Rušenje Dodika ili spas od kriminala!?

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik mogao bi se naći na udaru određenih snaga kojima nije po volji njegovo nastojanje da vodi politiku prije svega u interesu građana Srpske.

Republika Srpska 23.11.2015 | 18:18
Rušenje Dodika ili spas od kriminala!?

Posebnu pažnju, prema pomenutom planu, međunarodni centri pridaju i detaljnoj analizi kontakata predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika sa Rusijom i njenim liderima, javlja Sputnjik, a prenosi RTRS.

Kako se navodi, plan bi sprovele članice opozicionog takozvanog Saveza za promjene: Srpska demokratska stranka, Partija demokratskog pokreta, Narodni demokratski pokret, koji inače čine vlast u zajedničkim organima BiH sa još nekim manjim partijama, pojedinim medijima i nevladinim organizacijama.

Plan podrazumijeva svakodnevne žestoke napade na predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika "koga treba dodatno potpirivati i provocirati, uz permanentnu kriminalizaciju njegove ličnosti i stalne optužbe za navodno pokrivanje kriminalizovanih osoba".

Ovo nije prvi put da ovakve informacije dolaze iz kuhinje Milorada Dodika, tvrde u najvećoj opozicijonoj stranci u Republici Srpskoj.

Svaki put kada se pojave novi dokazi o milionskim krađama i u koje je umiješan vrh Republike Srpske, SNSD plasira priče o navodnim planovima za rušenje Milorada Dodika, ta kuknjava nije ništa drugo nego podvale i laži kojima se pokušavaju prikriti brojne afere u koje je umiješan Milorad Dodik.

Naš narod kaže u "strahu se velike oči". To je samo potvrda da se vrh Republike Srpske plaši dokaza o kriminalu i saznanja do kojih je došao SDS i Savez za promjene.

Jedna od tih afera, koje su uzdrmale vrh Republike Srpske je i saznanje kako je Dodik kupio vilu u Beogradu, kao i kako su isparili milioni iz Birča, Bobar banke, Balkan Invesment banke, Robne kuće Boska, IRB i mnoge druge.

SDS još jednom upozorava da je najveća opasnost za Republiku Srpsku državni kriminal i korupcija koja je ušla u sve pore sistema.

SDS će nastaviti da se zalaže da svi u Republici Srpskoj podjednako odgovaraju pred zakonom, a da oni koji su na najvišim funkcijama budu još strožije tretirani zbog štete koju su svojim kriminalom nanijeli Republici Srpskoj.

To neće promijeniti ni lažne vijesti i tobožnje analize, kao i razna podmetanja koje se plasiraju preko plaćeničkih medija i tzv. Javnog RTV servisa.

Predsjednik PDP-a Mladen Ivanić rekao je da je riječ o najvećoj gluposti koju je čuo.

"Ovo pokazuje strah aktuelne vlasti od priče o kriminalu i pokušaj da svaku realnu priču o kriminalu pretvori u neku zavjeru. Autor ovog teksta je u Banjaluci i ja mogu da pretpostavim o kome je riječ, ali još nije vrijeme da govorim o tome."

Ivanić je dodao da ništa od ovoga nije tačno, te da ne treba obraćati pažnju na ovakve tvrdnje.

Činjenica je da smo mi u Savezu za promjene u jako dobrim odnosima i sa Ruskom Federacijom i sa svim drugim međunarpodnim činiocima, kaze Ivanić.

Predsjednik NDP-a Dragana Čavić je takođe odbacio tvrdnje iznesene u tekstu ocjenivši ih kao dio režimske političke harange.

Svako upiranje u opoziciju i iznošenje gnusnih laži služi samo za jednu svrhu, a to je da se zaštite oni koji su počinili silni kriminal u Republici Srpskoj.

Mi u Savezu za promjene zastupamo interese građana i to ćemo nastaviti da radimo bez obzira na njihove laži, rekao je Čavić i ocijenio da je riječ o skupo plaćenoj medijskoj kampanji režima u Republici Srpskoj.

