BN TV je bila i ostala svjetionik novinarstva

"Čak i u ovim, po medijske kuće, prilično složenim uslovima rada, bili ste i ostali svjetionik novinarstva, istinitog, objektivnog i pravovremenog izvještavanja", stoji u čestitki BN TV predsjednika Narodnog fronta Jelene Trivić povodom 26. rođendana.

Republika Srpska 05.05.2024 | 13:04
BN TV je bila i ostala svjetionik novinarstva

"Direktoru, urednicima, novinarima i svim zaposlenim radnicima BN televizije želim da čestitam 26 godina izuzetno uspješnog postojanja i rada Vaše medijske kuće.

Čak i u ovim, po medijske kuće, prilično složenim uslovima rada, bili ste i ostali svjetionik novinarstva, istinitog, objektivnog i pravovremenog izvještavanja.

Činjenica da ste najgledanija TV kuća među građanima Republike Srpske, a da uživate značajnu gledanost i na mnogo širim prostorima, najveća je čestitka i potvrda Vašeg rada.

Želim Vam da u vremenu koje je pred nama ostanete istinski čuvar medijskih sloboda, glas naroda i jedan od najvažnijih stubova informisanja našeg naroda. 

U duhu današnjeg dana, želim svima vama da uputim čestitku povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, uz tradicionalni pozdrav – Hristos vaskre! Neka Vam je srećno i dugovječno!", napisala je Trivićeva.

(BN) Foto: Facebook

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Kozarska Dubica

05.05.2024 13:09

Lepo je Jelena to rekla jednu veliku istinu!Da nema vas novinara koji niste režimske sluge nikad se ne bi saznalo da: Savetnik ministarke Senke Jujić, Željko Radonjić je donedavno bio prosječan pica majstor u nekim lokalima u Dubici. Osim što je savetnik on je i izvršni direktor u Dubičkom Vodovodu. Osnovna mu je kvalifikacija KUM DARKA BANJCA... Kako šofer Darka Banjca Dalibor Kukić može da kupi stan u Banja Luci i to novogradnja! Vi iz Bn tv ste ostrvo slobode!

ODGOVORITE
Name

Sina

05.05.2024 14:45

Pošaljite ovaj komentar sa dokazima u Okružno tužilaštvo i MUP.

Name

Ре: сина

05.05.2024 16:57

А они ће као одмах реаговати хтео си да кажеш. Правити се наиван и луд није лоше кад си у канџама криминала. Наша Тужилаштва ево журе да одмах ураде провјере, ал не смију ни мрднути од власти. Ни милиметар. Знаш ти то добро ал доћи ће и вама крај.

Name

Re

05.05.2024 18:22

Ajd ne komplikuj . Kad moze Sulic biti ministar sto neki dobar pica majstor ne bi mogao biti neki savjetnik.

Name

Dijagnoza

05.05.2024 15:25

Naj kvalitetniji program za dan Vaskršnje Isusovo kao i za rođenje. Uvek na promociji i očuvanju Srpskog Pravoslavnog bića. Hvala BN televiziji.

ODGOVORITE
Name

Niko

05.05.2024 16:20

Hristos vaskrese TV Bujeljina je televizija opozicije zato nije nepristrasna i objektivna a RTRS je televizija vlasti tako da nijedna nije nepristrasna i objektivna

ODGOVORITE
Name

Re Kozarska Dubica

05.05.2024 16:41

Da nije BN. Ni jedna istina, ne bi doprla do Nas. Živijeli viječno.

ODGOVORITE
Name

Banjaluka

05.05.2024 17:39

Baš tako! Bravo Jelena

ODGOVORITE