POGREŠAN ČOVJEK

Pon-čet 18:25

Radnja prati priču samohrane majke Lee, koja je spremna pogaziti sve svoje principe i uvjerenja kada sazna da joj je kćerka Zoe teško bolesna. Našavši se u nezavidnoj poziciji i bez drugog izbora, Lea odlazi u potragu za Zoeinim ocem Lazarom, koga nije vidjela već 16 godina. Otkriva da Lazar, koji nosi nadimak Crni, danas živi povučenim životom u svjetioniku na malom ostrvu.
Uvjerena da je on najveći krivac za svu njenu patnju u životu, Lea je primorana zaboraviti ožiljke iz prošlosti te ga moliti za pomoć. Međutim, kako život uvijek piše nepredvidljive priče, tako će se pokazati da i ova ima dvije strane.

Uloge: Ivana Roščić, Emir Catovic, Dora Dimić Rakar


Ponedjeljak, 17.6.2019 u 18:25h (159.)
Najava epizode:
Lea je užasnuta Mihajlovim prijedlogom da Zoe ostane jedno vrijeme kod njega, a Lazar je iznenađen neočekivanom posjetom u zatvoru. Moma je Dijanin najveći oslonac u ovim teškim trenucima i potiče je da učini ispravnu stvar. Izgubljena Milena pokušava dobiti neke konkretne odgovore od Lazara. Nastasja donosi Sonji neoborive dokaze Sarine krivice.


Utorak, 18.6.2019 u 18:25h (160.)
Najava epizode:
Inspektorka Sonja privodi Saru i na sve načine pokušava od nje iznuditi priznanje da je udarila svog oca automobilom. Zoe se nađe u situaciji da doživi i Mihajlovu grublju stranu, a Milena zatekne Leu s neprijatnim pitanjem. Mihajlo posjećuje Lazara u zatvoru kako bi mu iznio jedan prijedlog, a Moma ima plan kako da pomogne Sari.


Srijeda, 19.6.2019 u 18:25h (161.)
Najava epizode:
Moma objašnjava Nastasji zašto se predao policiji te traži njenu pomoć. Lea moli Zoe za oprost. Sonja je prilično skeptična uprkos Mominom priznanju, pa ne vidi drugi izlaz iz te zamršene situacije nego da ponovo ispita Mihajla. Lazara puštaju na slobodu, a Mileni se vraćaju neprijatna sjećanja iz prošlosti. Sonja na kraju uvidi kako mora istražiti cijelu porodicu Crnković.


Četvrtak, 20.6.2019 u 18:25h (162.)
Najava epizode:
Mihajlo ide toliko daleko da pred Zoe lažno optužuje Lazara. Sonja se uputi do lovačke kuće kako bi pokušala izvući bilo kakve informacije od Nevenke jer smatra da ona ipak zna najviše tajni porodice Crnković. Sava teško prihvaća odluku Mome da bude žrtveni jarac, a Mihajlo užasne Leu s novim zahtjevom u vezi Zoe. Sonja tjera Milenu da prizna istinu o njenoj majci.


Ponedjeljak, 24.6.2019 u 18:25h (163.)
Najava epizode:
Sonja ponovo dolazi po Saru kako bi je odvela u policijsku stanicu na još jedno ispitivanje. Mihajlo ima planove s Leom i Zoe pa ih poziva na večeru, što Lea u prvi trenutak odbije, ali se brzo počne dvoumiti kad shvati da je Zoe prihvatila poziv. Dijana se nastavlja zbližavati s Momom, a Sonja shvaća kako je Milena kriva za njenu sudbinu.
 

 


Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.