URGENTNI CENTAR

Pon-pet 17:05

Serija prati život šest doktora Hitne pomoći.
Kako se nose sa životnim pričama pacijenata i međusobnim odnosima opterećenim sadašnjicom? Kako podnose gubitak, do kuda su spremni ići da spase nečiji život i koliko lica imaju ljudska sreća i nesreća?

Uloge: Ivan Bosiljčić, Katarina Radivojević, Tamara Krcunović, Marko Janjić, Bojan Perić, Ivan Jevtović, Miki Manojlović...


Utorak 23.4.2019 u 18:25 (30.epizoda/ 2. sezona)
Najava epizode:
Lukićka ne želi da razmišlja o činjenici da Dunja dobije starateljstvo nad malom Milicom i potpuno se udubljuje u svoj posao. Lukićka dobija priznanje od Kolarova i Pavlovića, koji razmišljaju o tome ko bi mogao da bude šef specijalizanata sljedeće godine. Kolarov se u međuvremenu nada da će biti izabrana za specijalizanta godine. Da bi mogao da diplomira, Ristić mora da obavi pedijatrijsku rotaciju. Moraće da pomaže Arsiću u narednih nekoliko nedelja. Arsić u međuvremenu spava sa Kalinom, sa kojom je i njegov otac spavao. Darko postaje sve agresivniji i gurne momka koji ometa njegov rad. Momak završi u hitnoj pomoći. Pavlović i Nevena su se složili da razgovaraju o razvodu.

Srijeda 24.4.2019 u 18:25 (31.epizoda/ 2. sezona)
Najava epizode:
Mirno jutro i prijateljski razgovor doktora Kolarova i Pavlovića prekida hitan slučaj, pokušaj samoubistva. Marko pokušava da sazna zašto dr Kolarov i dalje ne podržava dr Lukić za mjesto šefa specijalizanata.U Urgentni stiže majka sa šestomjesčom bebom koja ne diše. Bebu preuzima dr Lukić, koja i dalje pati zbog bebe Milice. Jedan od pacijenata je Stevan Bajić, bivši muž dr Nataše Bajić. Došao je na pregled zbog umora, medjutim stižu rezultati da je HIV pozitivan. Nemanja ostvaruje vezu sa bivšom djevojkom svog oca.

Četvrtak 25.4.2019 u 18:25 (32.epizoda/ 2. sezona)
Najava epizode:
Pavlović je postigao dogovor sa Kolarovim - on će podržati njenu prijavu za poziciju u Urgentnom centru, ako ona zauzvrat podrži Lukićku za šefa stažista. Ristić će konačno diplomirati i želi da Refik prisustvuje zabavi koju njegova porodica priređuje za njega. Nažalost, Ristić odlučuje da ostane sa pacijentom koji čeka transplantaciju jetre i propusti svoju ceremoniju diplomiranja. Sa vjestima koje je dobila o zdravlju svog bivšeg supruga Steve, Nataša Bajić odlučuje da se sama testira. Arsićeva djevojka, Kalina, falsifikuje njegov recept za perkodan. Dječko Kaje Grujić, Darko, odbija da ode na savjetovanje za kontrolu bjesa. Markova bivša žena Nevena mu kaže da će se ponovo udati. Sandra pita Pavlovića da li bi htjeo da bude staratelj njene djece.

Petak 26.4.2019 u 18:25 (33.epizoda/ 2. sezona)
Najava epizode:
Ristićev prvi doktorski dan u UC. Nataša Bajić dobija rezultate testiranja na HIV. I Refik takođe čeka rezultate. Nemanja Arsić ima novu djevojku. Burna noć u UC i prvo dežuratvo dr Ristića koji se ne snalazi baš najbolje. Ali tu je Refik koji sve prati.
Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.