На међународном сајму "Еро" привукао пажњу

Туристичка организација Невесиње је освојила трећу награду за веома успјешну промоцију и презентацију.

Република Српска 30.11.2022 | 09:15
На међународном сајму "Еро" привукао пажњу

ЈУ Туристичка организација Невесиње забиљежила је веома запажен и успјешан наступ на “13. Међународном сајму туризма И сеоског туризма”.

Сајам је одржан у период од 24-26.11.2022. године под слоганом “Изабери своје путовање” у Крагујевцу, а окупио је више од 50 домаћих И регионалних излагача из Србије, Црне Горе, Сјеверне Македоније и Босне и Херцеговине.

Током три сајамска дана у Крагујевцу, Туристчка организацја Невесиње је у склопу штанда ТОРС-а изложила промотивни материал и аутентичне производе карактеристичне за ове крајеве, али је свакако највећу пажњу привукао “Еро” маскота Невесињске олимпијаде.

Колико је значајан овај сајам показује и чињеница да је привукао велики број посјетилаца као И дигиталних И штампаних медија који су извјештавали током три дана сајма.

Туристичка организација Невесиње је освојила трећу награду за веома успјешну промоцију и презентацију.

Организатори су се потрудили да сва три дана употпуне различитим садржајима за излагаче И посјетиоце ,као што су стручна предавања за излагаче као И забавни садржаји уз наступ крагујевачких фолклорних ансамбала и пјевачких група.

Главни организатори сајма су Шумадија сајам и Туристичкао рганизација града Крагујевац, а под покровитељством Министарства туризма и омладине и града Крагујевац.

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

КЕРБЕР

30.11.2022 09:32

Конацно несто и лијепо за прочитати.Имамо лијепу земљу само да се њом управља како треба гдје би намбио крај...

ОДГОВОРИТЕ
Name

З

30.11.2022 09:33

Охо,фино.

ОДГОВОРИТЕ