Priznanje treneru crveno-belih

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić proglašen je za najboljeg trenera u ABA ligi za sezonu 2013/14.

Košarka 25.04.2012 | 09:38
Priznanje treneru crveno-belih

‘Crveno-beli’ su regionalni deo regionalnog takmičenja završili na prvom mestu sa 22 pobede i četiri poraza i tako dobili mogućnost da organizuju završni turnir.

‘Fajnal for’ igra se od četvrtka do nedelje u “Kombank areni”, Zvezda u četvrtak od 20 časova igra sa Cibonom, dok se dan kasnije u istom terminu sastaju Partizan i Cedevita. Finale je na programu u nedelju u 20 časova.

ABA liga je još u ponedeljak objavila ko se nalazi u najboljem timu sezone. Idealna petorka regionalnog takmičenja je u sastavu Demarkus Nelson, Bogdan Bogdanović, Dario Šarić, Žofri Lovernj i Boban Marjanović.

Šarić je proglašen za igrača koji je najviše napredovao, dok je u ruke košarkaša MZT Skoplja otišla nagrada za poseban doprinos Jadranskoj ligi.

Nagradu za fer-plej dobila je ekipa Širokog, koja je ispala iz lige, a posebnu nagradu dobiće doktor iz Novog Mesta Branimir Ivka koji je bio na tribinama na utakmici između Krke i Zvezde i koji je pomogao igraču ‘crveno-belih’ Luki Mitroviću kada je povredio koleno.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

exsa

22.04.2014 14:10

Zvezda je bila veliki tim dok su svi Srbi najvijali za nju i vodili je. Sad je ona BG klub lokalnog karaktera kome Vucic namjesta utakmice a Dzajic za Vucicev racun svjedoci lazno da ga je Miskovic uhapsio. Inace, iz Beograda sad namjestaju da trener Republike Srpske bude Ciro Blazevic sto bi bila najveca sramota. Narode sprijecimo to i izaberimo Sinisu Mihajlovica za selektora Republike Srpske!

ODGOVORITE