Сарајево: Полиција одузела скупоцјени возни парк

Сарајевска полиција је у данашњој акцији "Бумеранг" одузела пет скупоцјених аутомобила, четири мотоцикла, већу количину новца, мобилних телефона, лаптопа и преносних уређаја, саопштено је из МУП-а Кантона Сарајево.

Босна и Херцеговина 24.09.2022 | 18:54
Сарајево: Полиција одузела скупоцјени возни парк

Одузети су аутомобили мерцедес Г класа, ауди А6, ренџ ровер, БМW и нисан кашкаи, а претреси су извршени на више локација у Кантону Сарајево по наредби Суда БиХ, уз надзор Тужилаштва БиХ.

Полицијски службеници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево претрес су извршили у циљу документовања кривичних дјела организовани криминал у вези са неовлаштеним прометом опојних дрога, затим неовлаштеним прометом оружјем и војном опремом, те производима војне опреме и прањем новца, стоји у саопштењу Одјељења за односе с јавношћу Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево.

За наведена дјела осумњичени су А.А. и А.М. из Сарајева, а пронађена је и одузета документација о промету покретне и непокретне имовине, новчаних трансакција, те други предмети који могу послужити као доказ за криминогене активности наведених особа, наводи се у полицијском саопштењу.

(Ахенције  Фото:МУП КС)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Мика

24.09.2022 18:13

Кад Бурле додје на ред.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прњавор

25.09.2022 04:44

Биће све втаћено власнику.полиција нема право да било шта "одузима"...а то што су љубоморни и завидни што неки имају а они го к****???,то нек се жале мами и тати што су беда..осим тога,требали су и они да иду у школу ко и сви остали

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан

25.09.2022 16:23

А ста ако су возила незаконито стецена (украдена).Колико видим све вињете су Њемацке и Аустријске а многи незнају да су на њима подаци о возилу.