Лука Бојовић стиже у Србију, полиција га увела у авион

Лука Бојовић који је 10 година провео у затвору у Шпанији нешто после 17 сати кренуо је летом из Мадрида за Београд.

Србија 30.11.2022 | 19:31
Лука Бојовић стиже у Србију, полиција га увела у авион

Како Курир сазнаје са лица места, Бојовић је у пратњи полиције укрцан на комерцијални редовни лет који би у 19.45 сати требало да слети на Аеродром "Никола Тесла".

- У пратњи Луке Бојовића су у авион ушла два шпанска полицајца, али на лету је и наша полиција. Бојовић се није чекирао већ је један од полицајаца на шалтеру Ер Србије приложио папир, највероватније путни лист за Бојовића - открива наш саговорник и додаје да је Бојовић све време насмејан.

Како додаје, авион је пун путника и полетео је са петнаестак минута закашњења.

- Мере обезбеђења су биле огромне на аеродрому у Мадриду. Бојовић је у пратњи полиције директно из затвора у ком је служио казну спроведен на аеродром. И у самој згради било је видно присуство полиције пре полетања авиона, али је он директно с писте спорведен из полицијског комбија у авион - додаје наш саговорник.

Према незваничним информацијама, маршрута којом је Бојовић пребачен до шпанског аеродрома чувана је у најстрожој тајности, а у целу акцију било је укључено тек неколико људи.

Очекује се да и по слетању у Србију прође "посебан третман", односно да не чека ред на пасошкој контроли са осталим путницима.

(Курир   Фото:Курир)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Кога брига!

30.11.2022 23:36

Кога боли патка гдје стизе неки криминалац?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кога брига

01.12.2022 00:32

Опет, кога боли патка за криминалцем?

ОДГОВОРИТЕ