BN TV

Komentari / 82

Ostavite komentar
Name

Humor

23.11.2015 17:23

"Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik mogao bi se naći na udaru određenih snaga kojima nije po volji njegovo nastojanje da vodi politiku prije svega u interesu građana Srpske." je humor, da se upi*aš u gaće. Koje snage? Koje nastojanje? Koji interes građana Srpske? Koji Predsjednik?

ODGOVORITE
Name

Pero

23.11.2015 17:39

Smijurija od teksta koji je Baja napisao. Pa toliko su pokrali i oteli da ni sami nisu svjesni. Baja samo jos nema pojma sta je sve ukradeno i otetu u njegovo ime jer polroni na pomen njegovog imena stoje mirno. Dovoljno je reci POSLO ME BAJA.

Name

Deki

23.11.2015 17:46

Gdje su pare?Dodik odgovara da ruse RS.Gdje je kila zlata strani placenici zele da ruse RS.Ko je pokrao Bobar banku i Birc.Opozicija i domaci izdajnici ruse RS.Ko je sa RTRS u dosluhu sa kriminalcima,kaze Mile SDS kupuje lazne svedoke da srusi Srpsku...UHAPSITE MILORADA DODIKA!!!!

Name

Mikailo

23.11.2015 17:57

Onaj koji psuje majku svima koji nisu za njega glasali. E to je nash predsednik. A biljeg i ne zasluzujemo, cini mi se.

Name

Milos

23.11.2015 18:01

Boze dragi kako ovaj covjek z***a narod!? Sjetite se samo bombe u Boriku,hiljade arapa,Budimpeste,krvavog proljeca,autobusa iz Federacije i sta sve jos!? Taj covjek je najvece zlo srpskog naroda,prije ce unistiti i spaliti Republiku Srpsku nego priznati da su on i njegova hobotnica opljackali nekoliko milijardi i ekonomski i sistemski nas doveli na dno dna!!!

Name

Револт БЛ

23.11.2015 19:14

Срушићемо те битанго и без Савеза за Промјене,западних сила,НВО и без марке и евра! Упропастио си и опљачкао све што си дотакао.

Name

rijec je rijec

23.11.2015 19:48

Dodikove a Vlada je vec odavno zrela za utvrdjivanje vlastite odgovornosti za propale banke, korupciju i oronulo zdravstvo i skolstvo.. Grupa korumpiranih politicara sa niskim pobudama, bez perspektive i morala..

Name

SelmanKRIMI

23.11.2015 19:58

Sav Bajin kriminal je između ostalog i pod "zaštitom" korumpiranog dijela tužilaštva i sudstva koji kontroliše kriminalu i korupciji skloni bivši Ministar NEpravde Džeri Selman koji se obogatio u aferama "Notari", "Pomilovanja", "zgrada Okružnog privrednog suda BL", "neuknjižena zgrada policijske agencije koja je plaćena po 3x naduvanoj cijeni a nema čak ni građevinsku dozvolu" i.t.d.

Name

smijesno

23.11.2015 20:42

Za njega je kila zlata za koju ga terete da je uzeo smijurija i stvarno jeste i realno pokazuje bogatstvo koje je prisvojio u odnosu na tu mizernu kilicu zlata iako u normalnim drzavama ostavke daju zbog pogresnog trosenja novaca za reprezentaciju...selo moje maleno ko je glavni ovdje...tuzno

Name

Pokojna Mileva

23.11.2015 21:21

Mozda neko i uzima pare da te rusi Milorade....ja te mrzim gratis....i besplatno podrzavam sve Srbe koji te tuse...

Name

šou

23.11.2015 22:11

"RTRS" pusta prilog 10 min o rusenju a onda sa pola recenice kaze SDS je demantovao navode agencije Sputnjik! Koji primjer objektivnog informisanja!!! Nevjerovatno!??!

Name

ribizla

23.11.2015 23:20

Revolt BL, to je komentar!

