POGREŠAN ČOVJEK

Pon-pet 18:25

Radnja prati priču samohrane majke Lee, koja je spremna pogaziti sve svoje principe i uvjerenja kada sazna da joj je kćerka Zoe teško bolesna. Našavši se u nezavidnoj poziciji i bez drugog izbora, Lea odlazi u potragu za Zoeinim ocem Lazarom, koga nije vidjela već 16 godina. Otkriva da Lazar, koji nosi nadimak Crni, danas živi povučenim životom u svjetioniku na malom ostrvu.
Uvjerena da je on najveći krivac za svu njenu patnju u životu, Lea je primorana zaboraviti ožiljke iz prošlosti te ga moliti za pomoć. Međutim, kako život uvijek piše nepredvidljive priče, tako će se pokazati da i ova ima dvije strane.

Uloge: Ivana Roščić, Emir Catovic, Dora Dimić RakarUtorak, 23.4.2019 u 18:25h (127.)
Najava epizode:
Mihajlo i Aleksandra slave svoju pobjedu te misle da im je samo nebo granica, ali Aleksandru sve više muči to što je Mihajlo još uvijek u braku s Dijanom, a njihova veza ide u dobrom smjeru. Lea savjetuje Bibu da se pomiri s Perom jer se uskoro bliži njihovo obnavljanje zavjeta. Ali Biba je ljuta i razočarana jer Pero stalno pravi nepromišljene greške. Ven se vraća kod Zlatka pa mu prizna kako je nesretan što rođendan neće provesti sa Zoe pa Zlatko odmah skroji plan kako da sinu odvrati misli s bivše ljubavi. Dijana i Sara razgovaraju o Savi, Sara mu želi pomoći, a Dijana je nagovara da ga zaboravi jer joj on ništa dobro neće donijeti. Za to vrijeme, Lea i Crni uživaju u zajedničkim trenucima sreće i ljubavi.

Srijeda, 24.4.2019 u 18:25h (128.)
Najava epizode:
Mihajlo dolazi u lovačku kuću kako bi razgovarao s Dijanom, ali ona se uplaši i pobjegne zajedno sa Sarom. U bijegu one dožive saobračajnu nesreću, a Dijanin život je u opasnosti. Keti dolazi u Zlatkov stan kako bi prisustvovala rođendanu svog sina, a Ven sazna kako mu je Zlatko platio prostitutku da ga zavede te ljutit odlazi iz stana. Zoe neprestano razmišlja o Venu jer zna da mu je danas rođendan pa se odluči pojaviti na njegovim vratima s tortom. Lea isprobava Bibinu vjenčanicu, a Crni se oduševi kada je ugleda u bijelom pa pomisli kako je možda trenutak za korak više u njihovoj sretnoj vezi.


Četvrtak, 25.4.2019 u 18:25h (129.)
Najava epizode:
Ven odlazi do Zoe kako bi joj se izvinio i objasnio zašto nije bio kod kuće kada je ona došla, ali Zoe ga ne želi više nikada ni čuti ni vidjeti. Aleksandra upozorava Mihajla kako je Sara u životnoj opasnosti, a Mihajlo kasnije sazna da je Dijana trudna. Crni traži pomoć od Zoe u vezi poklona koji priprema za Leu, a Biba i Pero se ponovno pomire. Očajni Ven više ne može skrivati svoje prave osjećaje te se potuče s Grgom zbog Zoe, a cijelu situaciju pokušava smiriti Zlatko.

Petak, 26.4.2019 u 18:25h (130.)
Najava epizode:
Mihajlo pokazuje zube doktorici Tadić, a Dijana je i dalje u velikom strahu od svog muža. Ven i Zlatko završavaju u policijskoj stanici, a za to vrijeme Klara proživljava najsretnije trenutke. Biba se malo prerevno baca na organizaciju vjenčanja, a Pero se ljuti na Crnog što nije tražio ruku njegove kćeri. Zoe je presretna što je ponovo sa svojim tatom. Grga se osveti Zlatku i jako mu smeta što Zoe i dalje brani Vena. Mihajlo ima veliku vijest za Aleksandru. Aleksandra provocira doktoricu Tadić. 


Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.