Abazović na saslušanju zbog izjava o Veljoviću

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović pozvan je da se u svojstvu građanina u ponedjeljak, 19. aprila javi Specijalnom policijskom odjeljenju, a u vezi sa izjavom o organizatoru i finansijeru nedavnih protesta, pišu podgoričke Vijesti.

Region 16.04.2021 | 13:06
Abazović na saslušanju zbog izjava o Veljoviću

Pozivajući se na svoja saznanja, list piše da je poziv Abazoviću upućen po nalogu Specijalnog državnog tužioca, a inspektori specijalnog tima su danas sačekali Abazovića ispred kancelarije da mu uruče poziv.

Abazović je sinoć u emisiji “Načisto” TV Vijesti potvrdio raniju izjavu premijera Zdravka Krivokapića da imaju operativna saznanja da je bivši direktor Uprave policije, a sadašnji savetnik predsjednika Crne Gore Veselin Veljović povezan sa tim okupljanjima.

On je rekao i da imaju operativna saznanja za još četiri osobe, od kojih su neki bivši a neki sadašnji pripadnici Uprave policije i Specijalne antiterorističke jedinice.

Krivokapić je rekao i da je te proteste finansirala sprega kriminala i politike.

Veljović je ranije odbacio te optužbe.

(Tanjug)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Dzoo

16.04.2021 12:09

Nedaj te mu izaci dok ne kaze ko mu je nudio 21 million European

ODGOVORITE
Name

Argument

17.04.2021 09:55

Bas si naivan sto slušaš ikoga bez da licno provjeriš da li je to dezinformacija ili bas istina bez obzira od koga dolazi. Naravo kao mladi političar nije dobro ono pravilo kao u mahali rekla, kazala. Dokaz je važan. Ili je i kod tebe sadašnje pravilo kao u regionu Vlada je Bog i moraju svi vjerovati šta kaze.

ODGOVORITE