ELIF

Pon-pet u 20:00

Elif

Sada je već jasno kako je Elif do sada najgledanija turska serija, jer nijedna nije imala tako visoke rejtinge s toliko mnogo epizoda.

Nakon što je serija porušila sve rekorde u Indoneziji i osvojila njihovu najveću TV nagradu, isto se događa i u zemljama Latinske Amerike. U Čileu i Kolumbiji Elif je redovno na 30% sharea, što je veliki uspjeh s obzirom na tradiciju sapunica koje imaju te zemlje.

 

Ponedjeljak, 17.06.2019. u 20:00h (1050)
Najava epizode:
Tufan je bijesan jer Emirhan Šafaka smatra ocem i želi uraditi nešto da to promijeni. Traži od Leman da mu preda Žulidinu radnju. Leman odbija, ali Tufan je uporan i počinje ucijenjivati Leman njenim tajnama iz prošlosti. Kerem je zabrinut zbog Aslinog stanja te odlazi kod nje kako bi brinuo o njoj, ujedno joj saopštava da će ubuduće raditi samo sa njim. Birdže saznaje da bi Akin uskoro mogao otići u Italiju. Upravo kad pomisli da je Akin bio iskren po pitanju izjave ljubavi, Birdže zatiče Akina u neobičnoj situaciji.


Utorak, 18.06.2019. u 20:00h (1051)
Najava epizode:
Madžidino stanje se pogoršava zbog lijekova koje joj daje Kimet. Melek je zabrinuta te je preklinje da razgovara sa djecom o svojoj bolesti. Melek dolazi u holding kako bi Keremu i Humejri rekla za Madžidinu bolest, ali ih tamo ne nalazi. Mahir primjeti da Melek ima neki problem i nagovara je da mu se otvori. Kada sazna razlog njenog dolaska uspijeva je nagovoriti da ništa ne kaže Keremu i Humejri. Leman Tufanu daje svoje zlato kako bi odustao od radnje, ali on to ne želi.

 Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.