Да ли је Јелена Карлеуша забрањена у Црној Гори?!

Хотел Подгорица саопштио је да је отказао наступ Јелене Карлеуше, који је био најављен за 9. мај, због говора мржње према Црној Гори и нашим грађанима.

Магазин 03.05.2024 | 15:43
Да ли је Јелена Карлеуша забрањена у Црној Гори?!

Карлеуша тврди супротно, да је она отказала наступ. Она је на свом инстаграм профилу, између осталог, навела да је "приморана да откажем најављено гостовање у Подгорици због грубог мјешања политике у мој наступ.

Међутим, менаџмент Хотела Подгорица истиче другачије информације и наводи да је разлог отказивања њеног наступа вријеђање Црне Горе.

- Разлог отказивање су недавне изјаве Јелене Карлеуше којима се на недопустив начин вријеђа држава Црна Гора и њени грађани и у којима је износила непримјерене квалификације и оцјене на рачун црногорске историје - наводи се у објави менаџмента на Инстаграму.

Додају да немају намјеру да се мијешају у актуелну политичку ситуацију или да се на било који начин политизују догађаје у хотелу Подгорица.

- Ипак, дужни смо као одговорни грађани ове земље да ускратимо гостопримство онима који својим изјава настоје понизити грађане Црне Горе и блатити славну традицију наше државе. Због свега наведеног, као и због чињенице да нам на првом мјесту није новац, већ наставак изградње дуге историје нашег хотела који је увијек био препознат као мјесто окупљања свих грађана, отказали смо заказани концерт - наводе они и упућују извињење гостима због резервација.

- Нашим гостима који су имали заказане резервације се овим путем извињавамо уз јавно обећање да ћемо им надокнадити планирану забаву, а остале позивамо да читав случај не политизују за дневне политичко-медијске потребе. Хотел Подгорица овом реакцијом закључује полемику на ову тему, а наше госте чекамо да се у дивном и пријатељском амбијенту дружимо током актуелних и предстојећих празника - закључили су у објави.

Карлеуша је раније, на свом инстаграм профилу објавила следећи пост за који се претпоставља да је довео до отказивања њеног наступа:

(<стронг>Дан.цо.ме) Фото: К1/ПРИНТСКРИН

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Цеца

03.05.2024 17:37

Свака част Јело.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коприва

04.05.2024 01:16

Јелена краљица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуско

08.05.2024 11:47

Треба да буде забрањена

ОДГОВОРИТЕ