Нестатурани предсједник износи неистине

ОФК "ЗЕНИТ" тражи од предсједника " ОФС Бијељина" и ФК "Радник" Горана Јањића јавно извињење.

Република Српска 08.05.2024 | 21:50
Нестатурани предсједник износи неистине

Како је саопштено из ОФК "Зенит", Јањић износи нетачне информације везане за додјелу финансијских средстава ОФК "Зениту", тврдећи да је једини клуб у граду који је добио финансијска средства од града, што је, како наводе, ноторна лаж.

"Ово је други пут у скорије вријеме,да новопечени незаконити, нестатутарни предсједник ОФС Бијељина господин Горан Јањић помиње наш клуб у негативном контексту, а што је најгоре, ово последње је везано за настрадалу дјецу из Јање.

На захтјев господина Амера Хаџића, чији син тренира у нашем клубу већ четири године, а организатор је меморијалног турнира који баштини сјећање на три младића која су се утопила у ријеци Дрини, да средства од града Бијељина буду уплаћена на рачун нашег клуба, који ће бити суорганизатор и на тај начин помоћи организацију тог турнира. Претходних година суорганизатори су били ЖФК "РАДНИК",КМФ "РАДНИК" и то је најмање што су ти клубови, као и ми сада могли да помогнемо у организацији", каже се у саопштењу.

Такође, се додаје да позивају Јањића, да јавно изађе и извини се прво породицама настрадалих, организатору Амеру а онда и нашем клубу којег већ по други пут помиње у негативном контексту и руши углед без икакве потребе.

"Господине Јањићу, ако немате тачне и аргументоване информације не износите их у јавност. Немојте да преко једног "малог", а за Вас изгледа великог клуба убирете поене", каже се, између осталог, у саопштењу ОФК "ЗЕНИТ" Бијељина.

(БН) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Хм

09.05.2024 06:14

Кога интересује проблем једне мјесне заједнице? Ово не треба износити на овом свјетским признатим порталом.

ОДГОВОРИТЕ