Video - Ranijeri: Otvaram vrata, kad ono Vardi i Marez...!

Lester Siti apsolutni je sportski hit sezone za nama, a momci Klaudija Ranijerija nastavljaju da nas oduševljavaju iz dana u dan – na terenu i van njega.

Fudbal 29.04.2016 | 13:20
Video - Ranijeri: Otvaram vrata, kad ono Vardi i Marez...!

Ovoga puta, zanimljivu anegdotu otkrio je menadžer tima sa stadiona 'King Pauer', koja se odigrala prošlog vikenda, posle remija glavnog konkurenta za titulu u Premijer ligi – Totenhem Hotspura.

"Šta sam uradio posle utakmice Totenhema (remi sa VBA 1:1)? Ništa, relaksirao se kod kuće sa ženom. Potrebno mi je to, pogotovo posle devedeset minuta pakla na 'King Paueru'. Međutim, ne mogu da kažem i za igrače. Iste te večeri, neko mi je oko ponoći pozvonio na vrata", otkriva Ranijeri, "Samo sam čuo – 'dili-ding-dili-dong”, a samo što me je hvatao san. Otvorio sam vrata i nasmejao se – bili su to Rijad Marez i Džejmi Vardi, igrali su neki čudan ples. Verovatno su popili koje pivo više u nekom od lokalnih pabova. Pohvalio sam ih za koreografiju, ali sam im onda rekao da idu kući – pošto smo ujutru imali trening".

'Lisice' tri kola pre kraja imaju sedam bodova više upravo od 'Pevaca', pa bi mogli već u nedelju, kada gostuju Mančester Junajtedu, da stignu do največeg uspeha u klupskoj istoriji.

"Ne mogu da budem strog prema njima jer oni meni poklanjaju san... Žive svoj san. S druge strane, nisu baš ni normalni", zaključio je Italijan uz osmeh.

IZVOR: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar