Evo kojom vilom će Trampovi zamijeniti Bijelu kuću

Nakon što i službeno preda svoju titulu novoizabranom kandidatu Džo Bajdenu (Joe Biden), Donald Tramp (Trump) iseliće sa svojom suprugom Melanijom i sinom Baronom (Barron) iz Bijele kuće. Strani mediji izvještavaju kako slavna porodica seli na sam jug zemlje, na sunčanu Floridu.

Svijet 06.12.2020 | 00:00
Evo kojom vilom će Trampovi zamijeniti Bijelu kuću

Prema pisanju magazina "People", Donald, Melanija i njihov sin Baron trebali bi preseliti u svoju rezidenciju Mar-a-Lago u Palm Biču na Floridi, a radovi na vili već su navodno krenuli.

Radnici marljivo rade kako bi rezidencija bila što modernija i primjerenija za porodični život koji tamo nastavljaju Trampovi nakon odlaska s političke dužnosti.


- Donaldova vila, koja je nekad pripadala uspješnoj Marjorie Merriweather Post, proširiće se i preurediti. Žele ovaj dom učiniti što toplijim, modernijim i ugodnim za život. Melanija i Donald imaju ponovno zasebne sobe - rekao je dobro upućeni izvor za američki magazin.

(Agencije)

 

 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Narod

06.12.2020 09:22

Tramp je pobjednik, ostace u Bijeloj kuci. Budali je cak jasno, kolika je prevara u pitanju.

ODGOVORITE
Name

Herc

06.12.2020 09:31

Zaslužio je ,ako i službeno izgubi neka se odmori 4 godine pa nastaviti đe je stao. Ovi izbori su najveća sramota u istoriji USA,ne ponovilo se. U rangu izbora u Trebinju i Zvorniku samo ne znam ko je koga kopirao.

ODGOVORITE
Name

Василије

06.12.2020 13:11

Молимо бога да се Бајден окани српскога народа!

ODGOVORITE