U Beogradu skup "vladara svijeta"

Poslije masona, u Beogradu su se okupili i predstavnici Trilaterale, naddržavne organizacije koja se smatra svjetskom vladom u sijenci.

Srbija 01.11.2014 | 17:23
U Beogradu skup "vladara svijeta"

Skup je otvorio prvi čovjek Evropske Trilaterale Žan Klod Triše, bivši šef Evropske centralne banke. On je najavio da će članovi svjetske ekonomske i političke elite razgovarati o perspektivi evrointegracija i zapadnog Balkana, aktuelnoj situaciji u Rusiji i Ukrajini, kao i o  brojnim izazovima u Evropi.

Održavanje 38. sjednice Trilateralne komisije za Evropu, koje se po prvi put dešava na teritoriji Srbije, najmlađe članice ove organizacije, izazvalo je brojne polemike u regionu.
Čini se da je dolazak Trilaterale u Beograd najviše uznemirio susjede Hrvate, koji strahuju da bi na ovom skupu mogla da bude iscrtana završna karta regije.

Domaćin skupa bio je premijer Srbije Aleksandar Vučić, koji je rekao da je članstvo u EU glavni cilj spoljne politike Srbije, a da je Beograd sjajno mesto za dijalog i dogovor o budućnosti.

Članovima Trilaterale se obratio i premijer Srbije Aleksandar Vučić, koji je rekao da se Srbija trudi da pronađe svoju ekonomsku i političku poziciju i da postane punopravni član EU.

Iako je u izbornoj kampanji tvrdio da neki od predstavnika međunarodne zajednice žele da ga skinu s vlasti, predsjednika RS Milorada Dodika to nije spriječilo da dođe na zasjedanje Trilaterale. Za njega je važno da, kako je rekao, donosioce odluka koje utiču na globalne tokove, upozna sa situacijiom u Republici Srpskoj.

Trilateralna komisija je na lošem glasu zbog svojih osnivača - Dejvida Rokefelera, predstavnika jedne od najbogatijih i planetarno najuticajnijih porodica, kao i zbog svojih idejnih tvoraca - Zbignjeva Bržežinskog i Henrija Kisindžera, koji su bili savjetnici i ministri više američkih predsjednika.

Osnovana je krajem jula 1973. godine na Rokfelerovom imanju. Osim Amerikanaca, osnivačkom sastanku su prisustvovali i predstavnici Japana i zapadnoevropskih zemalja. Otud i naziv Trilateralna komisija, koji asocira na tri svjetske regije koje su sebe stavile ispred ostalih.

(BN TV)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

heo

01.11.2014 17:03

Kakvi su to vladari svijeta koji sastance u Beogradu a na sastanak jos dosao Dodig iz Laktasa!!! hahaha sta sve ludaci nece smisliti majko moja mila hahaha cuj vladari svijeta hahaha

ODGOVORITE
Name

ZE SDS

01.11.2014 17:03

Pa i Mile Dodik je otišao da mu se izdiktira "Domaća zadaća"?!Heheheee, od rusofila u predizbornoj kampanji do najvjernijeg slugana Zapada nakon 12.oktobra 2014.godine?!

ODGOVORITE
Name

luka

01.11.2014 17:05

Cuj predsednik srpske. Kako se zove da nije Ognjen Tadic

ODGOVORITE
Name

berkan

01.11.2014 17:15

Trilaterarnu komisiju stvorili su jezuiti i oni su svi masoni iluminati takođe i Vučića!

ODGOVORITE
Name

rs bl

01.11.2014 17:27

Dodik je tamo slušać i klimoglavac kojem ce biti ocitana bukvica sta i kako da radi.

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

01.11.2014 18:19

A sastanak u gazda Miškovom hotelu. Zato mu je i vraćen pasoš. Sad sledi izvinjenje države i milionska odšteta...

ODGOVORITE
Name

Baja trilaterala

01.11.2014 21:25

Vjerovatno je Baja samo cekao negdje po hodnicima,kao i u Moskvi pred izbore.

ODGOVORITE
Name

Tamo Daleko Breee

01.11.2014 22:00

Cini se da je jedina tajna to oko cega su trilaterisali. Nekada je ovu organizaciju Mile zvao svetskim zlom a danas se druzi sa njima. Mile Masoner.....

ODGOVORITE