podvaljuju.

ODGOVORITE
Name

sportista

16.05.2016 15:36

Ma kakav BORAc, imamo mi KRUPU i izuzetnog strucnjaka Draska. A Banjalucani svu u Krupu, papci bezvrijedni.

ODGOVORITE
Name

vultures

16.05.2016 19:21

Dok je Krupe i Aleksandrovca ne trebamo se brinuti za omladinu Banjaluke