Name

Михаило Микић

24.11.2015 02:34

Можда је тако а можда и није. А како је? Нико НЕ ЗНА! Сви лопови лове сада рибу у мутним водама служећи се прљавим радњама. Зато мислим да сменом Додика СРБски Народ не би ништа добио него само политичку кризу изазвао. Додика је довела МЗ уз прећутно сагласност већине "политичара" који сада оправдано или не Додека критикују и нападају. Зато умјесто смјене Додека боље би пуно боље да све политичке здраве снаге у РС раде на успостављању контроле рада државних службеника и на промјени свијести наших "политичара" који морају да схвате да ће они прије или после одговарати за свој рад пред Богом, СРБском историјом и СРБским Народом. Како садашњи "политичари" буду радили тако ће и проћи када се због њиховог нерава дигне кука и мотика и буна народна. Садашње стање у свим "државама" бивше Југославије ближе је АНАРХИЈИ него ДЕМОКРАТИЈИ. Ако се овако као до сада настави да ради народ ће са правом да буде против такве ДЕМОКРАТИЈЕ којој је У ствари сатанска ДЕМОНОКРАТИЈА! СВЕ ШТО ДОЂЕ ТО И ПРОЂЕ. ПРОЋЕ ТАКО И САДАШЊА ЛАЖНА ДЕМОКРАТИЈА И ЊЕЗИНИ НОДИОЦИ И ПОПУТ КОМУНИЗМА ОТИЋИ НА ЂУБРИШТЕ ИСТОРИЈЕ ГДЕ ЗАВРШАВАЈУ СВЕ ИДЕЈЕ И СВИ ЉУДИ КОЈИ НЕ СЛЕДЕ ИСТИНУ ХРИСТОВУ И ПРАВДУ БОЖИЈУ!

Name

Ivan

25.11.2015 16:52

@Pero 23.11.2015. 18:39h Baja ne piše tekstove. Neće on, valjda, trošiti svoje dragcjeno vrijeme na to. SNSD ima svoje biltene - Nezaviasne novine, Glas Srpski, PRESSRS, ATV, RTSRS. Tamo ima svoju medijsku podršku...kolumniste, tekstopisce...Neke plaća iz budžeta Republike Srpske, a neki to "voluntaristicki" rade. Baja ima pametnija posla...

Name

dnk

23.11.2015 17:24

Ko o čemu-Mile o poštenju!Obični krimos!

ODGOVORITE
Name

Milojko

23.11.2015 17:24

Još ga treba proglasiti kao mučenika. Koja gebelsova propaganda od strane režimskog RTRS medija.

ODGOVORITE
Name

Marko Trecina

24.11.2015 09:21

Sa Dodikom je pak lako, on se sam kompromituje svojom prostotom. Covjek vidi s kim ima posla i bez optuzbi i dokaza.

Name

Nikola

23.11.2015 17:26

Dodik je napravio vise stete svom narodu, nego svi neprijatelji zajedno.

ODGOVORITE
Name

milica

23.11.2015 17:26

Kuku nama s vama. Svim gore navedenim.

ODGOVORITE
Name

Pokojna Mileva

23.11.2015 17:28

Kad je SSSR okupirao Cehoslovacku mjesni odbor KPJ u jednom selu kod Uzica odrzao je hitnu sjednicu.Donijeli su zakljucak da se SSSR odmah moraju povuci.Na kraju kad su zavrsili neko upita a sta cemo ako SSSR ne napuste Cesku?Razmisljaju dugo pa zakljuce da ce opet odrzati sastanak...tako i nas vozd.Stalno plati nekim svojima da ga kao napadaju pa ga brane pa je zrtva i Srbin najveci medju nama a u stvari obican lopov koji ce plakati kad ga SIPA uhapsi.Satra se ona jadnica Biljana braneci ga na dnevniku RTRS ali ponestaje im ideja...dosadni su postali i svojima obozavaocima....

ODGOVORITE
Name

Maja

23.11.2015 17:30

To je ono sto sam rekla,idemo u propast,Republika Srpska ce nestati za 10 godina.

ODGOVORITE
Name

goran

23.11.2015 18:58

Pozdrav Majo tebi,pisi.

Name

goran

23.11.2015 19:00

Majo pisi.

Name

Ana

24.11.2015 08:27

Gorane volim te, ali ne predsjednika. Smijem li ja tako? Majo ajd vozdra!

