Snima se film o legendarnom Mihael Šumaher

Legendarni vozač formule 1 Mihael Šumaher već više od sedam godina oporavlja se od strašne nesreće na skijanju, ali na zahtev porodice lečenje se obavlja pod velom tajne.

Sport 10.04.2021 | 15:52
Snima se film o legendarnom Mihael Šumaher

O njegovom  stanju  malo toga zna, ali to bi u najskorije vreme trebalo da se promeni. 

Naime uskoro bi  trebalo da se  pojavi dokumentarni film “Šumaher”, a tom prilikom će se, prvi put od nesreće, videti i privatni snimci "Šumija" 

Misterija je zašto je sada odlučeno na ovoj korak, ali pretpostavljamo da će nam film dati odgovor na ovo pitanje.

"Sportska superzveda nije viđena u javnosti još od jezivog ski-incidenta u francuskim  Alpima u decembru 2013, kada je sedmostruki F1 prvak zadobio teške povrede mozga. Šumaherovo aktuelno stanje je nepoznato, jer su članovi porodice i njemu najbliži ljudi odabrali da to zadrže za sebe. Ali, milioni Šumijevih navijača će sada moći da vide novi, 'svež' snimak njihovog heroja, kao deo najavljenog dokumentarca", pišu engleski mediji i naglašavaju:

"Šumaherova porodica je ta koja je nedavno postala otvorena za mogućnost da se kamerama dozvoli da dođu do retkih snimaka F1 heroja. Ti privatni snimci će se pojaviti samo u novom dokumentarcu, a dozvolu su dobili nemački kinematografi Mihael Veh i Hans-Bruno Kamertons", piše Englezi

Tome se dodaje i da je pandemija koronavirusa odložila premijeru pomenutog dokumentarnog filma, u kome će se, pored Šumijeve supruge Korine, pojaviti i njegov brat Rolf, ćera Đina-Marija i sin Mik, koji sada nastupa za tim Hasa u Formuli 1.

(Kurir)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Milko

10.04.2021 14:55

Mihaelov brat se zove Ralf a ne Rolf.

ODGOVORITE