Snimak Tine Tarner i Šer koji je obišao planetu (VIDEO)

Žena lavica, neprikosnoveni muzički talenat i svetska zvezda, Tina Tarner, preminula je u svom domu u Cirihu u 84. godini. Ostala je upamćena kao jedna od najvoljenijih zvezda koje su kolege obožavale.

Zabava 25.05.2023 | 20:35
Snimak Tine Tarner i Šer koji je obišao planetu (VIDEO)

Jedan od najpopularnijih klipova Tine Tarner koji se već poslednjih 10 godina neprestano vrti na svim društvenim mrežama je isečak iz emisije Opre Vinfri. Pevačica i njena koleginica Šer bile su gošće čuvene voditeljke i govorile su o neverovatnim karijerama. Na snimku Tina Tarner ima 68, a Šer 61 godina.

 

Na konstataciju Opre Vinfri da je neverovatno da i dalje rade isti posao, istim intezitetom kao i kad su bile u dvadesetim, i da je zanima kakav je osećaj "kada se ostari", Šer je duhovati dobacila: "Mislim da je sra*e", a publika i Tina Tarner nisu mogli da prestanu da se smeju.

"A šta je sa mudrošću...", nastavila je Opra, a Šer je dobacila: "Za*ebi to", što je dodatno nasmejalo publiku i Tinu Tarner koja je bila složna da starost i godine nisu donele ništa spektakularno.

Tina Tarner i Šer su prvi put zajedno nastupile 27. aprila 1975. godine u šou-programu "The Cher Show" i ostale najbolje prijateljice tokom svoje karijere.

Šer se još uvek nije oglasila povodom smrti Tine Tarner, ali je sigurno da će imati mnogo toga da kaže o voljenoj muzičkoj zvezdi.

(Kurir.rs/Blic žena)

Komentari / 0

Ostavite komentar