Name

realno stanje

25.11.2015 07:19

10 godina je dug period. Propasce za 3 godine ako se ovako nastavi. Doduse treba napomenuti da je zadatak ekonomski gledano skoro nemoguc: RS sa brojem stanovnika kao Minhen, koja agira kao drzava, odrzati na zivotu? Misija nemoguce!

Name

realno

23.11.2015 17:39

Mene samo cudi zasto se gosp. Dodik nije kriticki osvrnuo na rezultate svog rada? Unjesto toga Dodik trazi alibi za zadnjih 10 godina??? Njegova nestrucnost i neprofesionalnost u metodama rada je vise nego ocigledna. Ali to nije prepreka za utvrdjivanje njegove odgovornosti.

ODGOVORITE
Name

Gradiska RS

23.11.2015 17:39

Ma hapsite lopova...ko ga ..be vise.

ODGOVORITE
Name

radnik

23.11.2015 18:16

Ispravan stav. I ne samo njega. Sve ostalo je prazna priča.

Name

Plava voda

23.11.2015 17:41

Kako je u narodu kratko pamcenje.Ovakve informacije su narucene.Obicno se plasiraju kada Baji dodju tezi dani.

ODGOVORITE
Name

Bijeljina

23.11.2015 17:43

G, Dodik u ime sebe i moje porodice, molim Vas da prestanete da unostite razdor medju srpskim narodom...imamo mi dovoljno neprijatelja van naseg korpusa...ne mozete ubijediti postenog glasaca SDS-a, koji za tu stranku glasa od 1992. i borbe oruzjem za opstanak, da je SDS izdajnicka stranka. Nadjite neki modus fer i postene politicke borbe! Manite se prica o izdajnicima i unistavanju nase ljubavi Republike Srpske.

ODGOVORITE
Name

dr Dabic

23.11.2015 18:57

To brate moje demokratsko pravo je da glasam za koga HOCU a zna se iz koje je partije najvise boraca,A iz koje ratnih profitera i svercera RONHILA ZA PROMJENE ZNA SE SDS.

Name

Dejan

23.11.2015 21:42

Bijeljina, o cemu ti? Ili bolje pitanje na cemu si ti? Krimosi i jedni i drugi...

Name

Knjaz Milos

23.11.2015 18:01

Majko moja koje gluposti.....

ODGOVORITE
Name

Koz.Dubica

23.11.2015 18:01

Ma odma ga skinuti sto prije to bolje da znate narode dragi. Kaki lopovi odaju Kozarskom Dubicom niste ni svjesni Banjac,Suman,Reljic... ima ih pun k...c opljackase sve zivo totalni mrak u Koz.Dubici isto kao crvene beretke.

ODGOVORITE
Name

re dubica

23.11.2015 18:27

A sta bi, dao im Dodik odrjesene ruke.

Name

Đorđe S.

23.11.2015 18:33

Zašto poistovjećuješ te lopove sa crvenim beretkama? Sram te bilo.

Name

borac

23.11.2015 18:02

Koja jeftina pisanja i izmisljanja sputnjika ima li budala da mogu u ovo povjerovati??????

ODGOVORITE
Name

Miki

23.11.2015 18:24

Ma ovog treba hitno u aps

ODGOVORITE
Name

pop

23.11.2015 18:24

Sam sebe rusi sa silnim korupcijsim aferama. Dosta je se baja nakrao. Ima jos gladnih usta medju politicarima.Sjasi murta da uzjasi kurta.Jadni smo mi.

ODGOVORITE
Name

prevaranti i lažovi

23.11.2015 18:35

Neka Savez za Promjene šuti i pusti da nas skroz ovdede u propast i provaliju i još da nas zaduži za par milijardi pored ovi pet ipo što već dugujemo. Kome ja dado od sebe i svoje porodice glasove j..o ja sve svoje dok su svi u redu za glasanje govorili da su svi ista g...a i da ova RS nema pravog vođe.

ODGOVORITE
Name

Miroljub

23.11.2015 18:54

Narodi se zblizavaju a mi hocemo da se odvajamo. Ja nemogu zamisliti granicni prijelaz na Majevici i carinu. Pa to bi bio kraj privrede.

