Саслушана дадиља дјечака који је починио масакр

Дадиља дечака убице (13) саслушана је у полицији где је до детаља испричала све што зна о његовом одрастању и навикама.

Вијести 29.05.2023 | 15:44
Саслушана дадиља дјечака који је починио масакр

Према сазнањима, она је детаљно причала све што зна о дечаку, његовој сестри и родитељима.

Дадиља је бринула о њему од када је дечак имао само 11 месеци, па све до пре пар година и више је провела времена са њим у том периоду него његови родитељи.

Подсетимо, дечак је кобног јутра узео два очева пиштоља из сефа, за који је знао шифру, и направио је четири "Молотовљева коктела", па кренуо у крвави пир.

На улазу у школу је без речи убио припадника обезбеђења и још три девојчице које су се тамо затекле. Затим је у ходнику заменио оквир с муницијом у пиштољу и ушао у учионицу у приземљу, где је његово одељење имало час историје.

Тамо је најпре ранио у руку и стомак наставницу, па се окренуо и запуцао ка деци. Ликвидирао је шесторо малишана и ранио још петоро.

После масакра је изашао из учионице и сам позвао полицију, рекавши да је побио децу.

(Курир) Фото: Петар Алексић, Дадо Ђилас, Приватна архива

 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

САВО

29.05.2023 16:04

Имо и дадиљу

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

29.05.2023 16:11

Дадиља!!?? Које је то размажено дериште било! Имаш СВЕ у животу и опет испаднеш злочинац, све комплекси родитеља јер "СТАТУС" у друштву је најбитнији а дјеца, ма ко мари за дјецу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хеw&

29.05.2023 18:58

Све имао умјесто да је помагао другој дјеци која немају ста јести он се посилио и невине убио нису ти они криви сто ниси имао љубав од оца и маме и сто су радили и на то све исли на вецерње руцкове а тебе дали дадиљи...

Name

За 075

29.05.2023 20:14

Дадиља ти је оно што данас зовемо тета. Ало,мора дјецу неки чувати кад родитељи иду на посао. Ако је дијете уписано у вртић,накасље се 2 пута одмах зову да се додје по њега,да не зарази осталу дјецу. И шта онда ???куд с њим???. Не можете сваких неколико ићи на боловање.зати је идеално рјешење тета,(дадиља).она чува код куће.увијеј сам за варијанту културне школоване дадиље,која зна са дјецом.

Name

Е

30.05.2023 11:28

Ти мислис да у ту сколу иде сиротиња која ста да једе? Елита, бато, елита! На дјелу су касте као у Индији.