Sudija Đokić: Božović me udario! Božović: Nisam!

Sudija Nenad Đokić, koji je isključio Miodraga Božovića, u derbiju protiv Vojvodine, tvrdi da ga je trener Crvene zvezde udario pesnicom po završetku utakmice. Božović to demantuje.

Fudbal 09.05.2016 | 18:00
Sudija Đokić: Božović me udario! Božović: Nisam!

Protiv Miodraga Božovića, šefa stručnog štaba Crvene zvezde, biće verovatno pokrenut disciplinski postupak sa teškom optužbom, prenosi "Sportski žurnal".

Sudija Nenad Đokić zvanično je prijavio da ga je trener srpskog šampiona fizički napao po završetku utakmice sa Vojvodinom (1:3) i udario pesnicom.

U prijavi je Đokić naveo da ga je trener Zvezde napao u tunelu unelu posle utakmice i da ga je Božović posle verbalnih prozivki udario ispod levog uha i pocepao mu dres pred više svedoka.

Božović je u izjavi "Sportskom žurnalu" to odlučno demantovao:

"Ne znam odakle takve vesti. Ništa se nije desilo. Isključen sam i otišao sam u svlačionicu".

Dokazni postupak tek predstoji, ukoliko se ispostavi da je Božović napravio ovakav prekršaj očekuje ga kazna i nema dileme da suspenzija neće biti manja od šest meseci.

Tenzija između Božovića i Đokića trajala je tokom utakmice, a kako se nije igralo pred publikom mogle su da se čuju i psovke. Sve je kulminiralo isključenjem iskusnog stručnjaka u 71. minutu.

Ovako je Božović psovao sudiju:

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

mozak

09.05.2016 19:47

Ovakve bandite treba doživotno isključiti iz sporta , pa ljudi moji takvi uče našu djecu ferplleju ...,i čudimo se kad ih prebiju kao onog Partizanovog jel bi direktora !

ODGOVORITE