ODGOVORITE
Name

Dragan

23.11.2015 19:56

Miroljube,Miroljube!!!

Name

pero

23.11.2015 18:54

Svi njegovi ga podržavaju u svemu i svačemu da što prije padne jer ga ni oni više ne mogu da prate jer je zaglavio duboko.

ODGOVORITE
Name

miki

23.11.2015 19:29

Zivio predsjednik.

ODGOVORITE
Name

Zoran

23.11.2015 19:31

Na srecu RS narod bira svog presednika i vlast i iza izbora naroda stoji sila Rusija koja neće dozvoliti nasilnu promjenu volje naroda inače bi se to već desilo uz pomoć zapada. Teško narodu kome zapad vlast bira Sirija,Irak,Libija,Avganistan,Ukrajina itd itd.

ODGOVORITE
Name

sara

23.11.2015 19:35

Dodik je kralj,cak mu ni Srbi ne mogu nista.

ODGOVORITE
Name

KV radnik

23.11.2015 19:37

Posto najvise nestaju radna mjesta kv radnika gdje su plate najnize a povecava nam se budzetska administracija gdje su plate dosta vece ocekivati je skok prosjecne plate kojom se vladajuci stalno hvale.Ukratko receno ,sto vise nezaposlenih to veca prosjecna plata.Lopovluk vladajucih pa sad promovisu kao zavjeru opozicija sprema.

ODGOVORITE
Name

bluka

23.11.2015 19:54

Ne treba zaboraviti cinjenicu da je Baja 10 godina imao logisticku podrsku Amera da dodje na vlast, sto je konacno postignuto uz pomoc visokog predstavnika i desetkovanja SDS-a. I danas RS placa Bajine savjetnike u Vasingtonu koji navodno lobiraju za intetrse RS. Oni lobiraju za interese Baje i nisu nista drugo nego njegove oci i usi ciji je zadatak da ga informisu da na vrijeme uhvati maglu. Naucio Baja iz Senaderovog iskustva da se Amera za sve pita (a na lokalnoj televiziji k'o fol prica protiv onih koji su ga postavili i zaduzili). Takvi kao on, koji samo gledaju da se napljackaju, su idealne marionete stranih centara moci (mada je istih bilo i medju clanovima danasnje opozicije, koji su nagradjeni za svoje zasluge, materijalno i moralno). Jedini pravi covjek za predsjednika RS koji je posten i patriota ja bio Nikola Poplasen, a Ameri su ga odmah smakli, da bi gurali ovog laznog mesiju, koji nas sve zavi u crno. Zbog takvih i slicnih njemu politicara je ugrozen i ekonomski i bioloski opstanak srba na ovom podrucju sto i jeste krajnji cilj Zapada.

ODGOVORITE
Name

Kalin grad

23.11.2015 19:54

Ne znam zašto se Dodik ne bori snagom argumenata, zašto ne objavi dokumentaciju vezano za afere koje mu se pripisuju i ako je sve regularno, svima će začepiti usta. Osim toga može da traži odštetu za pretrpljenu duševnu bol. Ovakva vrsta odbrane je degutantna. Mi, građani, vrlo dobro prepoznamo, bolje je reći osjećamo, one koji ruše RS a to sigurno nisu ni Bosić, ni Ivanić, ni Čavić. Poznato mi zv uči način pisanja teksta- već čitano.

ODGOVORITE
Name

Bosanac

23.11.2015 21:18

Odštetu za "duševnu bol"??? Njega jedino zaboli KUR.C za narod, a izgleda i za Mladenove dokaze... Toliko su se ukorijenili, bojim se da je jedini lijek Revolucija. Kad narod poludi i nekome vrat slomi, sviaki novi bi poslije toga dobro razmislio šta radi. Pogledaj Rumuniju poslije Čaušeskog, Srbiju poslije Miloševića. Kad si čuo njihove političare da javno prijete opoziciji, i da pola države zovu izdajnicima??? Radi guza, teško je zaboraviti čikicu sa bagerom.

