Ubio se direktor škole zbor seks skandala

Direktor srednje škole u Mariboru kojega su učenici potajno snimili mobilnim telefonom u navodnom seksualnom činu s profesoricom matematike, počinio je samoubistvo nakon objave snimke na internetu i pošto je više od nedelju dana bio tema medija, objavila je policija.

Region 30.11.2014 | 12:37
Ubio se direktor škole zbor seks skandala

Policija je potvrdila tragičan događaj bez komentara što je uobičajno za slučajeve samoubistva.

Predsjednik udruženja slovenskih direktora Milan Rejec rekao je za televizijsku postaju POP-TV da se direktor srednje strojarske škole u Mariboru očito psihički slomio pod velikim pritiskom te je izrazio saučešće njegovoj oporodici.

Direktor je iza sebe ostavio suprugu, sina i kćerku.

Odmah nakon što je inkriminisana snimka bila objavljena na internetu, direktor je slučaj prijavio policiji i navodno zajedno s partnerkom tvrdio da je smimak montiran.

Policija nije objavila rezultate dosadašnje istrage, a nisu još otkrivene osobe koje su snimku postavile na internet.

Mariborski slučaj podstaknuo je brojne rasprave o pravima objavljivanja materijala na internetu, te o zaštiti privatnosti i o odnosu nastavnika i učenika u obrazovnim ustanovama.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

md

30.11.2014 12:15

Jedini prekrsaj koji je ucinio ovaj nesretnik je zloupotreba sluzbenog polozaja, kao i posla u privatne svrhe. Zar zbog nezajezljivosti kompletnog drustva kao voajera mora da se izgubi jedan zivot.

ODGOVORITE
Name

Živorad

30.11.2014 14:15

Istražiti ceo slučaj. Snimatelje u zatvor. Žao mi je čoveka. To nije bio razlog da izvrši samoubistvo i da familiju ostavi nezaštićenu. Vodio ljubav sa koleginicom! Pa šta? Momentalno obostrano zadovoljstvo i život teče dalje, ali ne u grobu tamo se leži mrtav.

ODGOVORITE
Name

bl

30.11.2014 15:45

NECE SE VALJDA I NASA PREMIJERKA UBITI ZBOG SNIMKA DVA PAPKA

ODGOVORITE
Name

Kele

01.12.2014 07:20

Pa se ti seksaj po školi

ODGOVORITE