Има 91 годину и даље ради као најстарија менаџерка на свету!

Јапанка Јасуко Тамаки која је у истој компанији ради још од давне 1956. године уписала се у Гинисову књигу рекорда као најстарија менаџерка на свету.

Занимљивости 13.04.2021 | 15:48
Има  91 годину и даље ради као најстарија менаџерка на свету!

Yасуко  која ц́е прославити свој 91. рођендан прославити  15. маја 2021.године  (рођена је 1930.године ) и даље ради пет дана у недељи у компанији Сунцо Индустриес по 7 и по сати рада дневно.

Ова бистра времешна јапанка Yасуко Тамаки, пре пар дана је и званично проглашена најстаријом менаџерком на свету од стране Гинисове књиге рекорда!

Yасуко ради на канцеларијским рачунима, израчунава плате и бонусе особља, као и обрачун порезних одбитка; то значи да  код куц́е ради још увек са са ПЦ апликацијама као што је Мицрософт Екцел!

"Све што сам радила било је оно што се од мене очекује 90 година, тако да не знам шта да кажем! Заиста сам дирнута", рекла је Тамаки Гинисовим званичницима по пријему њене потврде као најстарије менаџерке на свету!

Тамаки је рекла да је постизање тако дугог стажа у компанији природно.

"Мислим да је то само акумулација. Увек сам мислила да сам рођена да бих некоме помогла. Дакле, желим да радим ствари које усрец́ују председника, менаџере и остало особље. То ми остаје животни циљ", рекла је.

Према Јаско, за њу не постоји пензија. "Једном када се година заврши, онда постоји још једна. Надам се да ц́у тако наставити."

На уручивању сертификата, Јасуко је рекла својим колегама да живе снажно и ментално,"ако данас се потрошите, сутра нема.“

(Занимљивостидана.цом)

 

Коментари / 0

Оставите коментар