Name

Te

23.11.2015 23:19

Svi oni je ruse

Name

Владо Бања Лука

23.11.2015 21:01

Спутњик ми је био један од омиљених сајтова... Био до данас. Очигледно је да овакав текст о Додику и његовом квази-русофилству и наводној угрожености нису написали руски новинари из некадашњег Итар Тасс-а. Ово није написано у Москви. Очигледно да је овакву небулозу написала нека јајара од новинара из Београда (запослена у Спутњику) којег су Додик и његови потплатили са шаком кикирикија. Јадно, на шта се данашње новинарство спустило... P.S. кад је већ писао о "страним центрима моћи" могао је написати нешто о Николи Шпирићу и његовим тврдњама да се у Тузли као крију неки ликови задужени за државни удар у РС. Сјетимо се само оног прошлогодишњег махања са оним легитимацијама... Ало, Спутњиковци, шта би са тим!?

ODGOVORITE
Name

xy

23.11.2015 21:29

VODI ON POLITIKU U SVOM LIČNOM INTERESU. DA JE SUPROTNO NE BI BILO TOLIKO AFERA I PROPASTI RS. ON JE UNIŠTIO RS. KAKO GA NIJE SRAMOTA BOGA.

ODGOVORITE
Name

mici

23.11.2015 21:36

Mile je car bn placenici

ODGOVORITE
Name

mici

23.11.2015 21:37

Mile je car

ODGOVORITE
Name

ribizla

23.11.2015 23:21

koji je u gov_ni_ma do grla. Valjda je neplivač.

Name

Ре

23.11.2015 23:34

Поведига мало кучи, да ти прошири кућну листу. Криминалац је то највећи на Бакану.

Name

Prividjanje

23.11.2015 22:14

Ko ce tebe rusiti nesretni dodo tebe su oni stvorili i doveli na vlast i jos te odrzavaju bolan nebio. Idi gatarama mozda ti pomognu u buncanju i izmisljanju nesreco jedna.

ODGOVORITE
Name

Купујмо домаће

23.11.2015 22:25

Шта се све неће причати и писати само да се не говори о лоповлуку и економској пропасти Републике СрБске.

ODGOVORITE
Name

pero

23.11.2015 22:34

Moze mu se spisao se sa vladikama i patrijarhom a sve je interes sjetite se da je pred izbore zvao patrujarha da ko biva osvjesta bistu dv. Stevana u bl. Pa nismo mi bas svi budale samo se nasa ne pika...sramota od crkvenih velikodostojnika

ODGOVORITE
Name

borac

24.11.2015 03:18

O baji pisu Ruski bankari a ne politicari.Ali za nase ovce dovoljno da vjeruju.

ODGOVORITE
Name

gradjanin

24.11.2015 05:50

Dodika ne treba bilo ko da rusi. On se sam urusava. Kod postenih ljudi koji razmisljaju svojom glavom izgubio je povjerenje vec odavno.kakav je to predjednik koji stiti kriminalce,koji samo stiti ljude bliske SNDD-u, daje im finansijsku podrsku zaposljava,itd.okupio je oko sebe svu mafiju koja samo otima nase pare. Pa zar treba neko da dodje da ga srusi. On je sam sebe urusio da mu je kraj blizu. Prvi koji ce mu okrenuti ledja su oni kojima je i omogucio kradju miliona, oni koje je familijarno postavio na visoke funkcije.

ODGOVORITE
Name

Roms

24.11.2015 07:01

Biti pristrasan prema partijskim kolegama i kumovima a gradjanima uskracivati osnovna ljudska prava prava na dostojan zivot mislim da je licemjerno.Ne postoje nikakve strane sile vec opste nezadovoljdtvo gradjana u citavoj RS.

ODGOVORITE
Name

borac

24.11.2015 07:04

Ako trazis spasa preko crkve patrijarha i sumnjivi vladika a ne kod naroda trebao bi se upitati ko si ti uoposte i sta prestavljas negiras borce velicas RS koju su oni stvorili razmisli ako si sposoban da razmisljas predaj se svom narodu i vrati se normalnom zivotu da nebi Dodik prezime bilo spominjano 100 godina

ODGOVORITE
Name

Predsjednik

24.11.2015 08:09

Samo da ne završim kao Čaušesku.

