Saslušana dadilja dječaka koji je počinio masakr

Dadilja dečaka ubice (13) saslušana je u policiji gde je do detalja ispričala sve što zna o njegovom odrastanju i navikama.

Vijesti 29.05.2023 | 15:44
Saslušana dadilja dječaka koji je počinio masakr

Prema saznanjima, ona je detaljno pričala sve što zna o dečaku, njegovoj sestri i roditeljima.

Dadilja je brinula o njemu od kada je dečak imao samo 11 meseci, pa sve do pre par godina i više je provela vremena sa njim u tom periodu nego njegovi roditelji.

Podsetimo, dečak je kobnog jutra uzeo dva očeva pištolja iz sefa, za koji je znao šifru, i napravio je četiri "Molotovljeva koktela", pa krenuo u krvavi pir.

Na ulazu u školu je bez reči ubio pripadnika obezbeđenja i još tri devojčice koje su se tamo zatekle. Zatim je u hodniku zamenio okvir s municijom u pištolju i ušao u učionicu u prizemlju, gde je njegovo odeljenje imalo čas istorije.

Tamo je najpre ranio u ruku i stomak nastavnicu, pa se okrenuo i zapucao ka deci. Likvidirao je šestoro mališana i ranio još petoro.

Posle masakra je izašao iz učionice i sam pozvao policiju, rekavši da je pobio decu.

(Kurir) Foto: Petar Aleksić, Dado Đilas, Privatna arhiva

 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

SAVO

29.05.2023 16:04

Imo i dadilju

ODGOVORITE
Name

075

29.05.2023 16:11

Dadilja!!?? Koje je to razmaženo derište bilo! Imaš SVE u životu i opet ispadneš zločinac, sve kompleksi roditelja jer "STATUS" u društvu je najbitniji a djeca, ma ko mari za djecu!

ODGOVORITE
Name

Hew&

29.05.2023 18:58

Sve imao umjesto da je pomagao drugoj djeci koja nemaju sta jesti on se posilio i nevine ubio nisu ti oni krivi sto nisi imao ljubav od oca i mame i sto su radili i na to sve isli na vecernje ruckove a tebe dali dadilji...

Name

Za 075

29.05.2023 20:14

Dadilja ti je ono što danas zovemo teta. Alo,mora djecu neki čuvati kad roditelji idu na posao. Ako je dijete upisano u vrtić,nakaslje se 2 puta odmah zovu da se dodje po njega,da ne zarazi ostalu djecu. I šta onda ???kud s njim???. Ne možete svakih nekoliko ići na bolovanje.zati je idealno rješenje teta,(dadilja).ona čuva kod kuće.uvijej sam za varijantu kulturne školovane dadilje,koja zna sa djecom.

Name

E

30.05.2023 11:28

Ti mislis da u tu skolu ide sirotinja koja sta da jede? Elita, bato, elita! Na djelu su kaste kao u Indiji.