"Ми ћемо аграрни буџет повећати и праведно дијелити"

- Овдје у Градишци очекујем заиста одличан резултат за господина Шаровића као српског члана Предсједништва БиХ и мене као кандидата за предсједника Републике Српске, као и за наше листе које су подржале наше кандидатуре – рекла је кандидат за предсједника Републике Српске Јелена Тривић на заједничкој трибини ПДП-а и СДС-а у Градишци. 

Република Српска 24.09.2022 | 22:21
"Ми ћемо аграрни буџет повећати и праведно дијелити"

"Мирко Шаровић је човјек који заиста може обезбиједити политичку стабилност у БиХ и Републици Српској. Ми ћемо побиједити корупцију, а остваривањем та два предуслова створићемо могућност за више инвестиција, јаче пуњење буџета и више улагања у здравство, образовање и друге области битне за живот сваког човјека", додала је.

Тривићева је рекла да је њена порука у Градишци, пољопривредном крају који има велике предности у тој области, да је јако битно да ће нова власт повећати аграрни буџет. 

- Али оно што је још битније јесте да ће расподјела аграрног буџета бити праведна и ефикасна. То значи да ћемо законски уредити систем подстицаја и додијељивања подстицаја – рекла је Тривићева. 

Кандидат за српског члана Предсједништва БиХ, Мирко Шаровић, изјавио је да Градишка мора да крене у промјене, да би дошло до промјена у читавој Републици Српској и да би сви живјели боље.

Уједно, он се осврнуо на увредљиве изјаве предсједника Хрватске Зорана Милановића.

 - Он је рекао да му се гаде Срби, а ја питам да ли му се гади да након прославе операције Маестрал три сата банчи са Милорадом Додиком. Додика морамо питати зашто је дозволио да један такав србомрзац буде гост код њега на његовом приватном имању? То је неприхватљиво и мораће да то објасни нашој јавности. Милановић ни на који начин не може спријечити Србију да уђе у ЕУ, не може спријечити ни напредак БиХ и Републике Српске, а он нека тјера своје. Ми знамо јасно свој пут  - поручио је Шаровић. 

(БН)

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Маријан

24.09.2022 22:39

Тако је Јелена! Види се да мислис на свој народ! Уз тебе смо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован

24.09.2022 22:40

И ми пензионери висе не вјерујемо овом пробисвјету Додику сто изда све оно за ста смо ратовали.Јелену Тривиц заокрузити на изборима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојана

24.09.2022 22:42

Само ми млади моземо бирати своју судбину другог октобра! ОЛОВКЕ У РУКЕ НАРОДЕ И ПОМОЗИМО ОВОЈ ЦЕСТИТОЈ ГОСПОДЈИ ДА НАС ИЗВЕДЕ НА ПРАВИ ПУТ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тамара

24.09.2022 22:45

За својих 26 година сам се свега нагледала. Да, истина је да сам добила посао преко СНСД.Али тада су изгледали као нормални људи.То сто ми је неко дао посао не знаци да морам да подрзавам пљацку народа, мене, издају оних који су се борили да данас имам своју дрзаву.Овај пут подрзавам истину.И само прави пут је пут Јелене Тривиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ал' ће да лети перје

24.09.2022 23:51

Кад најуримо секташе из Градишке!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма да.

25.09.2022 01:45

Не вјерујем више никоме! Не зависи од вас вец од странаца. Немојте се фолирати и правити паметни! Једном ријечју, не лажите српски народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаела барац

25.09.2022 05:35

Градиска је одлучила Јелена Тривић за предсједницу РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

25.09.2022 06:53

Ви конкретно обећавати повећање свих прихода али јесте ли размишљали одакле Па нећете се ваљда задуживати ко и ваши предходници а сигуран сам да нећете смањити своја примања .

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

25.09.2022 07:03

СВАКА ЧАСТ.ТАКО СЕ ВОДИ ПОЛИТИКА ЗА БОЉИ ЖИВОТ СВИХ ЉУДИ У РС И Б И Х.МИЛАНОВИЋ,ЈЕСТЕ ДОДИКОВ БРАТ,АЛИ НИЈЕ ПО СВЕМУ,ШТО ЧИНИ ПРИЈАТЕЉ.НИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ НИ Б И Х.ТРГОВСКОМ ГОРОМ ДОКАЗУЈЕ,ДА ЈЕ НЕПРИЈАТЕЉ. ОНО, ШТО ДОДИК МЛАДИХ НИЈЕ ИСЕЛИО,ЛОШИМ ЖИВОТОМ,ИСЕЛИЋЕ МИЛАНОВИЋ.И ВИДИ ЧУДА. ЗА ДОДИКА ЈЕ ПЕЉЕШКИ МОСТ,НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕС,А НИЈЕ ТРГОВСКА ГОРА,ЈАСЕНОВАЧКА ГРАЂА И БОЉИ ЖИВОТ ГРАЂАНА.ДОВЕО ГА СТРАНИ ТЕНК,А НАРОД НИЈЕ СХВАТИО, ЊИХОВЕ НАМЈЕРЕ И 2О ГОДИНА МУ ДАЈЕ ГЛАС.ЗБОГ ЊЕГОВИХ ЛАЖИ И ПОДВАЛА И УНИШТАВАЊА 2О ГОДИНА РС,ТРЕБА НА СУЂЕЊЕ.САДА ИМАМО,А ПОСЛИЈЕ 30 ГОДИНА РС, КАНДИДАТЕ СПОСОБНЕ ЗА СВЕ НИВОЕ ВЛАСТИ.СВИ НА ИЗБОРЕ И ГЛАСАЈМО, ЗА НАШЕ ДОБРО ЗА:ШАРОВИЋА,ЈЕЛЕНУ, ВУКАНА И ЗА СВЕ НА ЊИХОВИМ ЛИСТАМА. Крајишник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дука

25.09.2022 15:40

Да је среце да имамо јос људи као Јелена сто је. Гдје би нам био кеај ! Свака цаст Јелени и пуна подрска !

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

26.09.2022 20:31

ДА ЈЕ ЈОШ ЈЕЛЕНА И ВУКАНА. ГДЈЕ БИ НАМ КРАЈ БИО. СВАКА ЧАСТ И ОНИМА УЗ ЊИХ. СВИ И СТАРИЈИ СУ ЗАСЛУЖНИ. АЛИ ЊИХ Д В О Ј Е СУ СИНОНИМ, НАПРЕТКА, СЛОБОДЕ И ПРАВДЕ ЗА СВЕ ЉУДЕ. БЕЗ РАЗЛИКЕ. Крајишник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ина

27.09.2022 19:07

Јелена је права зена која це Републику Српску да дигне на ноге! Браво Јелена, с тобом смо до побједе

ОДГОВОРИТЕ