ODGOVORITE
Name

re humor

24.11.2015 08:23

Što nije od prvog dana krenuo da vodi politiku u interesu građana RS kada nije imao ni bobe u džepu, nego sada kada je najbogatiji tajkun na Balkanu sa svojom hobotnicom, a narod mu propao u patnji i brizi kako da preživi ovaj režim koji ništa građanima ne pruža samo otima od istih u muljaži da što duže ostane na vlasti.

ODGOVORITE
Name

bozanstveno

24.11.2015 08:46

Bravo Mihailo Mikicu,pisite,svaka cast.Tako ste lijepo napisali tekst.Hvala dragom Bogu sto postoje ljudi sa takvim razmisljanjem.Neka Vas Bog cuva!

ODGOVORITE
Name

Bosanac

24.11.2015 09:48

Je li se ti zajebavaš, ili si ozbiljan??? Ima li se kakvih kalendara kupiti kod tebe, vidim da ne znaš naći godinu i datum na internetu? Ljudi lete na MJESEC kao turisti, ti i Mikajlo još na Kosovu polju bitku bijete! Koji ste vi mozgovi bog te... I ljudi se čude kako Rudonja kupuje glasove.

Name

HAOS RS

24.11.2015 09:32

DODIK I NJEGOVI DODIKOVCI IZ SNSD,VLADA,OPSTINE,BOLNICE,FAKULTETI,SUDOVI,BANKE,JAVNA PREDUZECA,NJIHOVE FIRME ITD SVE OKORJELI LOPOVI,GRABE SEBI KAO DA CE SUTRA SMAK SVIJETA.NAROD DRHTI OD SRAHA KAKO DA PREZIVI DAN ZA DANOM.NAROD UMIRE OD JADA I BIJEDE.LOPOVI SE UDRUZILI NA CELU SA DODIKOM DA UNISTE SVE. NAROD CE IM PRESUDITI.NIKO NECE IZ VANA NJEGA SRUSITI SEM NAROD.ALI NAROD NEMA POVJERENJA NI U DRUGE STRANKE.

ODGOVORITE
Name

drago

24.11.2015 10:17

Sacekajte izbore i onda legalno uzmite vlast,ako mozete. Vi vec od 12 oktobra 2014 rusite vlast.

ODGOVORITE
Name

bn

24.11.2015 10:20

Haha ziveo Milorad Dodik narod ga izabrao i opet ce

ODGOVORITE
Name

Nikola

24.11.2015 12:41

Činjenica je da i u vlast ušao dio onih koji su predsednika napadali da je kriv za kriminal i korupciju. Svaki normalan građanin zna da se ulažu velika sredstva u izbornu kampanju. Niko ne zna šta ko nudi u tim kampanjama. Dokazano je da naši političari i bez kampanje ne govore ono što misle a i što misle ne misle ozbiljno.

ODGOVORITE
Name

Rumonja

24.11.2015 14:46

Od njega su krivlji stranci koji su ga doveli na vlast transporterima i pustili da nas unisti. Siguran sam da su od prvog dana znali da je za Srbe u Republici Srpskoj ovaj (ne)covjek pogubniji od nato avijacije. Sa lazima ne prestaje, opozicija mu toboze sprema papicu on zrtva kao i obicno, onda neki dan prica kako Banka Srpske nije u problemu, a ovamo ide da je sruka i sakrije lopovluk iako je sanse bilo da se nesto uradi samo da se odustalo od lopovluka.

ODGOVORITE
Name

Da se zna..

24.11.2015 21:36

Najgori su oni što ga biraju. I zaslužili su sve ovo kad su tako glupi i tupi, glupavi i tupavi, zaostali i nedorasli u svakom pogledu.

Name

Homo sapiens

24.11.2015 19:12

Kao razuman covjek, demobilisani borac i intelektualac mislim da Dodika i njegovu druzinu treba sto prije razvlastiti kako bi se spasila Republika Srpska i njen narod.

