Djevojčica upucana lovačkom puškom

Devojčica H.K. (8) tragično je nastradala danas oko 16.40 časova u kući u Resniku, kada ju je usmrtila slučajno ispaljena sačma iz lovačke puške.

Srbija 14.12.2014 | 18:25
Djevojčica upucana lovačkom puškom

Kako nezvanično saznaje "Blic", otac devojčice Darko K. (33) je bio u lovu, verovatno sa još nekim od ukućana. Po dolasku kući čistili su oružje i ostavili pušku na stolu, zaboravljajući da izvade patrone.

U trenutku kad su se popeli na sprat, Darkov četvorogodišnji sin F.K. i ćerka su ušli u sobu u kojoj je bila puška. Dečak je povukao oroz i pogodio sestru, nezvanično saznaje novinar "Blica" na licu mesta.

Prema prvim informacijama koje su se pojavile, vlasnik puške je čistio je pušku, kada je ona slučajno opalila.

Devojčica je na mestu ostala mrtva, a policijski inspektori i forenzičari i dalje obavljaju uviđaj. Parafinskom rukavicom će se utvrditi ko je koristio pušku.

U kući nastradalog deteta u Resniku okupila se rodbina, svi plaču, komšije u neverici.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Istina

14.12.2014 16:50

Zalosno. Opomena svim roditeljima, nista se ne desava slucajno. Vise paznje!

ODGOVORITE
Name

Kaka

14.12.2014 20:17

ovi kvazi lovci idu mi na zivce odavno.Seljacine i kao lovci a ni pusku ne znaju ljudski ostaviti da djeca nemaju dodira s njom.Ovo se dogadja stalno i ovo trazi zabranu izdavanja lovackih dozvola i oruzja.Neka mi neko objasni sta je to lovac?Za mene obicna seljacina a vi mislite sta hocete.

ODGOVORITE