ODGOVORITE
Name

re deki

25.11.2015 08:53

SMJESAN JE TVOJ KOMENTAR 11 GODINA GOVORITE DA DODIK KRADE A IMA PREKO 50 POSTO PODRSKE NARODA KOJI NE PADA NA PRICE O ZLATU,VILI U BEOGRADU -I SA SVOJIM LUPETANJEM O KRIMINALU SAMO DODIKU DAJETE VJETAR U LEDJA GODINA PRODJE A VI SAMO PRICATE:

ODGOVORITE
Name

Demos

25.11.2015 09:46

Povodom izreke-pitanja “Kaze li se pravilno nezaposlen ili clan nijedne stranke?”: Konacan broj glasova doticnog nije tek tako jednostavan procenat i mozda ne tek tako samo vrlo malo preko 50%. Sigurno je da jedan dio simpatizera za njega glasa sto je i logicno. Drugi dio ocekuje, nada se od njega ili s njim u buducnosti nesto dobiti/postici (kao recimo svi ili dio prethodno navedenih), pa zato glasa. Treci dio, vrlo jednostavno receno, ima obavezu po tkz. sluzbenoj duznosti clana stranke da glasa za njega. Posto je to obicno zajedno ispod 50%, prepustam citaocima na volju zakljuciti kako se dolazi do preostalog, presudnog dijela glasova. Kada se to i malo sire sagleda, onda opet realno gledajuci, nismo mi kao centar svijeta i neki izuzetak u tome. Sta vise, ima i gorih u igrama preko granice (dostojanstva). Konkretniji primjer za najsire sagledavanje. Recimo u tursko doba bio je obicaj da svaki sljedeci vladar bude sto gori u utvrdjivanju nameta raji, da bi sto bolje/duze bio zapamcen. Tako padne jednom od njih na pamet da raji zabrani ulaziti na vrata nego kroz prozor. Raja isprepadana, psuje, ronda itd. ali ulazi kroz prozor, prodju godine, to postane normalna stvar, ponekad pominjuci se stara dobra vremena kada se ulazilo na vrata. Dodje sljedeci vladar pa smisli da se vise ne smije ulaziti kroz prozor nego kroz odžak. Raja, isprepadana, psuje, ronda itd. ali ulazi kroz odžak. Prodju godine, to postane normalna stvar, ponekad pominjuci se stara dobra vremena kada se ulazilo ……… kroz prozor.

Name

Progledajmo

25.11.2015 08:55

Narode sta ti je zasto sutis? Dok propalice kradu i bogate se..zaposljavaju svoje nepismene i neobrazovane clanove porodice Vi nemate za dostojan goli zivot..posten niko ne nadje posao u ovoj nam republici..svi pred pravdu i procesljati ove sto sjede po drzavnim poslovima sa kupljenim diplomama .rasteretiti budzete od takvih da penzioneri i standard dobiju normalu..naprijed novi postene snage..

ODGOVORITE
Name

Radovan

25.11.2015 09:31

Ako postoji jedna nadleznost koju bi trebalo prenijeti na nivo BiH, to je Agencija za bankarstvo RS. Ovo sto ovi ljudi rade pod politickim patronatom baje i bajinih je najveci kriminal, ne samo u BiH nego i na prostorima ex yu.Ekvivalent ovakvog lopovluka npr u Americi bi bio da neko ukrade 300 milijardi dolara. Po glavi stanovnika gledano Republika Srpska je najpokradenija drzava ikada u istoriji covjecanstva.

ODGOVORITE
Name

Papa

25.11.2015 20:59

A gospe ti Mile tebe ruse ima deset godina.Ka da si nevidljivi ruski mig.Pa da hoce bolan srusili bi te.

ODGOVORITE
Name

Mira

25.11.2015 23:04

Sta sve nece smisliti da ostane dozivotni predsjednik jadnik bijednik uzas koliko ne voli svoj narod i koliko nas potcjenjuje jel stvarno misli da smo toliko glupi smrad

ODGOVORITE
Name

Bola curic dodik je. Zlo

26.08.2016 00:47

Dodik treba sto prime zbrisat sa zemlje on neslici na politicari kada daje komentari samo Honda u mjestu